oʞɾoƃ Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Ne branim ga, nego mi je smešno kako ljudi koji pičke nisu u životu videli nalaze za shodno da prozivaju njega što je gej. Quote
sch Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 nije problem u tome sto je on gay...neka bude gay,njegova stvar. Samo je cudno jer bi on trebalo da bude zli satanista koji bljuje vatru,spaljuje crkve,jede decu i sl...al otkud da bude gay? to mi nikako nije jasno Quote
Nemethor Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Sorry, jel moze jedno malo pitanje... dje nestade u svemu ovome MUZIKA Gorgoroth-a, narocito prva tri albuma i Ad Majorem... Quote
sch Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 hahaha realno A pentagram je po meni jedan od najboljih black metal albuma koje sam cuo... Quote
Nemethor Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 hahaha realno A pentagram je po meni jedan od najboljih black metal albuma koje sam cuo... I Antichrist Quote
sch Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Oba! under the pagan megalith je meni najdraza black metal pesma od svih! zajebi ove nove albume... Quote
Nemethor Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Imam komplet Gorgoroth (osim Live in Studio ) ali mi Destroyer i Incipit Satan uglavnom skupljaju prashinu. Quote
oʞɾoƃ Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Sorry, jel moze jedno malo pitanje... dje nestade u svemu ovome MUZIKA Gorgoroth-a, narocito prva tri albuma i Ad Majorem... Hvala lepo, konačno neko normalan. Quote
Grobodan Posted January 27, 2009 Report Posted January 27, 2009 Sorry, jel moze jedno malo pitanje... dje nestade u svemu ovome MUZIKA Gorgoroth-a, narocito prva tri albuma i Ad Majorem... U Gaahl-ovoj bulji. Quote
morbid god Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Incipit Satan je Uostalom, kao i citava diskografija Gorgoroth-a Quote
Sisus Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Incipit Satan je Ne, ne, ne, otkako sam cuo neke price vezane za njihovog pevaca, poceo sam potpuno drugacije da posmatram zadnju pesmu na tom albumu, a samim tim i ceo album. Za mene Under The Sign Of Hell. Tad bar nije bilo pedera u bendu. Quote
Маузер Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Meni prva tri albuma u mojih top 10. Quote
morbid god Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ne, ne, ne, otkako sam cuo neke price vezane za njihovog pevaca, poceo sam potpuno drugacije da posmatram zadnju pesmu na tom albumu, a samim tim i ceo album. Za mene Under The Sign Of Hell. Tad bar nije bilo pedera u bendu. Homofobija (od grč. homós koja znači isti, jednako i phóbos koja znači strah) je iracionalan strah, mržnja, predrasude ili diskriminacija prema osobama homoseksualne orijentacije i uključujući osobe koje su tako percipirane. Barjaktaru, ja bih dodao i Destroyer na prva 3, fantastican album. Quote
F4R15 Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ne branim ga, nego mi je smešno kako ljudi koji pičke nisu u životu videli nalaze za shodno da prozivaju njega što je gej. Ni Gaahl nije vidio pičke Quote
Sisus Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Homofobija (od grč. homós koja znači isti, jednako i phóbos koja znači strah) je iracionalan strah, mržnja, predrasude ili diskriminacija prema osobama homoseksualne orijentacije i uključujući osobe koje su tako percipirane. Nije to homofobija, to je podrugivanje opasnim momcima koji ga vole u bulju. Quote
Guest Pit Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ne, ne, ne, otkako sam cuo neke price vezane za njihovog pevaca, poceo sam potpuno drugacije da posmatram zadnju pesmu na tom albumu, a samim tim i ceo album. Za mene Under The Sign Of Hell. Tad bar nije bilo pedera u bendu. Kakve veze ima Gaahl sa tom pesmom,kad je nju napisao Infernus? Ali,sto se tice najboljeg albuma,nema spora da je to Under the Sign of Hell. Quote
morbid god Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Nije to homofobija, to je podrugivanje opasnim momcima koji ga vole u bulju. black metal ist sodomy. Quote
Lunar Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Ne, ne, ne, otkako sam cuo neke price vezane za njihovog pevaca, poceo sam potpuno drugacije da posmatram zadnju pesmu na tom albumu, a samim tim i ceo album. Za mene Under The Sign Of Hell. Tad bar nije bilo pedera u bendu. Jel kojim slucajom si ti gay? Mislim mnogo neshto pominjesh Gaahla, svaki put kada dodjesh ovde samo on, samo on ti na mislima. Nego svaki Gorgoroth album je dobar, npr. ovaj novi nisam nehsto gotivio dosta dugo, ali me si pre koji mesec onako posle ponovnog slusanja bash dopao. Inache tachno Under the Sign of hell je albumchina , dok mi je Destroyer dosta slabiji od ovog proshlog. Quote
Sisus Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Kakve veze ima Gaahl sa tom pesmom,kad je nju napisao Infernus? Ali,sto se tice najboljeg albuma,nema spora da je to Under the Sign of Hell. Mozda ju je napisao da bi ovog zajebavao? Jel kojim slucajom si ti gay? Mislim mnogo neshto pominjesh Gaahla, svaki put kada dodjesh ovde samo on, samo on ti na mislima. Ne, ja samo volim svima vama okorelim bljakerima sto ste operisani od humora da nabijam na nos njegov kurac u bulji. ************************************** Jeste svi toliko zatucani da ne znate za salu? Ili ste i vi gejaci kad ga toliko branite? Quote
morbid god Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Mnogo se ti nesto zajebavas sa gej zajednicom.In your ass sisuse Quote
Sisus Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Dobro je, bar ti znas za salu. Sve neki ozbiljni. Quote
Josif Visarionovič Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Lunar je jos mlad pa misli sto pominjes pedere u negativnom kontekstu dovodi u pitanje njegovu seksualnu opredeljenost Quote
Lunar Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 (edited) Pazi smehsno je nehsto kada napishesh jedan put, dva put aj cak i tri put. Ali vec hiljadu puta i samo to da dodjesh na temu i kaze, mora da ima tu nekih skrivenih motiva. e, ja samo volim svima vama okorelim bljakerima sto ste operisani od humora da nabijam na nos njegov kurac u bulji. icon_wink.gif Ja sam najTROO bleker na celom balkanu i sire. Ponovo ga pominjesh, a sada si preshao na njegov kurac..... Edited January 28, 2009 by Lunar Quote
Guest Pit Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Inace,danas je bilo sudjenje po Infernus-ovoj tuzbi zbog zloupotrebe imena benda,tako da ce od februara,na ovoj temi,reci peder,gay i sl. biti proslost. Quote
oʞɾoƃ Posted January 28, 2009 Report Posted January 28, 2009 Danas je bilo ročište, ali presuda je ko zna koliko daleko. Quote
Recommended Posts