Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Ovo je najmanje što imam:

http://rapidshare.com/files/246301452/As09_mediaportal.ru.rar.html

A kad smo već kod Asphyxa, setih se i ovog mega kulta

http://www.youtube.com/watch?v=f6U3bqRUY0I

Kakav vrhunski spot!!!

zasto ljudi ne prave vise ovakve spotove?

ispravite me ako gresim..meni ovakvi spotovi za danasnje uslove izgledaju jeftini ali uzasno efikasni...

pa ovakvi spotovi su upravo pravljeni da bi se razlikovali od,u to vreme a i danasnje preovladjujuceg video elementa predstavljanja muzike..

nema svemirskih specijalnih efekata,clanovi benda su skromno obuceni,svetlost je prigusena,nema mnogo kadrova...

imas osecaj kao da se samo tebi obracaju i nikome vise..

zasto Amorphis recimo ne moze da snimi nesto poput spota za Black Winter Day?

ili je produkcija danasnjih spotova jeftinija...ne znam

nisam nesto mnogo ni razmisljao na ovu temu...

Edited by april ethereal
Posted

zasto ljudi ne prave vise ovakve spotove?

ispravite me ako gresim..meni ovakvi spotovi za danasnje uslove izgledaju jeftini ali uzasno efikasni...

pa ovakvi spotovi su upravo pravljeni da bi se razlikovali od,u to vreme a i danasnje preovladjujuceg video elementa predstavljanja muzike..

nema svemirskih specijalnih efekata,clanovi benda su skromno obuceni,svetlost je prigusena...

imas osecaj kao da se samo tebi obracaju i nikome vise..

zasto Amorphis recimo ne moze da snimi nesto poput spota za Black Winter Day?

ili je produkcija danasnjih spotova jeftinija...ne znam

nisam nesto mnogo ni razmisljao na ovu temu...

Total rispekta za ovaj post i onaj spot. Boldovano/podvuceno je esencija uspjesnog pristupa pravljenja muzike/filma/spota.. prvenstveno radis nesto zato sto volis, i onda da dopres do pojedinca. Jebes zabavu za mase.
Posted

Takva je i muzika i spotovi. U fazonu "aj da se svidi svima", i na kraju se ne svidi nikom.

Ovaj spot je rađen za, tipa, 100 evra a užasno je efikasan i morbidan, bar meni.

Posted

Stara skola, toplo mi je oko srca. Nekad je bilo bolje, ovo sad je sve nabudzeno ali prosto nema 'ono'. Kao zadnji spot Behemotha, sve prsti od sisa i dobrih riba, nakaza, perja, mrtvih andjela.. sve je to glamurozno i fensi, ali me prava jeza prodje kad odgledam spot poput ovog Morgothovog.

Posted

@Morbid :pivopije:

pravljenje danasnjih spotova je prepusteno idiotima koji dobro poznaju tehnologiju izrade spotova,IQ i zelje mladih koji nisu bas skloni ni razmisljanju,ni samokritici,ni introspekciji a slabo stoje i na polju empatije...

to bre ne zna ni suzu da pusti kako treba jebote.. :no:

svi su oni zavrsili skupe skole za produkciju,svi su moderni,urbani,precizni u svom poslu,super zaradjuju,kao vole i neki metal da slusaju...ili ga ne slusaju uopste...

Posted (edited)

Kao zadnji spot Behemotha, sve prsti od sisa i dobrih riba, nakaza, perja, mrtvih andjela.. sve je to glamurozno i fensi, ali me prava jeza prodje kad odgledam spot poput ovog Morgothovog.

Otprilike tako. Ali je zato "Inner Sanctum" bio x puta bolji i interesantniji od ovog novog, upravo iz tih razloga. Mada, znas kako, ako malo dublje zadjemo u pricu mozemo da izvucemo zanimljivu paralelu izmedju metal spotova i horor filmova - isto tako su u danasnje vreme horori izgubili draz i atmosferu i retki su oni od kojih se stvarno useres dok ih gledas dok su stari crno-beli horori nesto neprocenjivo/nezamenljivo kada su ti isti draz i atmosfera u pitanju. Jednostavno, bez obzira da li pricamo o spotovima ili hororima princip je isti - niskobudzetni snimci odradjeni u "nekro" tehnici jednostavno imaju vise emocija od moderne tehnike i kompjuterskih efekata, to je normalno.

Edited by Talvi