Jump to content

Recommended Posts

Guest LadyCorpse
Posted
Al' ce biti zajebano na Castle-u. :rockdevil:

U kojoj su oni sada postavi,poshto znam da je bilo nekih razmirica?

Gaahl, i King ov hell... samo to ;)

ja lichno imam neki trip sa tim bendom, nisam ih preslushala kompletno, vec samo jedan deo, ali im chesto sanjam koncerte u poslednje vreme...i mogu zakljuchiti da je dozhivljaj gledati...hm..na kraju ispade dobra priprema za castle, zanima me koliko ce se snovi razlikovati od realnog nastupa...

Posted
Gaahl, i King ov hell... samo to ;)

ja lichno imam neki trip sa tim bendom, nisam ih preslushala kompletno, vec samo jedan deo, ali im chesto sanjam koncerte u poslednje vreme...i mogu zakljuchiti da je dozhivljaj gledati...hm..na kraju ispade dobra priprema za castle, zanima me koliko ce se snovi razlikovati od realnog nastupa...

Eto, umesto mene da sanja,ona sanja Gorgorothove koncerte.XD

Guest LadyCorpse
Posted
Ja ih ne sanjam, ja cju da ih gledam. ^^

haha, eto ja sam ih vec gledala!:P gledacu ih again, but live...a snove sa Lukom, necEM da komentarishem!XD :):):):)

Guest LadyCorpse
Posted
Koncert na disku? Hah, i ja sam. Twice. ^ ,^

mislila sam na san, al' ok!:P

Guest LadyCorpse
Posted
I? Kakav je bio koncert? :)

hahahah........odlichan!XD....kao shto rekoh...chekam da se realizuje....:P opushteno...josh samo 2 meseca! =))))))))) :veseli:

Posted

Lijepe ti snove imash. :)

Ja ako i sanjam koncert nekog benda koji slusham, probudim se chim kupim kartu. :glare:

Da se vratimio na temu... Elem, shto LadyCorpse reche, josh dva mjeseca... :bigblue:

Guest LadyCorpse
Posted
Eh, tada se biralo izmedju CC-a i Gorgorotha, a na kraju sam popushio kurac za oba...

kako popushio kurac za oba, zar nisi gledao cc?

Posted

Ja nisam gledala Kanibale ni drugi put (iako je trebalo) i to nikad necju prezhaliti, ali oni nisu tema...

Posted

Ako se dobro sjecjam... :smajli koji kucka prstom u chelo: ...oba su bila u oktobru dvije'iljadeichetvrte.

Guest LadyCorpse
Posted
Mislis da je na drugim koncertima Gorgorotha bolji? Bio drugar, kaze da je zvuk bio kao da je neko ukljucio usisivac.

ma daj, bice super 100% na castle festu ove godine, jer realno, ozvuchenje ce morati da bude fantastichno, da bi mogli da zadrzhe interesovanje publike, kao i bendova da dolaze i narednih godina, a i Gorgoroth nece nastupati prvog dana, tako da, dok oni dodju na red, sve ce se srediti, i 'usavrshiti'...;)

Posted (edited)

Ja ti kazem da oni NAMERNO smuljaju zvuk, bez obzira gde sviraju i kakva je oprema. Uostalom, i albumi su takvi.

A, sto se redosleda sviranja tice, ako cemo bas da gledamo u picinu dlaku, zvuk zna i da se "pokvari", ali to nije tema.

Edited by Sisus