Jump to content

Recommended Posts

Posted

Čestitam, osvojili ste večeru sa Gaahlom. Očekujte "sretan završetak"!

Inače, imam završenu srednju, a ti malo razmisli koji kurac znaš o meni da bi davao ovake pretpostavke. Stavio si "mi", ko to mi, pravi blackeri ili...

"Vi" odlazite u kurac zato što postoje pojedinci koji zevaju na svaku kitu koja poleti prema njima i ne usvajaju činjenice već laprdaju po forumima ko ženske po frizerskim salonima.

Прво - То за средњу се односило на екстремисте без два грама мозга и незавршеним школама, ти и твој потпис спадате у другу категорију.

То "Ми" се односило на целокупну државу, само што се ја нисам добро изразио, а којом шетају господа коју треба пзатварати и да никад не изађу.

А о теби не знам апсолутно ништа, а чим видим потпис, и не желим да сазнам.

Posted

Tooooo, esencija cele price. :da: Svima su puna usta bunta, udaranja kontre drustvu i stereotipima ukorenjenim u masi, prkosa, inata, zivljenja samostalnog, divljeg zivota... a kad je neko, daleko bilo, gay ili se razlikuje na neki drugi nacin onda krece: "peder", "idiot", "jevrej"... i sve redom. Sindrom srednjovekovne mase at it's best. :da:

Ja bih pre rekao da su 99% metalaca jadnici, iskompleksirani, pa hoce da budu kao buntovnici, da sebi pridaju neku vaznost: Pa sami za sebe kazu da su odbaceni, eto niko ih ne razume, njih i njihovu muziku, bla bla..Pa se zato tako i oblace, glume ne znam kakvo ludilo, a velika vecina slepci neopevani...pa ce kao biti face ako opasno izgledaju, kao pale se na djavola(to je jelte suprotnost hriscanstvu, bla bla)

A ti bendovi, na koje seku vene, i kojima bi i kurac ppusili samo da ih vide i slikaju se sa njima, ti bendovi zive bas onakav zivot, protiv koga se kao bore...mislim, svi ti muzicari, koji su kao drugaciji(tj, to propovedaju u svojim pesmama i stavovima) svi oni su ustvari deo sistema, prave turneje preko agencija, izdaju cd za diskografske kuce, a sve je to deo kapitalizma i sistema protiv koga se kao bore...naravno, klinci vole da budu buntovni, tj misle da su buntovni...a kapitalisti na tome zgrcu pare...i o cemu dalje da pricamo...

Jadan je po mom misljenju svako, ali bas svako, ko se pali na to, i svrsava u tolikoj meri na muziku i bendove, da se divi njima i trazi autograme, slikanje i sta ti znam vec...

I ovo pisem ja, koji idem naravno u Sofiju na fest da gledam Slayer i kompaniju :D Ali ja to shvatam samo kao zabavu i nista vise...kao sto odem u kafanu i popijem pivo, a za gazdau lokala ili za pivaru koja ga proizvodi, zabole me...

Dakle, odrastite malo...klince od 15, 16 godina i da razumem, to je normalno, ali ovde ima toliko likova koji su zaprdili preko 20 pa i preko 25 godina a tako pisu, da imam utisak kao da citam ona pisma od devojcica u tinejdzerskim magazinima, koje zele da se objavi poster nekog lepuskastog pevaca ili glumca, jer su zaljubljene u njega :D

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted

То је зато што ти музику схваташ као забаву, а неки је схватају на другачији начин. Генерализовао си целокупну метал популацију и увредио доста људи, то говори о теби и твојој зрелости. Ништа се овде неће променити, просипање из шупљег у празно, again and again.

Posted

black metal = sloboda. Sloboda da budes ono sto jesi, bez ustrucavanja.

netolerancija = sindrom mase, briga za "dobrobit drustva", imas elemente koji nisu pozeljni, hoces da ih uklonis iako veze nemas sa njima.

Bas si se nalupao, to prolazi kod klinaca ili muzickih fanatika...tako isto pricaju i anarhisti, ajde da budemo protiv drustva, da nema zakona, bla bla, podrzavamo sve moguce, pedere, ovo ono, ma sve, samo da budemo razliciti...

Kakav blek metal, ti da bi bio slobodan u glavi, ne treba ti nikakva ideologija, muzika, nista...radis onako kako mislis da treba i briga te sta ce drugi reci...muzicki pokreti su izmisljeni samo da bi se klinci pačlili i tako im se uzima lova...odrastite malo...

uvek se nasmejem kad mi neko kaze blek metal ideologija, ha ha...

