morbid god Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 (edited) Pustam suze radosnice all over the room. Malo je i zahladilo, poslije derbija mozda moze i da se izadje. Edited August 29, 2009 by morbid god Quote
Маузер Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 (edited) Dismember je stvarno da se najezis. Kako dobar spot i pesma. Ovo je metal jebem ti. Ljubim ti dete. Edited August 29, 2009 by Grishnackh... Quote
Fapril ethereal Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 Hvala. jedan veliki HEJL za ovaj spot... Quote
Lunar Posted August 29, 2009 Report Posted August 29, 2009 (edited) Spot i pesma koji su me uvukli u DM. http://www.youtube.com/watch?v=lUHJDH3oEII Edited August 29, 2009 by Lunar Quote
Brynhildr Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Otprilike tako. Ali je zato "Inner Sanctum" bio x puta bolji i interesantniji od ovog novog, upravo iz tih razloga. Mada, znas kako, ako malo dublje zadjemo u pricu mozemo da izvucemo zanimljivu paralelu izmedju metal spotova i horor filmova - isto tako su u danasnje vreme horori izgubili draz i atmosferu i retki su oni od kojih se stvarno useres dok ih gledas dok su stari crno-beli horori nesto neprocenjivo/nezamenljivo kada su ti isti draz i atmosfera u pitanju. Jednostavno, bez obzira da li pricamo o spotovima ili hororima princip je isti - niskobudzetni snimci odradjeni u "nekro" tehnici jednostavno imaju vise emocija od moderne tehnike i kompjuterskih efekata, to je normalno. A od crno-belih se kao usereš? Quote
Talvi Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Recimo. Imaju atmosferu koju ovi danasnji ni u snovima ne mogu da postignu, u tome je fora. Quote
+Abigail+ Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 hm,ja recimo jako volim ovaj Absu: http://www.youtube.com/watch?v=S6S-zxbaJuo a i prije nekog vremena me decko podsjeti na ovo: http://www.youtube.com/watch?v=hDpc-831GPs Quote
Lunar Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Aj dosta zezancije. Ko ovde postuje, a da nije link za novi Gorgorothov album, dobije warn i ban. Quote
Lunar Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Bravo, ubij dobru raspravu. Koju raspravu? Okej ovo oko video sam pustio da traje neko vreme, ali sad je dosta. To moze slobodno da se nastavi na opstoj BM diskusiji. Quote
Grobodan Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Kako na BM kad stavljamo DM spotove? Pa raspravu oko spotova, nismo nešto svirali kurcu već smo se vrteli u vodama metal kultova... kako god. Quote
+Abigail+ Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 (edited) @lunar opusti se decko,ovo je samo forum.nema potrebe za diktatorskim rezimima.ionako podforum nije aktivan (bar s nekom konstruktivnijom raspravom),ne trebas i ovo ukidati.nije da je neki glupi spam,sam si toga bio svjestan koji post iznad;) kad novi album izadje link ce se postaviti,a do tada sumnjam da cemo po milioniti put raspravljati o tome kako je Under the Sign.. jedan od najboljih bm albuma il se vracati na Gaahla i AMSG.to je prozvakano i ispljunuto i previse puta do sad.chill out Edited August 30, 2009 by selma Quote
Grobodan Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Evo neka tema zvrji prazna dok ne procuri album, bolje i to nego da postavljamo spotove koji će se nekom možda svideti i naterati ga da otkrije neki novi dobar bend. Bravo Lunare, postaješ pravi Yum mod, Smorok i Axe će biti ponosni na tebe. Lupi sad koji ban. Quote
Lunar Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 (edited) @lunar opusti se decko,ovo je samo forum.nema potrebe za diktatorskim rezimima.ionako podforum nije aktivan (bar s nekom konstruktivnijom raspravom),ne trebas i ovo ukidati.nije da je neki glupi spam,sam si toga bio svjestan koji post iznad;) kad novi album izadje link ce se postaviti,a do tada sumnjam da cemo po milioniti put raspravljati o tome kako je Under the Sign.. jedan od najboljih bm albuma il se vracati na Gaahla i AMSG.to je prozvakano i ispljunuto i previse puta do sad.chill out Uh, jak sam ja diktator kada kazem da cu da dam warn, a ono ljudi posle toga opusteno postuju. Sta ja znam, nije sto ovaj podforum nije aktivan, nego nema na YUMu dovoljno ljudi koji aktivno slusaju BM. Nego mozda sam malo naglo reagovao, ali sam se smorio kada sam usao na temu i video da nema linka za novi album, nego ljudi josh stavljaju linkove za video snimke, pogotovo za Bathory spot za koji i ptichice na grani znaju. Evo neka tema zvrji prazna dok ne procuri album, bolje i to nego da postavljamo spotove koji će se nekom možda svideti i naterati ga da otkrije neki novi dobar bend. A zasto to isto ne bi stavljao negde gde je dozvoljena opsta diskusija? Bravo Lunare, postaješ pravi Yum mod, Smorok i Axe će biti ponosni na tebe. Lupi sad koji ban. To mi je zivotna zelja. Edited August 30, 2009 by Lunar Quote
Narsil Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 Тако и треба да се поступа да би форум личио на нешто. Quote
+Abigail+ Posted August 30, 2009 Report Posted August 30, 2009 mozda je ipak malo rano za link(: ima mjesec ipo do oficijelnog izlaska albuma a sto se spotova tice,potpuno si masio poentu izgleda;) Quote
Lunar Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 mozda je ipak malo rano za link(: ima mjesec ipo do oficijelnog izlaska albuma a sto se spotova tice,potpuno si masio poentu izgleda;) Jeste, tek sada videh, previshe sam u afektu napisao onaj post, i za to se izvinjavam. Ali onim spotovima nije mesto na Gorgoroth temi, zapravo tema sa kojom je April Ethernal zapocheo celu tu pomamu postavljanja spotova , je bash onakva rasprava koja nam je potrebna na opstoj BM temi,a ne ko ce da postavi kvltniji spot na Gorgoroth temi. Quote
Grobodan Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Ja sam zapoceo actually izvinjavam se... Quote
Sisus Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 Uh, jak sam ja diktator Sexdictator Lunarcifer. Quote
djuk Posted August 31, 2009 Report Posted August 31, 2009 kako je smesan ovaj bilmez iz obucara sa nitnama, paintom i ostalim zajebancijama... Quote
oʞɾoƃ Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 3:50 I ovaj čovek tripuje da je satanista. Quote
morbid god Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 kakav car, kakav izlazak hahahahahhaa Quote
Narsil Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Како би било лепо да опет дођу код нас. Quote
Talvi Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 (edited) Old. Zoki iz Bjesova je to radio pre i-ha-ha godina. A to mu je neki izlazak u fazonu "Jebem vam mamu, vratio sam se!!!"? Ali ovaj Pest kakva je pojava onako procelav, sunce ti jebem! Vokalno je mnogo slabiji od Gaahl-a, to se cuje na kilometar, ali je kao pojava opasan. Jedino mi se ona gmazina od Watkins-a nikako ne uklapa sa sve onom fensi US bradicom, ali jbg. E da, i dobar je fazon kad, pre nego sto ce se kovceg otvoriti, neko iz publike vikne: "Gaahl!" :) Sve u svemu, sto rece Narsil, gled'o bih ja ovo, sto da ne. Edited September 2, 2009 by Talvi Quote
Recommended Posts