Jump to content

Gorgoroth

Ravendark

Recommended Posts

CC je svirao na onom festu, sa Mystic Circle, Graveworm , chini mi se, i josh par bendova, a Gorgroroth je ima 'cert sa 1349, kada je Gaahl najavio Possessed by Satan svi su se smrzli u sali(po prichi drugara)...Ta dva 'certa necju prezhaliti, al' dobro, CC sam gledao, a Gorgoroth cju, al' bez Infernusa....to mi je razocharenje...Btw.Gorgoroth je dozhivljaj samo videti,tako da.....

Ja ti kazem da oni NAMERNO smuljaju zvuk, bez obzira gde sviraju i kakva je oprema. Uostalom, i albumi su takvi.

A, sto se redosleda sviranja tice, ako cemo bas da gledamo u picinu dlaku, zvuk zna i da se "pokvari", ali to nije tema.

Gledao sam par klipova na jutjubu i zvuk je veoma kvalitetan na koncertima iz 2007 a pesme sa poslednjeg albuma zvuce najbolje na snimcima.

mogle su da se raspoznaju pesme...

To (bar meni) nije dokaz dobrog zvuka.

Gledao sam par klipova na jutjubu i zvuk je veoma kvalitetan na koncertima iz 2007 a pesme sa poslednjeg albuma zvuce najbolje na snimcima.

Izgleda da im je konacno doslo iz dupeta u glavu. :)

Guest LadyCorpse

solidarishem se sa gospodinom!xP ja sam Lord Ahrimanu skidala, i upravo skidam neke klipove, i zvuk je dovoljno kvalitetan, a i ovo nije NJIHOV 'cert, vec njihov 'cert na FEST-u...tako da nece moci puno da se pitaju, po pitanju zvuke, je l' te...uostalom, provericemo na licu mesta...;)...pa cemo imati teme za 'chavrljanje'....:P

Guest LadyCorpse
Recimo...Gaahl deluje imrpesivno na sceni, iako napravi 5 pokreta tokom 'certa koji su potpuno isti...xD

KING OV HELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wub: hahahahaha.........

solidarishem se sa gospodinom!xP ja sam Lord Ahrimanu skidala, i upravo skidam neke klipove, i zvuk je dovoljno kvalitetan, a i ovo nije NJIHOV 'cert, vec njihov 'cert na FEST-u...tako da nece moci puno da se pitaju, po pitanju zvuke, je l' te...uostalom, provericemo na licu mesta...;)...pa cemo imati teme za 'chavrljanje'....:P

HM, pa nije to domaca ug svirka, pa da se bend nista ne pita. Svaki veci bend sa sobom uglavnom vodi tonca, koji im namesta zvuk.

Imam xyz klipova Gorgorotha uzhivo i...

...saglasna sam sa ovim.

Sve zavisi sta smatras pod pojmom "kvalitet". Gorgoroth je takav bend da namerno "prlja" zvuk. Jednostavno hoce tako da zvuce. I albumi su im takvi, uostalom.

Sve zavisi sta smatras pod pojmom "kvalitet". Gorgoroth je takav bend da namerno "prlja" zvuk. Jednostavno hoce tako da zvuce. I albumi su im takvi, uostalom.

Pa, lijepo je reklo djevojche - "dovoljno kvalitetan". :da: A ja htjedoh recji da je razlika u kvalitetu zvuka uzhivo i na albumu jako mala.

Guest LadyCorpse

AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaa kako Cmo Wepi!!!!!!XD....hahaha....can't wait! :mrgreen: ....nema...Luka....izvini....ali King Ov Hell.....ne...ne....XD :wub:

Guest LadyCorpse
Jeb'o te king ov hell, bash...xD

hahaha....XD necu da komentarishem...docice i taj castle vec!:P.....chuvaj ti mene tamo!:P cimam se....=)

• 2 weeks later...

31.10 - Legacy Halloween Special - SKC ( Gorogorth + TBA ! )

Gaahl Vocals

KIng of Hell Bass

Teloch Guitars

Ice Dale Guitars ( Enslaved)

Hellhammer Drums ( Mayhem-Arcturus etc)

Vidimo se !!!

e bash mi je zhao shto ih necu gledati :( al jbg barem mi ostaje da se nadam da ce ih frubi dovesti u skc za koju godinu..

Post iznad !: )hhehehehe

:pivopije:

31.10 - Legacy Halloween Special - SKC ( Gorogorth + TBA ! )

Gaahl Vocals

KIng of Hell Bass

Teloch Guitars

Ice Dale Guitars ( Enslaved)

Hellhammer Drums ( Mayhem-Arcturus etc)

Vidimo se !!!

Black metal! :rockdevil:

Al' pazi ti tu super postavu jebote... ICE DALE! HELLHAMMER!!! :rockdevil:

Svaka jebena chast za ovo!