Sve i jedan taj tvoj muzicar samo gleda koliko je karata prodao na koncertu, sminka se da bi izgledao kao buntovno a ti se pali na to...a on u privatnom zivotu, radi skroz druge stvari...

Tako recimo Exploited, i dalje pevaju o anarhiji, protiv sistema, bla bla...a izdaju albume za kapitalisticke kuce i u bek stejdzu traze kavijar, ha ha...

Ali uzalud je objasnjavati...budite deco i dalje zaludjeni, lepo je to...kad si uvek tinejdzer :D

Posted

Прво - То за средњу се односило на екстремисте без два грама мозга и незавршеним школама, ти и твој потпис спадате у другу категорију.

То "Ми" се односило на целокупну државу, само што се ја нисам добро изразио, а којом шетају господа коју треба пзатварати и да никад не изађу.

А о теби не знам апсолутно ништа, а чим видим потпис, и не желим да сазнам.

Koja ironija, svađaš se samnom oko toga dali je u black metalu u redu biti homoseksualac, a razvrstavaš ljude u kategorije. Reci mi, jel ti piješ ili plaćaš?

Ovo za državu stoji, ali to je pojava koja se javlja vekovima i nisi ništa rekao time.

Ni ja nemam želju da saznam išta o tebi, tako da ne ostaneš uvređen, a mog se potpisa ostavi.

Posted

То је зато што ти музику схваташ као забаву, а неки је схватају на другачији начин. Генерализовао си целокупну метал популацију и увредио доста људи, то говори о теби и твојој зрелости. Ништа се овде неће променити, просипање из шупљег у празно, again and again.

Ja jedan dan ne mogu bez muzike, to toliko daleko ide da cak ne mogu da zaspem bez muzike(jedino mogu kad se napijem pa odmah zaspem :D )

Bio sam i idem stalno na koncerte, putujem svaki put 200 km do BG, ne spavam nocu vec direktno sa stanice ili iz auta na posao(za razliku od mnogih kilavih metalaca koji ne mogu iz BG da mrdnu do SKC jer je kisa, bla bla)

Ali ja slusam muziku, i volim je, a znam da je sve to biznis, ja se ipak divm i uzivam u muzici, ali nisam balavac da svrsavam na autora te muzike, to je poenta...

Da svrsavam od srece sto vidim mozda nekog iz Slayera, ne pada mi na pamet, mozda je on kao covek govno, ionako samo gledaju kako da zarede, sto je i logicno...ko u njima gleda idole, taj je po mom misljenju u problemu, osim ako nije klinac...

I onda pricate o slobodama, bla bla...a time sto imate idole u muzicarima, pokazujete nesto drugo, he he...

Ako se neko uvredio, njegov problem, ja iskreno kazem...to kazem i svom drugaru koji po dan i noc skida muziku, ali ja sve kazem iskreno, bolje tako nego ogovarati iza ledja(sto je vrlo rasprostranjen sport :D )

Mene boli uvo za crkvu, to je za mene glupost i isto nacin kontrole ljudi(to kazem i recimo skolskim drugarima koji su hriscani) ali da zbog toga mislim da je pederizam ok, da bi bio protiv crkve, nisam bas toliko blesav...komotno mozete podrzati i pedofile, jer eto crkva je protiv njih(bar zvanicno, mada i medju crkvom ima pedofila) pa eto, budite buntovni, bla bla...

Industrija zabave, tu spadaju film, muzika, bla bla...ko to shvata preozbiljno, sta da mu radimo...

Ja ne znam što ljudi izjednačuju te aspekte muzičara i njegovu umetnost, recimo ja npr MkM-a, Kvaffortha, Gaahla... smatram najobičnijim degenericima koje bih upucao bez trunke žaljenja, ali ne može se poreći da znaju da prave dobru mjuzu.

:pivopije:

pa vidis da mnogi clanove svojih omiljenih bendova dozivljavaju kao bogove, sto je jadno...jebes coveka kome su idoli muzicari...ako je on kao covek degenerik, bolje da crkne, izgubicemo mozda koji dobar album ali to je nista naspram gubljenja degenerika...

nego grobe, dodji ti kod Arene 20. da popijemo po koju, dugo nismo :pivopije:

Posted

@Feniks: Sto se tice toga o biznisu u black metalu, procitaj ponovo onaj deo o masi koja je pocela da konzumira umetnost usmerenu protiv mase.

