Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sempl sjajan. Primitivna struktura, ali bez primitivne produkcije.

Nego, pade mi nešto na pamet :) Zamislite live nastup Gorgorotha:

ON VOCALS - PEST!!!

ON LEAD GUITAR - INFERNUS!!!

ON RHYTHM GUITAR - TORMENTOR!!!

ON BASS - FRANK WATKINS!!! :) :) :)

Posted

I ja sam nedje procitao na forumu da su snimili materijala za dva albuma. Ova VI je super, valja i novi album bude na tom nivou. Definitivno jedan od bm albuma godine ovaj Klagopsalmer

Posted

Zaista je odličan, a i novi će da bude. Nego, zagadismo temu Shiningom :muzicar:

Šta da poslušam od Gorgorotha, albumski ? Pošto sam onako, po 2-3 pjesme preslušavao, pa da mi to bude uvertira u novi album :mrgreen:

Posted

Prva 4 albuma su klasicni old skul sa garaznom produkcijom. Ko voli takav BM, ima da mu bude super. Incipit Satan je malo eksperimentalan, i najcudniji je album Gorgorotha. Meni je legao bas dobro. Poslednja 2 albuma su isto dobra, zvuk je malo moderniji(ako tako mogu da se izrazim). Preslusaj sve, pocni taman od prvih albuma>

Posted

Npr. meni je Ad Majorem Sathanas Gloriam odlichan album iako je prilichno loshe prihvacen od strane fanova i uopste BM fanova.

Posted

Npr. meni je Ad Majorem Sathanas Gloriam odlichan album iako je prilichno loshe prihvacen od strane fanova i uopste BM fanova.

Ko jebe BM fanove.

Taj album izuva, BM po mojoj meri.

Posted

Hahahahahahahaha, pao sam zamalo sa stolice :lol: Grobe legendo!

AMSG je dobar album, da se rauzmijemo. Ali je ipak bolja prva faza :rockdevil:

Okej ne merim ja koja faza je bolja ili koji je bolji album od kog, nego okvirno kazem da je AMSG odlichan album i da je bez ikakvog razloga pao u senku loshe kritike i odbacivanje fanova.