Sandman Posted April 14, 2008 Report Posted April 14, 2008 Al' ce biti zajebano na Castle-u. U kojoj su oni sada postavi,poshto znam da je bilo nekih razmirica? Quote
Guest LadyCorpse Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 Al' ce biti zajebano na Castle-u. U kojoj su oni sada postavi,poshto znam da je bilo nekih razmirica? Gaahl, i King ov hell... samo to ja lichno imam neki trip sa tim bendom, nisam ih preslushala kompletno, vec samo jedan deo, ali im chesto sanjam koncerte u poslednje vreme...i mogu zakljuchiti da je dozhivljaj gledati...hm..na kraju ispade dobra priprema za castle, zanima me koliko ce se snovi razlikovati od realnog nastupa... Quote
Talvi Posted April 15, 2008 Report Posted April 15, 2008 ali im chesto sanjam koncerte u poslednje vreme... Interesantne snove imas... Quote
Narsil Posted April 18, 2008 Report Posted April 18, 2008 Gaahl, i King ov hell... samo to ja lichno imam neki trip sa tim bendom, nisam ih preslushala kompletno, vec samo jedan deo, ali im chesto sanjam koncerte u poslednje vreme...i mogu zakljuchiti da je dozhivljaj gledati...hm..na kraju ispade dobra priprema za castle, zanima me koliko ce se snovi razlikovati od realnog nastupa... Eto, umesto mene da sanja,ona sanja Gorgorothove koncerte.XD Quote
Ni! Posted April 19, 2008 Report Posted April 19, 2008 Ja ih ne sanjam, ja cju da ih gledam. ^^ Quote
Guest LadyCorpse Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Ja ih ne sanjam, ja cju da ih gledam. ^^ haha, eto ja sam ih vec gledala! gledacu ih again, but live...a snove sa Lukom, necEM da komentarishem!XD Quote
Narsil Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 Ja ih ne sanjam, ja cju da ih gledam. ^^ Svi cjemo....=) @MyLady ochekujem te...xD Quote
Ni! Posted April 21, 2008 Report Posted April 21, 2008 haha, eto ja sam ih vec gledala! Koncert na disku? Hah, i ja sam. Twice. ^ ,^ Quote
Guest LadyCorpse Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Koncert na disku? Hah, i ja sam. Twice. ^ ,^ mislila sam na san, al' ok! Quote
Guest LadyCorpse Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 I? Kakav je bio koncert? hahahah........odlichan!XD....kao shto rekoh...chekam da se realizuje.... opushteno...josh samo 2 meseca! =))))))))) Quote
Ni! Posted April 22, 2008 Report Posted April 22, 2008 Lijepe ti snove imash. Ja ako i sanjam koncert nekog benda koji slusham, probudim se chim kupim kartu. Da se vratimio na temu... Elem, shto LadyCorpse reche, josh dva mjeseca... Quote
Narsil Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Ako cjemo po koncertima na diskovima-ja sam 5 x...xD Quote
Angelystor Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Ja sam ih gledao kad je trebalo, live, ovo na disku necu ni da rachunam : ) Quote
Narsil Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Eh, tada se biralo izmedju CC-a i Gorgorotha, a na kraju sam popushio kurac za oba... Quote
Guest LadyCorpse Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Eh, tada se biralo izmedju CC-a i Gorgorotha, a na kraju sam popushio kurac za oba... kako popushio kurac za oba, zar nisi gledao cc? Quote
Ni! Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Ja nisam gledala Kanibale ni drugi put (iako je trebalo) i to nikad necju prezhaliti, ali oni nisu tema... Quote
Sandman Posted April 23, 2008 Report Posted April 23, 2008 Znam da nije tema ali zanima me: kada su to ranije nastupali Gorgoroth i Caniballi?Je l' su bili isti dan? Quote
Ni! Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Ako se dobro sjecjam... :smajli koji kucka prstom u chelo: ...oba su bila u oktobru dvije'iljadeichetvrte. Quote
Josif Visarionovič Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Moj ortak bio na oba,ubili su ga Quote
oʞɾoƃ Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Čuo sam za taj cert Gorgorotha, da im je 1349 bila predgrupa i da je zvuk bio nikad gori krš Quote
Sisus Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Mislis da je na drugim koncertima Gorgorotha bolji? Bio drugar, kaze da je zvuk bio kao da je neko ukljucio usisivac. Quote
Guest LadyCorpse Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 Mislis da je na drugim koncertima Gorgorotha bolji? Bio drugar, kaze da je zvuk bio kao da je neko ukljucio usisivac. ma daj, bice super 100% na castle festu ove godine, jer realno, ozvuchenje ce morati da bude fantastichno, da bi mogli da zadrzhe interesovanje publike, kao i bendova da dolaze i narednih godina, a i Gorgoroth nece nastupati prvog dana, tako da, dok oni dodju na red, sve ce se srediti, i 'usavrshiti'... Quote
Sisus Posted April 24, 2008 Report Posted April 24, 2008 (edited) Ja ti kazem da oni NAMERNO smuljaju zvuk, bez obzira gde sviraju i kakva je oprema. Uostalom, i albumi su takvi. A, sto se redosleda sviranja tice, ako cemo bas da gledamo u picinu dlaku, zvuk zna i da se "pokvari", ali to nije tema. Edited April 24, 2008 by Sisus Quote
Recommended Posts