A sto se tice svega ostalog ja nisam pricao o obozavanju muzike niti muzicara nego o nekim sasvim drugim, daleko opstijim zivotnim principima ali opusteno, imas pravo da izvlacis reci iz konteksta kako god hoces, zabole me.

Posted

Kao sto rekoh, black metal je pre svega osmisljen da bude srednji prst drustvu, a ovo je jedan od nacina za to.

I pankeri kazu da je pank prst u oko drustvu...a sam koncept panka ( i Sex Pistolse) oformio onaj jevrej Mek Klaren, zaradio brdo para na tome :D

I danas brdo pank bendova peva protiv sistema, a izdaju cd za kapitalisticke kuce i najuspesniji su na mtv...a klinci kupuju li kupuju, koji paradoks :lol:

Eto, i Slayer su kao opasni, pevaju o opasnim stvarima...ne svidja im se ovaj svet, ali im se svidja kad susnu dolarcici preko istih tih kapitalistickih kuca koje su deo sistema :D Njima ustvari i prodaju svoju muzku tj. prava, na osnovu kojih dobijaju procenat...sta vise reci...sve je to biznis i zabava...ko to ne vidi, neka kupi naocare :D

Uradio bi on to odavno, ali nema potencijal. :mhihi:

Što se tiče pedera, moje mišljenje je sledeće. Priroda je namenila seks za produženje vrste, dakle, prirodna namena seksa je produženje vrste. Vrsta se ne može produžiti seksom između dve istopolne jedinke, stoga seks između istopolnih jedinki NIJE prirodan, a po mom shvatanju, samim tim nije ni normalan.

Boli me kurac ko je peder, a ko ne, dokle god to što radi u svojoj spavaćoj sobi, tamo i ostane.

Svaka cast majstore :pivopije:

Nastavak rase, prirodno predodređen je kroz spolni odnos između muškarca i žene. Sex dva muškarca nema nikakve veze sa ičim prirodnim osim karanjem dva muškarca radi degenerične zabave. Black Metal predstavlja slobodu, ali reći da je kontrast hrišćanskom pokretu u svim aspektima je glupost. Znači u hrišćanstvu je opšte mišljenje da je homoseksualnost loša, znači kontrast(po tebi) je da bi svi trebali da prihvatimo homoseksualnost kao nešta normalno i eventualno da je i sami isprobamo.

Neko je spominjao stare Grke kao dobar primer ranog homoseksualizma. Kroz ljudsku istoriju postojalo je bezbroj slučajeva gde su ljudi koristili svoj položaj kako bi ostvarivali svoje degenerične maštarije, ali da je to bio društveni standard, nikad!

Ako je u hrišćanstvu pojam homoseklualnost ogavan, dali to znači da sex sa životinjama isto tako spada u kontrast i u BM-u bi trebao da postane standard.

Stari Sloveni kao naši pretci nisu gledali na homoseksualnost kao na normalno ponašanje, ako je bio koji pojedinac ništa čudno takvih je bilo svugde, nije me briga kako je bilo u Grčkoj ili bilo gde drugde.

Ako ti smatraš da je homoseksualnost u redu, dobro, uživaj, ali nemoj vređat i to naročito ne pomoću tako glupog argumenta.

Lepo receno :da:

Posted (edited)

@Feniks: Sto se tice toga o biznisu u black metalu, procitaj ponovo onaj deo o masi koja je pocela da konzumira umetnost usmerenu protiv mase.

Mada, cim vidim da je za tebe "jevrej' pridev, svaka dalja rasprava je nepotrebna.

Edited by Talvi
Posted

Sto neko rece: "Nema nista smesnije nego kad Glad iz May Result izadje na binu u majici "Srbija iznad svega" i zapeva: "O, kako vas mrzim sve!"." :haha:

Voli covek da nosi moje majice i da pije sa mnom, sta ces :D

Nemoj bukvalno shvatiti tekstove, rasno svesne patriote sigurno ne mrzi, ovo sve, moze se reci, mrzim sve ostalo :D

Мајица "Србија изнад свега" не може имати везе са делом текста "Ох, како вас мрзим све!" зато што се он односи на следбенике христа у тој песми. Те мајице знамо ко је правио и која је идеолошка позадина, стога нећемо да се продубљујемо даље у дискусију.

