nenad_pa Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Gorgoroth bez Gaahl-a Sucks ... Ovaj zadnji album mi deluje totalno pozerski ...... Smesni su Bez Gaahl-a i kinga.... Ja mislim da si ti taj koji ''suck''... COCK! Serem ti se na gayhla i queen of heaven. Edited March 4, 2010 by nenad_pa Quote
Talvi Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Do jaja, nismo odavno imali picvajz na ovu temu. Quote
Guest Pit Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Gorgoroth bez Gaahl-a Sucks ... Ovaj zadnji album mi deluje totalno pozerski ...... Smesni su Bez Gaahl-a i kinga.... Ma, ovo je fake nalog. Tesko je biti ovoliko retardiran. Quote
Маузер Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Cim ima u nicku prezime onog americkog govnara, najverovatnije jeste fake. Quote
Bogdan Lesnar Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Ma, ovo je fake nalog. Tesko je biti ovoliko retardiran. Uzdrzacu se od vredjanja jer ne zelim da budem banovan ..... a to sto imam svoje misljenje o necemu ne znaci da sam retardiran ... Quote
oʞɾoƃ Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Činjenica je da je AMSG bio sjajan album i da je ovaj novi govno. Meni bolji argument ne treba. A on nek slobodno uzima proćelave dedice umesto homoseksualaca, pa će i finansije da mu odu u kurac kao i bend. Quote
Маузер Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Za tebe Lesnare: Činjenica je da je AMSG bio sjajan album i da je ovaj novi govno. Meni bolji argument ne treba. A on nek slobodno uzima proćelave dedice umesto homoseksualaca, pa će i finansije da mu odu u kurac kao i bend. Homoseksualce? Mislis pedere? Edited March 4, 2010 by Jarac Quote
Talvi Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Mada, kad smo se vec dotakli teme, voleo bih da mi neko jednom za svagda objasni tu misterioznu korelaciju izmedju necijeg seksualnog opredeljenja i kvaliteta njegove muzike. Quote
Bogdan Lesnar Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 ja samo ne vidim sta ima lose u tome sto ja smatram da je poslednji album Gorgoroth-a sranje ... i kakve sad ima Veze Fedor sa time sto je meni Lesnar omiljeni MMA Borac ... Fedora takodje postujem kao i njegovog brata Aleksandra ... ali to nije tema ovog foruma tako da ... Quote
oʞɾoƃ Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Homoseksualce? Mislis pedere? Da, pedere, preciznije, pedera koji ima bolji vokal nego svi ostali pevači Gorgorotha do sada zajedno. Quote
Александар Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 ja samo ne vidim sta ima lose u tome sto ja smatram da je poslednji album Gorgoroth-a sranje ... i kakve sad ima Veze Fedor sa time sto je meni Lesnar omiljeni MMA Borac ... Fedora takodje postujem kao i njegovog brata Aleksandra ... ali to nije tema ovog foruma tako da ... Ti nisi rekao da ti je poslednji album sranje već da je sranje zato što Gaahla i Kinga nema. Vidi razliku! Quote
oʞɾoƃ Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Ti nisi rekao da ti je poslednji album sranje već da je sranje zato što Gaahla i Kinga nema. Vidi razliku! Razlike nema, jer je ovo prvo proisteklo iz ovog drugog. Quote
Александар Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Razlike nema, jer je ovo prvo proisteklo iz ovog drugog. Znači po tebi Gaahl je bio "lepak" koji je držao Gorgoroth na okupu, i čim je on otišao u planine da meće nekom klincu, i napustio bend, Gorgoroth je sranje. U nekim slučajevima bih rekao da neka osoba zaista ima veliki uticaj na kvalitetu benda i materijala, ali kod Gorgorotha nikako! Quote
Talvi Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Ne radi se o Gaahlu nego o Kingu, on je godinama pisao svu muziku a Infernus je ladio jaja. Quote
