Frankenchrist Posted September 12, 2003 Report Posted September 12, 2003 Mozda ja jednostavno nisam cuo prave stvari od njih... :? a: Quote
Kai Hansen Posted September 21, 2003 Report Posted September 21, 2003 ljudi da mi je neko pre 4 godine rekao(tada sam slusao rap),da cu da uzivam u ovome ,ja bi mu se smejao u facu Imam "Pentagram",a treba mi preporuka,koji je jos album dobar ? Quote
Ravendark Posted September 21, 2003 Author Report Posted September 21, 2003 Pored Pentagrama odlicni su i Antichrist(provereno),Under The Sign Of Hell i Destroyer. Quote
Frankenchrist Posted October 17, 2003 Report Posted October 17, 2003 GORGOROTH Gaahl is going to to court on October 20 to face charges of “unordinary vile use of violence” – the vocalist faces a jail sentence of up to six years if he is convicted Quote
Ravendark Posted October 18, 2003 Author Report Posted October 18, 2003 Zar nije on vec bio u zatvoru? Quote
Grobodan Posted October 20, 2003 Report Posted October 20, 2003 Ma,bio je,ali ce sada opet. Evo,nabavih Twilight of the Idols.Prosecno... Gorgoroth bi trebalo da podju stopama Immortala i Emperora,ne vidim vise smisao njihovog postojanja. Quote
Hamsun Posted October 24, 2003 Report Posted October 24, 2003 `Pentagram` rules... Nickname saids it all... Quote
Guest gore-m-milica Posted November 1, 2003 Report Posted November 1, 2003 hmmmm shto neskinesh iz neta??? Quote
Kai Hansen Posted November 29, 2003 Report Posted November 29, 2003 "Antichrist" jebe keve koliko je dobar!!!Mozda i bolji od pentagrama..a pesma "Gorgoroth" mi je verovatno omiljena black metal pesma a: "Twilight of Idols" takodje sam odusevljen,samo ima par pesmica koje me malkice smore,ali je super ... "Inripit satan" je sranje.... Quote
kasapin Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 hehe ovaj Kai poceo da se lozi na black heheh kad brze preslusa onaj Gorgoroth? Quote
Metal_Heart Posted December 1, 2003 Report Posted December 1, 2003 hehe ovaj Kai poceo da se lozi na black hehehkad brze preslusa onaj Gorgoroth? Peno jesi nabavio Destroyer ili ja moram da ti ga pozajmljujem? Quote
kasapin Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 Revelation Of Doom hehhe e to cu da rezem, a sto se tice PENE mogu da uzmem od ortaka (basiste) da narezem i Destroyer i In The Sign Of Hell e Kai ajde skini one demo snimke kada vec sve skidas sa neta Quote
Kai Hansen Posted December 2, 2003 Report Posted December 2, 2003 stvarno zelis da prekidam sledeci download: Slayer(Bottleg 1983)-Ice Titan 68.7 % 8O Quote
All_Destroyer Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Ajde... 3, 2, 1... Vracamo se na temu... Biiiiiiiiiiip! Vraceni na temu pod pretnjom smrtne kazne temi! a: Quote
Kai Hansen Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Revelation Of Doom hehhe e to cu da rezem, a sto se tice PENE mogu da uzmem od ortaka (basiste) da narezem i Destroyer i In The Sign Of Hell e Kai ajde skini one demo snimke kada vec sve skidas sa neta Samo mi reci ime DEMO-a! JA sam trazio ali ga nisam nasao.. Quote
Grobodan Posted December 3, 2003 Report Posted December 3, 2003 Demo se zove Sorcery Written in Blood. Quote
Ol' Scratch Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 Oni (kao) trebashe da dodju na Hellhammer, zar ne? Pitam se shta ih je sprechilo??? Zhivela marketinshka propaganda i propagandni marketing! Kol'ko znam ljudi koji su se cimnuli na Hellhammer zbog njih... Quote
Metal_Heart Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Nisu oni krivi sto nisu disli! Quote
Son_of_Satan Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Pa otkazivanju smo se svi mogli nadati.Jer ako pogledate u poslednjih 6 godina kos nas dolaze i MayheM i CoF i Dimmu i Maideni pa opet nista.Ovo jeste bilo zakazano(mislim na Gorgoroth) ali posto zivimo u usranoj drzavi .... jebiga sta drugo i moze da se ocekuje! Quote
Srki Posted December 9, 2003 Report Posted December 9, 2003 Bojim se da Gorgoroth svira mnogo drugacije nego ranije i smatram da bi mnogi od vas bili razocarani da su ih culi... Quote
Recommended Posts