J a sma pravio te majice i jako dobro su isle, da ih ljudi jos traze...cisto da znate :D

Moracu to pnovo dostampati...i prodavati na blekerskim koncertima, tu idu najbolje...a najbolje je gledati ove sto im se to gadi, kako samo pognu glavu i prodju...a na temi gde sam oglasio prodaju, mnogo lajali i pretili...sta ces, net huligani :D

ne mislim na nikoga ovde, da ne dodje do zabune...

Мени јесте благо, а због таквих "расно уздигнутих" момака и екстремиста са незавршеном средњом школом, ми одлазимо у курац. Жалосно.

Ja sam rasno svestan patriota, imam vise od srednje skole, uspesno vodim firmu, ljudi me cene...moj drugar je NS, diplomirao sa ocenom 10, sad zavrsava doktorske, asistent na fakultetu...procitao knjiga koliko ti nisi video...tako da, gluposti pises...

Ako mislis na navijace, i pozere klince (od kojih su vecina skinsi) to je samo dokaz koliko pojma nemas o materiji...takvi i nisu NS, vec se tako deklarisu, da bi bili kao opasni...isto kao i vecina metalaca...

Posted

I da, zanima me koliko je ko od vas "rasno svesnih" do sada u zivotu napravio dece. Ono, negativan prirodni prirastaj, narod umire, Albanci u 17-toj godini imaju po petoro dece... pa me zanima sta vi "svesni" preduzimate po tom dragocenom pitanju.

Posted

Mada, cim vidim da je za tebe "jevrej' pridev, svaka dalja rasprava je nepotrebna.

Jevreji su pametni ljudi, koji vesto manipulisu masama i na tome zaradjuju...ma koliko ih ne voleo, moram priznati da su vrlo pametni, zato su i mocni...jer lepo koriste svoju pamet da lakovernima vladaju...sto se lepo vidi i na ovom forumu...

I jevreji drze vecinu stvari u SAD, tako i industriju zabave, pa su vecina izdavackih kuca, pod njihovom sapom, pa i tvoji i moji omiljeni bendovi izdaju za njih, imaju takve menadzere, bla bla...

I tebi ne treba blek metal da bi bio slobodan i mislio svojom glavom, mislim, tebi ocigledno treba ali meni ne...to je razlika...tebi je potrebno da se poistovecujes s necim, meni ne...ja slusam metal ali tu nema nista osim muzike, zabave, i profita...uvek je tako bilo i bice...a ti veruj u bajke...

I ti osnivaci bleka, kao i svake muzike, prvo su mozda i radili iskreno, posle te biznis uzme pod svoje i do vidjenja...kakva crna ideologija...ideologija je kad clan tvoje omiljene grupe, koji je protiv drustva, bla bla, ode i zdere u Mek, ma smesno...

Posted

Ja bih pre rekao da su 99% metalaca jadnici, iskompleksirani, pa hoce da budu kao buntovnici, da sebi pridaju neku vaznost: Pa sami za sebe kazu da su odbaceni, eto niko ih ne razume, njih i njihovu muziku, bla bla..Pa se zato tako i oblace, glume ne znam kakvo ludilo, a velika vecina slepci neopevani...pa ce kao biti face ako opasno izgledaju, kao pale se na djavola(to je jelte suprotnost hriscanstvu, bla bla)

da nisi malo pomesao metalce i emo?

• Upvote 1
Posted

I da, zanima me koliko je ko od vas "rasno svesnih" do sada u zivotu napravio dece. Ono, negativan prirodni prirastaj, narod umire, Albanci u 17-toj godini imaju po petoro dece... pa me zanima sta vi "svesni" preduzimate po tom dragocenom pitanju.

Evo da ti kazem, moj drugar nedavno dobio trece dete...moja rodjena sestra(nije NS ali je rasno svesna) je dobila bebu nedavno...

Ja cim se ozenim, ispod troje ne stajem...

Ovaj drugar koji je diplomirao, zeni se ove godine, onda ide dete, zadovoljan?

A prirodni prirastaj je nizak, izmedju ostalog i zato, sto mediji forsiraju samo zabavu, devojke se sve manje odlucuju na udaju, vec se ganja karijera, nece niko obaveze...price o nemanju para su samo izgovor, prirodni prirastaj opada i u Nemackoj, italiji, gde je mnogo veci standrad, tamo pre uzmu psa, nece decu...kapitalizam samo tera na sto vise rada i materijalizam...

Nadam se da si zadovoljan odgovorom.

Posted (edited)

Mlad sam za decu. Šta mi "rasno svesni" poduzimamo, kako ko. Neko ima po petoro, neko ni jedno. Potomstvo je nešta na šta veoma pazim ali ne razmišljam na taj način.

Albanci idu onom: nema se para ima se ljubavi, pa kad im granice postanu tesne aneksiraju tuđu zemlju - al smo najebali.

Edited by Antichrist Hammer
Posted (edited)

Mnogo veci problem od razmnozavanja cigana, siptara i ostalog sljama, je to sto vecina naseg naroda poprima uticaj degenericne propagande tipa, pederizam, je ok, rasno mesanje, glupi tv sou, narkomanija, misljenja tipa da je patritozam bolest i slicno.Ljudi postaju debili koji samo sede ispred tv i primaju sve sta im veliki brat servira...i naravno, potrosacki mentalitet.A prave vrednosti na nuli...I onda ti degenerici dodju i pricaju ti da treba da se stidis svog porekla i da volis vise tudje nego svoje, i da podrzavas sve degenericno, u ime toleranicije...A ti isti sto propovedaju toleranciju, bombarduju i ubijaju ljude na sve nacine.Debili zaludjeni ne shvataju da je mocnicima cilj da mase ucine glupavima i bezlicnima, da bi nad njima lakse vladali...prosto kao pasulj, ko ima oci i hoce da vidi...

Ajde da kazem, to isto radi i crkva...ali kamo srece da je problem samo u crkvi, kao sto vecina ovde misli...pa samo o crkvi razglaba, sto je isto smesno do bola...kao metalac sam, bicu protiv crkve i sad sam neko mudo...da ta crkva sutra nestane, ne znam o cemu bi onda srali...

Edited by Feniks .
Posted

Fenikse, ja se kunem da bih sad mogao da pretresem forum i nađem 50 tvojih postova potpuno identičnih. Podsećaš me na naše političare - sve ti znaš šta ne valja i šta ne treba, da su lažne vrednosti itd, a nikad još nisam video da si napisao post u kojem bi objasnio koje su to pa prave vrednosti za koje se toliko zalažeš, mada mi jako mirišu na vrlo hrišćanske.

• Upvote 2
Posted

Mnogo veci problem od razmnozavanja cigana, siptara i ostalog sljama, je to sto vecina naseg naroda poprima uticaj degenericne propagande tipa, pederizam, je ok, rasno mesanje, glupi tv sou, narkomanija, misljenja tipa da je patritozam bolest i slicno.Ljudi postaju debili koji samo sede ispred tv i primaju sve sta im veliki brat servira...i naravno, potrosacki mentalitet.A prave vrednosti na nuli...I onda ti degenerici dodju i pricaju ti da treba da se stidis svog porekla i da volis vise tudje nego svoje, i da podrzavas sve degenericno, u ime toleranicije...A ti isti sto propovedaju toleranciju, bombarduju i ubijaju ljude na sve nacine.Debili zaludjeni ne shvataju da je mocnicima cilj da mase ucine glupavima i bezlicnima, da bi nad njima lakse vladali...prosto kao pasulj, ko ima oci i hoce da vidi...

Ajde da kazem, to isto radi i crkva...ali kamo srece da je problem samo u crkvi, kao sto vecina ovde misli...pa samo o crkvi razglaba, sto je isto smesno do bola...kao metalac sam, bicu protiv crkve i sad sam neko mudo...da ta crkva sutra nestane, ne znam o cemu bi onda srali...

To je postalo standard kako kod nas tako i po svetu. Razlog? Komad papira sa nacrtanim likom nekog tipa ili neke zgrade koji ima veću vrednost od ljudskog života. E, to je žalosno!

Posted

Fenikse, ja se kunem da bih sad mogao da pretresem forum i nađem 50 tvojih postova potpuno identičnih. Podsećaš me na naše političare - sve ti znaš šta ne valja i šta ne treba, da su lažne vrednosti itd, a nikad još nisam video da si napisao post u kojem bi objasnio koje su to pa prave vrednosti za koje se toliko zalažeš, mada mi jako mirišu na vrlo hrišćanske.

Gojko, ti si kao i vecina metalac opterecen hriscanstvom, samo o tome pricas...sutra da nestane hriscanstvo, ti ne bi imao o cemu da mudrujes...

Inace, hriscanstva se licno gadim, niti sam ga ikada simpatisao, jednostavno moj mozak ne moze da shvati to sto hriscanstvo propoveda :D

Tako da, promasio si poentu skroz...

Posted (edited)

Komp nesto zeza pa sam dva puta ponovio isto...

Edited by Feniks .