Sisus Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Da, pedere, preciznije, pedera koji ima bolji vokal nego svi ostali pevači Gorgorotha do sada zajedno. Zaboravio si da kažeš "meni", pošto je po mom mišljenju on jedan od najgorih vokala u BM-u. Bar onih koje sam do sada ja čuo. i čim je on otišao u planine da meće nekom klincu, Čekaj, čekaj, još uvek nismo apsolvirali da je baš on taj koji meće. Edited March 4, 2010 by Sisus Quote
Александар Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Ne radi se o Gaahlu nego o Kingu, on je godinama pisao svu muziku a Infernus je ladio jaja. Jebiga, sad se opet vraćamo na onu staru raspravu - čiji je Gorgoroth. Što se mene tiče, Gaahl i King, ako im se nije sviđalo kako Infernus (ne)vodi bend mogli su ga napustit. Znam da napustit "brend" kao Gorgoroth nije lako ali jebanje po sudovima i tračanje ljudi sa kojima si do neki dan delio binu je mnogo gore. Na kraju se nezna ko je ispo veća pizda. Gorgoroth je napravio dosta dobrog materijala, ako se osobi koja ga je osnovala a koja više ne mari za njega ne da održavati na životu, dobro, R.I.P.. Ionako su na kraju osnovali God Seed (ovo mora da je bila Gaahlova ideja), koji im nije uspeo. Zaboravio si da kažeš "meni", pošto je po mom mišljenju on jedan od najgorih vokala u BM-u. Bar onih koje sam do sada ja čuo. Čekaj, čekaj, još uvek nismo apsolvirali da je baš on taj koji meće. Meće, prima, isti kurac se provlači svuda. Edited March 4, 2010 by Antichrist Hammer Quote
Narsil Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Gorgoroth је своје најбоље албуме направио без Gaahla и Kinga. Quote
Guest Pit Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Uzdrzacu se od vredjanja jer ne zelim da budem banovan ..... a to sto imam svoje misljenje o necemu ne znaci da sam retardiran ... Zasto bi me vredjao? Prvo si rekao da je Gorgoroth sranje od kad ona dvojica nisu u bendu, sto je prilicno glupo. Gorgoroth je i pre i za vreme i posle njih bio dobar bend, sto najbolje govori o preuvelicavanju njihovog uticaja na isti. Doduse, za vreme Gaahl-a, Gorgoroth je vokalno bio ubedljivo najslabiji, ali, na srecu, to je sad samo ruzna proslost. Onda se rekao da ti je poslednji album pozerski, sto je jos gluplje. Pozerski moze biti bend ili spot, a zivo me interesuje kako zvuci jedan pozerski album. Quote
Grobodan Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Gorgoroth је своје најбоље албуме направио без Gaahla и Kinga. This. Quote
Sisus Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Jebiga, sad se opet vraćamo na onu staru raspravu - čiji je Gorgoroth. Što se mene tiče, Gaahl i King, ako im se nije sviđalo kako Infernus (ne)vodi bend mogli su ga napustit. Znam da napustit "brend" kao Gorgoroth nije lako ali jebanje po sudovima i tračanje ljudi sa kojima si do neki dan delio binu je mnogo gore. Na kraju se nezna ko je ispo veća pizda. Gorgoroth je napravio dosta dobrog materijala, ako se osobi koja ga je osnovala a koja više ne mari za njega ne da održavati na životu, dobro, R.I.P.. Slažem se. Meni je to potpuno isto kao kada bi neko iznajmio stan, okrečio ga par puta i ofarbao stolariju i onda tvrdio kako je to njegov stan, jer ga je krečio i farbao. Quote
Sisus Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 Hajde Gojko, ako već smatraš da nije tako, da ja tebi lepo okrečim stan i ofarbam stolariju, pa da se ti, blago meni, iseliš. Quote
Александар Posted March 4, 2010 Report Posted March 4, 2010 (edited) Slažem se. Meni je to potpuno isto kao kada bi neko iznajmio stan, okrečio ga par puta i ofarbao stolariju i onda tvrdio kako je to njegov stan, jer ga je krečio i farbao. Upravo to. Dao si svoj doprinos nečemu, u redu, ali isto to nazivati svojim - glupost! Sve ima svoga osnivača, ukoliko se njemu ne da više držat za ono što je stvorio neka to prepusti drugima, ako želi, ali otimat to, sranje. Gaahl i King su ostavili trag u istoriji Gorgorotha ali da je Gorgoroth ništa bez njih dvojice, ne slažem se. Edited March 4, 2010 by Antichrist Hammer Quote
Recommended Posts