Grobodan Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Srecan rodjendan Crnogorski kulte Quote
Ni! Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 I nakon svega toga, odem na blabber i vidim njega sa onim deckom.. "Na ovome svetu mogu da kazhem shto se deshava to nije istina..." Quote
Guest Pit Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 On December 20th, Gaahl and King published a statement that the Norwegian patent office had granted them the legal rights to Gorgoroth's name and logo, explaining why they're currently shown in the lineup. Infernus and Regain have appealed to the 2nd department of the Patent Office. Ovo ce vjerovatno bit presudno, ako je tacno da Gaahl i King imaju pravo na ime i logo. To nikako ne moze biti presudno,jer ce upravo oko toga i biti sudjenje krajem januara.Queen of Heaven je 2007.kurvinski i podmuklo iza Infernus-ovih ledja zastitio ime i logo Gorgoroth-a i onda mu SMS-om javio da je izbacen iz benda.Po tom principu i ti mozes da zastitis ime Immortal(ukoliko ono vec nije zasticeno) i da izbacis Abbath-a.Tako je neko,pre nekolko godina,zastitio ime Coca-Cola i onda tuzio firmu.Jedan je lik legalno promenio svoje ime u Jack Ass i tuzio Jackass ekipu zbog blacenja njegovog imena.Mislis da je neko od te dvojice dobio spor?Dobio je,kao sto ce ova dva klovna da sacuvaju ime Gorgoroth!Can't blame the guy(pardon,gay)for trying! Quote
Lunar Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 To nikako ne moze biti presudno,jer ce upravo oko toga i biti sudjenje krajem januara.Queen of Heaven je 2007.kurvinski i podmuklo iza Infernus-ovih ledja zastitio ime i logo Gorgoroth-a i onda mu SMS-om javio da je izbacen iz benda.Po tom principu i ti mozes da zastitis ime Immortal(ukoliko ono vec nije zasticeno) i da izbacis Abbath-a.Tako je neko,pre nekolko godina,zastitio ime Coca-Cola i onda tuzio firmu.Jedan je lik legalno promenio svoje ime u Jack Ass i tuzio Jackass ekipu zbog blacenja njegovog imena.Mislis da je neko od te dvojice dobio spor?Dobio je,kao sto ce ova dva klovna da sacuvaju ime Gorgoroth!Can't blame the guy(pardon,gay)for trying! Cool! Idem sada ja da regujem ime Immortal, i da izbacim Abbatha iz grupe. Mozda se posle toga trgne i napravi album. Quote
Sisus Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Steta samo sto takve stvari ne funkcionisu i kod nas. Quote
deadsy Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Srecan rodjendan Crnogorski kulte Hvala stari @Lunar Ajde sto je gej, al romanticna veza sa norveskom verzijom deena backovica ili danijela iz operacije trijumf. Mislim, stvarno gej. Prosto mi je nespojivo da ima onakav outlook na sceni, nastup, ponasanje, razne aktove nasilja, a onda kad dodje kod decka, zavuce se pod rozi pokrivach sa njim i tako zive srecno do kraja zivota. Pateticno mi zvuci, ne mogu da ga posmatram vise kao ikonu black metala, vec kao obicnu seku persu koja se folira na stejdzu i odaje nasilju jer je obican kompleksas koji nesto dokazuje drugima. Jebi ga, folirant. @Pit Infernus na sudu treba to da dokaze, jer zakon stiti ono sto je zavedeno(zastita imena i logo-a), tj. onoga pod cijim je imenom to zavedeno. Moze se pozivati na prevaru il kradju, ali je teret dokazivanja na njemu. Da je pravde, Infernus bi dobio spor. Ali pravo i pravda se ponekad razdvajaju. Quote
Маузер Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Ako ima pravde bice i Infernusovog Gorgoroth! AAAAAAA! Pest za vokalima! Mogu da mislim kakav ce album biti. Kult nevidjeni! Quote
Guest Pit Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 @Deadsy Mnogo ce tezak posao da ima,kao Coca Cola i Jackass.Djabe ja pricam... Quote
