Angelystor Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Chik to reci Gaahlu u lice. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Jel' si ti lud?!On je mnogo zajeban lik!Znas sta bi mi uradio?!Nemoj da mu kazes za ovo,molim te!U slucaju da Ghall dodje na ovaj forum:Man,I am so sorry!I didn't mean it!It was just a joke!You are the essence of Gorgoroth!Sorry,sorry,sorry! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelystor Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 STFU Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 a on je zajeban lik da ne sme niko da mu kaze?mozda je zajeban gore na severu ovde bi ga neko smlatio kao i svakog drugog ko se pravi baja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oʞɾoƃ Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Jel' si ti lud?!On je mnogo zajeban lik!Znas sta bi mi uradio?!Nemoj da mu kazes za ovo,molim te!U slucaju da Ghall dodje na ovaj forum:Man,I am so sorry!I didn't mean it!It was just a joke!You are the essence of Gorgoroth!Sorry,sorry,sorry! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 1, 2008 Report Share Posted July 1, 2008 Mala ispravka.Gorgoroth je u oktobru 2004. svirao u Srbiji,a u oktobru 2008. dolazi Gorgoroth cover bend. Joj, kako si ti pametan...Ja volim Infernusa, ali treba da se vidi i ovaj Gorgoroth... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 a on je zajeban lik da ne sme niko da mu kaze?mozda je zajeban gore na severu ovde bi ga neko smlatio kao i svakog drugog ko se pravi baja. Mozda i bi, mada mi ovaj tvoj komentar lici na ono tipicno srpsko kurcenje "jebem mater svima" a zapravo duvamo lule svakome... Inace, tek sam danas odgledao onaj true norwegian bm dokumetarac...genijalno. Lik im pokazuje esenciju svega, a onaj emos kuka kako ne moze da se penje vise i da je samo dosao zbog price o bendu...kraj je genijalan takodje. Mozda se lik kurci, mozda ne, ali je izrekao neke od vecitih istina u tom intervjuu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Meni je tu najjace kada se lik ukenja. HAHA! Kaze uzbudjen sam ali i uplasen! HAHAHA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAMBO! Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 sejtan........................................................................guc................... .............................................................fridom.................................. ............................................guc................................. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Prvo, to nije rekao u tom intervjuu, vec u Headbanger's Journey. Drugo, onaj ledeni pogled na kraju TNBM dokumentarca sve govori, kao i reci pre njega. Lik ga vodi do one kolibe, prica mu zaista neke duboke stvari, i ovaj ga na kraju pita "kako je biti usamljeni vuk" ili sl...kakav degen. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Kako neko moze da se pali na onakav dokumentarac?!Ono sranje je totalno uradjeno u nekom ljigavom americkom manipulativnom duhu!Upravo deo,kad se onaj majmun zali kako ne moze dalje da ide,mi je i najgori momenat u filmu! To kao treba nekoga da fascinira ili uplasi?!Ghall mi se tako zgadio,jer toliko uziva u toj paznji koju mu mediji daju i slici koju su stvorili o njemu.Verujem da je tokom snimanja onog dokumentarca barem 5 puta izdrkao!Covek rafo zivi u pizdi materini,bez struje i tekuce vode,a ima licni MySpace profil! Najgore je to sto mnogi ljudi(da ne kazem klinci) nasedaju na tu pricu o ultra zajebanim Norvezanima! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ma Satyr je tu najveci underground da kaze vama cica! :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Brate, nebitno je da li je on mracan ili nije, kurac palac. Bitno je ono sto govori, a veliki deo toga je istina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ma Satyr je tu najveci underground da kaze vama cica! :) Ako sam dobro video,izgleda da ima neku novu fancy frizuru. Brate, nebitno je da li je on mracan ili nije, kurac palac. Bitno je ono sto govori, a veliki deo toga je istina. Deo stvari koje kaze jesu tacne,ali sve to moze da se kaze sa manje pozerisanja i senzacionalizma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Kako neko moze da se pali na onakav dokumentarac?!Ono sranje je totalno uradjeno u nekom ljigavom americkom manipulativnom duhu!Upravo deo,kad se onaj majmun zali kako ne moze dalje da ide,mi je i najgori momenat u filmu! To kao treba nekoga da fascinira ili uplasi?!Ghall mi se tako zgadio,jer toliko uziva u toj paznji koju mu mediji daju i slici koju su stvorili o njemu.Verujem da je tokom snimanja onog dokumentarca barem 5 puta izdrkao!Covek rafo zivi u pizdi materini,bez struje i tekuce vode,a ima licni MySpace profil! Najgore je to sto mnogi ljudi(da ne kazem klinci) nasedaju na tu pricu o ultra zajebanim Norvezanima! Ne treba nikoga da uplaši, samo pokazuje koliki su emo amerikanci idioti. Nije Ghall nego Gaahl. Myspace profil nije njegov, već otvoren od strane čovjeka koji na jednoj stranici objavljuje informacije vezane sa sve Gaahlove bendove. Meni prije zvuči da si ti nasjeo na tu priču i da si se odjednom razočarao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Evo vam mnogo jacih likova: http://www.youtube.com/watch?v=d6pYjLyxCHo Jes offtopic ali jbg! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Ne treba nikoga da uplaši, samo pokazuje koliki su emo amerikanci idioti. Nije Ghall nego Gaahl. Myspace profil nije njegov, već otvoren od strane čovjeka koji na jednoj stranici objavljuje informacije vezane sa sve Gaahlove bendove. Meni prije zvuči da si ti nasjeo na tu priču i da si se odjednom razočarao... Lapsus calami. Sinko,suvise sam ja dugo u ovom sranju da bih nasedao na takve stvari. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Lapsus lingve! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Lapsus lingve! ????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 To ti na latinskom znaci greska u govoru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Jel' ja ovde govorim ili pisem,kralju nad kraljevima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Маузер Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Pa ti si rekao pisanije, a ja kazem nako da znas! Cccccc! Ti si neki nervozan, a? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Pa ti si rekao pisanije, a ja kazem nako da znas! Cccccc! Ti si neki nervozan, a? Не, ако ниси приметио, он је један од оних што су прерасли, наводно, метал, или блек метал, па су дошли да дркају друге о томе како је све то клинчурија и како су се они палили на то када су имали 10 година и слично.Такве само треба искулирати, имали смо пре пар месеци ону Дет ов арт па смо је отерали, отићи ће и овај... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Pit Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Не, ако ниси приметио, он је један од оних што су прерасли, наводно, метал, или блек метал, па су дошли да дркају друге о томе како је све то клинчурија и како су се они палили на то када су имали 10 година и слично.Такве само треба искулирати, имали смо пре пар месеци ону Дет ов арт па смо је отерали, отићи ће и овај... Nisi svestan kakvu si glupost odvalio.(Black)Metal je veci deo mog zivota,nego sto ce tvog ikada biti.Ako nesto mrzim,onda su to ljudi koji navodno prerastaju metal.Ne znam na osnovu cega si zakljucio da sam takav?Verovatno zato sto nisam paljevina i sto ne lupam gluposti kao mnogi ovde. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Josif Visarionovič Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 Samo ti furaj svoj fazon i mirna backa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts