Talvi Posted October 25, 2011 Report Posted October 25, 2011 Indie Recordings has postponed the release of GOD SEED's "Live At Wacken" DVD and CD "until further notice." The label states, "We apologize for any inconvenience this might cause and we will hopefully soon come with updates concerning the planned release." In other news, the number of tracks on the "Live At Wacken" DVD has been reduced to nine from the previously announced 13. Quote
Talvi Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 "Under The Sign Of Hell 2011", the re-recording of GORGOROTH's third album, has now finally been pressed and CD will be sold at the merchandise booth during the band's upcoming European tour. The group has only a limited amount of CDs available for sale so they will only be available for purchase while stocks last. A physical CD release date will be announced once details have been provided by Regain Records. Quote
Knjaz_Ovoga_Sveta Posted November 5, 2011 Report Posted November 5, 2011 Video najava za GORGOROTH/VADER koncert: Quote
Talvi Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 November 4, 2011 Bergtrollets Hevn Aneuthanasia Prayer Katharinas bortgang Revelation Of Doom Forces of Satan The Rite of Infernal Invocation Odeleggelse & Undergang / Blood stains the circle Satan-Prometheus Destroyer / Incipit Satan Krig Profetens Apenbaring Unchain My Heart Quote
dimmu1 Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 nije losa setlista.mozda da ima jos jedna ili maksimum dve starije i bila bi odlicna. samo me zanima da li ce karte na ulazu biti skuplje nego u pretprodaji? Quote
Јарослав Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Јебеш то кад нема Drommer om Dod и Under The Pagan Megalith. Quote
Stolet Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Voleo bih da vidim još koju pesmu sa Destroyera na listi, ali neću previše da kukam pošto neću ni ići Ali, ono, Open The Gates, Pa Slagmark Langt Mot Nord, Om Kristen og Jodisk Tru, znači otprilike pesme u kojima je Pest vokal Quote
Novaliis Posted November 9, 2011 Report Posted November 9, 2011 Nista bez Under The Pagan Megalith. Quote
Angelystor Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 OK lista, ali bas predvidljiva. A mogli bi oca im jebem nekad "Open The Gates" da im padne napamet, najbolja pesma. Quote
Stolet Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Pa da, idealna pesma za otvaranje koncerta, instant paranje ušiju uvodnim notama Quote
Miilos Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Profetens Apenbaring 2011 re-recording http://www.youtube.com/watch?v=N3IKvDAgJY8 Quote
oʞɾoƃ Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Potpuna katastrofa. Bubanj je naročito očajan, ovaj Tomas Asklund je jebeno upropastio svaki album na kojem se pojavio. Quote
Miilos Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Kad već pomenu njega, čitao sam skoro njegov intervju za Sick Drummer i bio mi je simpatičan ovaj deo: What was playing in Dissection like? Do you have fond memories of the band? - I do. We were all very dedicated to the band and the concept, and it was really great to play all these classic songs on big stages in front of a very engaged crowd. The downside for me was that Jon wanted to do a more Heavy Metal-oriented follow-up album, whereas I wanted to keep the progressive Black Metal drumming style of "Storm of The Light's Bane". Drummer vs Songwriter 0-1! ...tako da je Jon glavni krivac za Reinkaos. Što se tiče albuma na kojima Tomas svira, poslednji Gorgoroth mi je baš dobar, Vobiscum Satanas isto, a i Infernal nije loš. Jedino taj Reinkaos, ali čovek nije toliko kriv. Quote
oʞɾoƃ Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 U redu za to, ali ja mislim na sam zvuk/produkciju bubnja. Quote
Miilos Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 To da... A ako nešto ne treba menjati na Under The Sign Of Hell to su bubnjevi. Ustvari, ne treba menjati ništa jer je album savršen takav kakav je. Poslušaću ovaj novi kada izađe, mada ne verujem da ću ga slušati često. Čudi me da ga još uvek nema na internetu, prodaju ga na koncertima i preko sajta. Quote
oʞɾoƃ Posted November 11, 2011 Report Posted November 11, 2011 Ja nikad nisam bio fan Gorgorotha i Under The Sign me ostavlja potpuno ravnodušnim, ali ovo novo jednostavno zvuči grozno ispolirano, bukvalno miriše na varikinu. Quote
Sandman Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 November 4, 2011 Bergtrollets Hevn Aneuthanasia Prayer Katharinas bortgang Revelation Of Doom Forces of Satan The Rite of Infernal Invocation Odeleggelse & Undergang / Blood stains the circle Satan-Prometheus Destroyer / Incipit Satan Krig Profetens Apenbaring Unchain My Heart Dobra je lista,ali joj fali najbolja njihova pesma,Måneskyggens Slave. 1 Quote
iron will Posted November 14, 2011 Report Posted November 14, 2011 Нека их неко убије, оскрнавиће једини вредан албум у својој дискографији. Quote
Demon Seed Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Dobra je lista,ali joj fali najbolja njihova pesma,Måneskyggens Slave. Ovaj covek je u pravu. Mozda ne najbolja, al' najbolja na Pentagramu. Quote
oʞɾoƃ Posted December 1, 2011 Report Posted December 1, 2011 Нека их неко убије, оскрнавиће једини вредан албум у својој дискографији. Bojim se da je već kasno da se gurnu klipovi u točkove, album je snimljen i distribucija je počela. Quote
Demon Seed Posted December 2, 2011 Report Posted December 2, 2011 Prisetih se ovog hita. http://www.youtube.com/watch?v=E4ySrxqhOms Quote
[Nocturno] Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 (edited) Ne znam kako da prokomentarisem uopste... Na 01:57, kada bi trebao da ide vrhunski deo - kao da slusam soundtrack za crtani gde se jure Tom i Jerry. http://www.youtube.com/watch?v=gyElZZlfiaw Edited December 3, 2011 by [Nocturno] Quote
dimmu1 Posted December 3, 2011 Report Posted December 3, 2011 ajde sve ali taj duplak i dobos... ocaj. Quote
Talvi Posted December 4, 2011 Report Posted December 4, 2011 Jebite me sad, ali meni ovo ne zvuči toliko loše kao vama uopšte. Da je nepotrebno - jeste, da je lošije od originala - naravno da jeste, ali da je nešto neslušljivo - nije, bar ne meni. Poslušah sad i "Rite Of Infernal Invocation", može ovo da se sluša. Quote
Recommended Posts