deadsy Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 Coca-Cola is a registered trademark in most countries around the world and should always be written with the hyphen and not as "Coca Cola". The U.S. trademark was registered in the United States Patent Office on 31 January 1893. In the UK Coca-Cola was registered with the UK Patent Office on 11 July 1922, under registration number 427817. Dzabe pricas.. osim ako ti nekoliko godina nije skoro citav vijek. Jackass slucaj je nesto drugo. Quote
Guest Pit Posted December 5, 2008 Report Posted December 5, 2008 OK,verovatno sam pomesao Coca Colu sa nekim drugim brendom,ali znam da se to desilo pre nekolko godina.Poenta je u tome da zakon nije toliko sterilan,pa da moze da se zloupotrebljava tako lako,kao sto mnogi misle,ali tebi je jedino vazno da tvoja bude poslednja,tako da si u stanju i na sopstveni rodjendan da se zaludjujes po forumu,so enjoy! Quote
deadsy Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 :) Nije ovdje pitanje cija ce biti zadnja, vec to sto ljudi lupaju neprovjerene informacije i tezinjaju bez potrebe, pa su im posle drugi krivi. I nisam znao da ne smijem da postujem na forumima kad mi je rodjendan Zivio ti meni jos 100 godina,pa cemo lako za sporove i ostalo Quote
F4R15 Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Hahah, koji car! Josh ona slamka :) Quote
oʞɾoƃ Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Kao što neko reče jednom (a možda sam i ja to bio ), možete vi Gaahla da prozivate do mile volje kako je gay i šta sve ne, ali to i dalje ne menja činjenicu da bi mogao pičku da vam polomi kad biste mu to rekli uživo Quote
Sisus Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 A sta, on je najjaci gej na svetu? Quote
deadsy Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Kao što neko reče jednom (a možda sam i ja to bio ), možete vi Gaahla da prozivate do mile volje kako je gay i šta sve ne, ali to i dalje ne menja činjenicu da bi mogao pičku da vam polomi kad biste mu to rekli uživo Sto bi mu iko to zborio uzivo? Ne radi se o fazonu 'smijes-ne smijes', vec prosto o osnovnoj kulturi. Polupao bi Gaahl dostinu, ali i od najjaceg ima jaci. Meni je jedino neshvatljiv sav taj njegov imidz, ponasanje na sceni i pred kamerama, a ovamo nIJezni decko, zenska modna linija, ovo ono.. bljak Quote
Lunar Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Pa zar nije Black metal styling najpriblizniji gay stajlingu. I gayevi vole da se utegnu u crnu kozu,i da dodaju malo roze dezena. : ) Quote
Sisus Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Ajoj. Inace Morbid, slazem se sa tobom uvezi onoga sto si rekao u prethodnom postu. Imam utisak da je 95% bm scene zapravo takvo. Tesko lecenje kompleksa. Quote
deadsy Posted December 6, 2008 Report Posted December 6, 2008 Ajoj. Inace Morbid, slazem se sa tobom uvezi onoga sto si rekao u prethodnom postu. Imam utisak da je 95% bm scene zapravo takvo. Tesko lecenje kompleksa. Definitivno ih ima dosta. Ista je stvar medju fanovima, koliko tu ima spodoba koje pate od kompleksa nize vrijednosti. Onako nasminkani, vjecito namrsteni hejteri i pusti mizantropi. Quote
Angelystor Posted December 8, 2008 Report Posted December 8, 2008 New Line-up completed Infernus' Gorgoroth line-up is now complete, and the new vocalist is none other than the legendary Pest - back at last after an 11 year hiatus from the band. The 2008 incarnation of Gorgoroth thus consists of Pest (vocals), Infernus (guitars), Tormentor (guitars), Frank Watkins (bass) and Tomas Asklund (drums). As for the work on the new album, "Quantos Possunt ad Satanitatem Trahunt", it is going ahead more or less as scheduled, but due to the upcoming trial in Oslo in January 2009, the guitar recordings will be slightly postponed. The album will contain eight tracks of Infernus' signature aural evil, and will be released in 2009 on Regain Records. Fear the return! Do jaja, ochekujem"The Rite of Infernal Invocation" re-recorded, bez 3minuta vetra Quote
Recommended Posts