Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jedva čekam da čujem taj ambijentalni album.

Ambijentali su gej. Jel to Iguman u potpisu :) Jedva cekam da mi ruku dopadne taj kult, biser koji je skriven postojao svih ovih godina u mojoj blizini. Nadjoh da distribuciju radi Ajna records, koja uostalo distribuira i DsO :pivopije:

Posted (edited)
Ambijentali su gej. Jel to Iguman u potpisu :) Jedva cekam da mi ruku dopadne taj kult, biser koji je skriven postojao svih ovih godina u mojoj blizini. Nadjoh da distribuciju radi Ajna records, koja uostalo distribuira i DsO :pivopije:

Samo još malo off-topica, s obzirom da su temu na domaćoj sceni odavno zaključali:

Izašlo sad i na cd-u, čini mi se već treće ili četvrto izdanje mini-albuma :mrgreen:

http://img224.imageshack.us/my.php?image=rogaticdwe5.jpg

Edited by [kinetic]
Posted

Sad će bre da izađe full-length valjda :D Kakav kult!

Posted

Samo još malo off-topica, s obzirom da su temu na domaćoj sceni odavno zaključali:

Izašlo sad i na cd-u, čini mi se već treće ili četvrto izdanje mini-albuma :mrgreen:

http://img224.imageshack.us/my.php?image=rogaticdwe5.jpg

Zamisljam na sto to lici.. telefonska sekretarica i gazenje trake u post-produkciji. Prvih 6 kopija ritualno spaljeno benzinom sa montenegro petrol pumpe, sve u slavu rogatog kopitara. Ali da ne serem prije nego cujem. Kinetic, da nemas vise informacija o njima? Vidim na MA da su im tekstovi o satanizmu i dukljanskoj crkvi WTF :)

Posted (edited)
Vidim na MA da su im tekstovi o satanizmu i dukljanskoj crkvi WTF :)

Naravno ...

Nazivi pjesama sa albuma "Bludni Sin" koji slijedi: Katarski psaltir, Ritualne maračke orgije, Dioklijski podviznici, Lučindanski korifej, itd :mrgreen:

Edited by [kinetic]
Posted

From This Day Call Me Gaayhl.

To mora da su on i Infernus raskinuli pa mu se sad vuku po sudovima, jos ce mu i alimentaciju traziti...

Ovo je ultimativno bogohuljenje, ako si pravi satanista onda ces da se trpas u bulju.

Mora da ih privodi u onaj svoj podrum sa vinom, malo berbe 78 pa onda malo kukuruzi da se beru, dobri klipovi za ku®vanje