Talvi Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 "Infernus cited Adam of Bremen as the inspiration of the album's title, although an official translation of the title has yet to be provided." Quote
oʞɾoƃ Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Hmm... Razmišljam, ako je ovo "quantos" stvarno akuzativ, a ne greška, a uzmu "trahere" kao novolatinsko "privući" umesto "izdati", rečenica bi i mogla biti tačna - "Privlače [ljude] satanizmu koliko god mogu". Čudno rečeno, ali moglo bi da bude. Quote
Sisus Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Naslov albuma je do jaja nepravilan, inače Nema veze, vazno je da se pominje djavo. Quote
Miilos Posted September 30, 2009 Report Posted September 30, 2009 Dobar je album. Preslušao sam ga samo 2 puta, pa ne bih da ga hvalim mnogo, ipak treba da prođe malo više vremena dok steknem konačan sud, ali meni se sviđa. Spor je dosta, ali meni to ne smeta. Quote
Narsil Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 Споро али добро. Вокал је оно што ми се допада највише. Quote
~SilentWarrior~ Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 Nije los album... ali mi nekako ne lici na stari Gorgoroth.... Quote
oʞɾoƃ Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 Gorgoroth već 10 godina ne liči na stari Gorgoroth Quote
~SilentWarrior~ Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 Pa, mislila sam da ce sa Pest-om biti drugacije... Quote
Talvi Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=-0N49Ij0i04 Meni i dalje najdraza Gorgoroth pesma. Ovu pankcinu nece prejebati sta god da jos snime. Quote
~SilentWarrior~ Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 (edited) Mada, otkako sam odgledala ceo koncert, razocarala sam se, Gaahl ima uzasan glas.... Pest je definitivno bolji Edited October 1, 2009 by Vitorias123 Quote
oʞɾoƃ Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 Nemojmo biti smešni Pest ne može da se poredi sa Gaahlom. Quote
Talvi Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 I meni Gaahl mnogo bolji, bas zato sto mu je glas toliko bolestan. Quote
~SilentWarrior~ Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 (edited) Mislis Gaahl ne moze da se poredi sa Pestom Boli me glava cim cujem coveka da peva, kladim se da je Krakow bio mucenje za prisutne zavladalo je zaprepascenje, bas kao sto su i hteli Edited October 1, 2009 by Vitorias123 Quote
Sadomator Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 Zna se : http://www.youtube.com/watch?v=6OeikcMvVZM&feature=related Ali magare usra sve, bolje sto se Pest vratio. Quote
~SilentWarrior~ Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 (edited) Hat je definitivno najbolji Edited October 1, 2009 by Vitorias123 Quote
Sisus Posted October 1, 2009 Report Posted October 1, 2009 Gaahl nema pojma da peva, glas mu je sranje i samo se dere. Oduvek me je nervirao njegov vokal. Quote
F4R15 Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 Gaahl nema pojma da peva, glas mu je sranje i samo se dere. Oduvek me je nervirao njegov vokal. a ko se to ne dere ? Quote
Sisus Posted October 2, 2009 Report Posted October 2, 2009 a ko se to ne dere ? Oni sto znaju da pevaju ne deru se. Quote
Angelystor Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Meni i dalje najdraza Gorgoroth pesma. Ovu pankcinu nece prejebati sta god da jos snime. THRAAAAASSH Potpisujem kozijom krvlju. Najbolja pesma. Sto se tiche novog, definitivno mi se ne svidja. U odnosu na prosla dva, ovo je veliki korak unazad. Znam da je to Infernus i hteo da uradi, ali ovo nije ni blizu nijednog starog G albuma. Od ovog benda volim maltene sve podjednako, nemam behemothskih podela izmedju Infernus i KOF materijala, Pesta i Gaahla... Ali ovo mi je stvarno dosadan, "ravan" i nezanimljiv album. Chak i Pest zvuchi dosadno. Ovo je lik koji se drao "Bloooood staaaaaains the ciiiiiircleeeee"? Ma daj, ne zezajte me. Minus momenat albuma: kad vika "Rebirth Of Gorgoroth", stvarno se iznerviram... Chestitam Infernuse, zadrzao si ime Gorgorotha zbog OVOGA. Quote
Grobodan Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Cenim da bi album bio daleko bolji da je zvuk mnogo prljaviji. Ovako mi mnogo sterilno i cisto za jedan Gorgoroth album, kao da su ga u rukavicama pravili. Quote
Talvi Posted October 3, 2009 Report Posted October 3, 2009 Hahaha, nisam to provalio to za rebirth, u kojoj pesmi je to? Mrzi me sad da kopam... Quote
Recommended Posts