Narsil Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Мени ово много боље озгледа него кад се она мрцина не помера на бини и изгледа као Нилски коњ који само отвара уста. Без обзира на то што има глашчину. Quote
morbid god Posted September 2, 2009 Report Posted September 2, 2009 Nemoj tako, onaj nji'ov koncert u (bjese) Krakowu je bio opak Quote
Angelystor Posted September 8, 2009 Report Posted September 8, 2009 Old. Zoki iz Bjesova je to radio pre i-ha-ha godina. A to mu je neki izlazak u fazonu "Jebem vam mamu, vratio sam se!!!"? Ne znam za tog Zokija, al' Messiah to radio jos '80ih ;] Inace, iznenadjujuca ova HITS lista, ocekivao sam samo starije, kad oni i sa "King" albuma svirase ponesto Quote
Svart Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 Na myspace-u 1:17 minuta jos jedne nove pesme. Quote
Talvi Posted September 21, 2009 Report Posted September 21, 2009 To moze da ceka, veceras je Perino vece. Quote
Sisus Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Jbt, pa nisam znao da Vyl iz Keep Of Kalessin svira uživo sa Gorgoroth-om. Quote
Talvi Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Ni ja. Btw ovaj drugi isecak ne zvuci preterano interesantno, onaj prvi je bio bolji. Quote
-Mare Posted September 24, 2009 Report Posted September 24, 2009 Vidim last post Talvi, pomislio sam da je i ovo iscurelo. Quote
Grobodan Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Ajmo cure: http://rapidshare.com/files/286518483/Gh-2009-QPAST_by_HA7tur__192_kbps_.rar Quote
dimmu1 Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 dosao sam do seste pesme i album je na prvo slusanje nista posebno.dosta je spor i pomalo nezanimljiv za preslusavanje.. Quote
Grobodan Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Njaaaah... na prvo slušanje mi se ništa nije zalepilo za uvo, korektno je to ali ništa me ne uzbuđava, videćemo na dalje. Quote
Talvi Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Sto se mene tice, album je ono sto sam i ocekivao - "primitivno" ostvarenje u maniru starijih radova. U principu mi se svidja Infernus-ov smisao za pisanje tih molskih rifova i melodija pa toga ima i ovde i, sto rece Grob, korektno je i ima sta da se cuje generalno ali je jasno da ne moze ni da pridje jednom "Under The Sign Of Hell", na primer. Ima dobrih stvari a ima i dosadnih (kao prva, npr). Ali ok, slusace se jos pa ce se dati konacan sud. Quote
Grobodan Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Hm, da, to jeste, hteo je očigledno da forsira svoj stari stil, ali nekako mi se slabo šta dojmi, za razliku od prva 3 na koje sam odlepio na keca. Quote
Talvi Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Nego, sad nesto kontam: Quantos Possunt Ad Satanitatem Trahunt - Ad Majorem Sathanas Gloriam Building A Man - Carving A Giant New Breed - God Seed/White Seed Quote
oʞɾoƃ Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Naslov albuma je do jaja nepravilan, inače 1 Quote
Svart Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 (edited) Naslov albuma je do jaja nepravilan, inače U skladu sa tradicijom u black metalu. Inace meni je totalno nezanimljiv na prvo slusanje, videcemo jos... Edited September 29, 2009 by BLACK Quote
oʞɾoƃ Posted September 29, 2009 Report Posted September 29, 2009 Interesantno bi bilo napraviti tekst o upotrebi latinskog u black metalu, počev od "kvlt" umesto "cult", preko religiozne scene, do katastrofalnih failova Belphegora, Mayhema, Dark Funerala i sad ovog... Quote
Grobodan Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Naslov albuma je do jaja nepravilan, inače Šta bi značio naziv u prevodu? Zarđao mi je latinski debelo... Quote
Nemethor Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Hm, album zapravo nije los, jedino mi je previse "pristojan" za Gorgoroth, nema omiljene prljavstine sa prva tri albuma. Sto se naziva albuma tice verovatno cu ga morati uciti napamet, jbg Quote
oʞɾoƃ Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Šta bi značio naziv u prevodu? Zarđao mi je latinski debelo... Pod pretpostavkom da je hteo da kaže "Quanti possunt ad satanitatem traheri", "Koliki broj njih može izdati satanizam". Quote
Recommended Posts