Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni bilo kul :haha:

Podne vokal uglavnom vrši posao, sve je to lepše kad si okružen ljudima koji pevaju sa tobom. Meni veća tragedija što je 0 kao frontmen i baš dosadan.

Doduše, sad gledam ovaj Red Sharks snimak, dosta mi gore kad ga čujem ovako izolovano :haha:

Posted

da, vokal i nekako da oprostis posto je jedan Midnight, ali nije bas morao ovoliko aura-less schlub da bude. :haha: 

verujem da je dosta bolje kad si pijan i u klubu ali neka hvala, onaj 89 bootleg iz floride sto imam na VHSu mi je urezan u mozak za sva vremena, bolje da ne kvarim sa ovim 😄 

Posted (edited)

Razmišljao sam tokom nastupa, i Midnight da je živ pa verovatno ne bi zvučalo nešto toliko dobro. Nostalgia trip je kako god da ga obrneš. A još i nemaju svi sreće kao Riot npr. da nađu zamensku zver od frontmena.

Zabavnije je svakako za gledati uživo nego za analizirati kući.

Edited by Angelystor
Posted

Midnight bi sigurno bio ocajan, da. ali zato neke velicine netreba skrnaviti. 

Riot je druga prica, vazda aktivan bend koji je menjao pevaca brdo puta i ubo odlicnog mladica na kraju no homo. 

ovo je samo money grab. cak i Wade Black's Astronomica ima vise smisla od ovog :haha: 

Posted

Ništa manji grabbing nego onaj prošli reunion sa drugim pevačem isto.

Meni je gore što su ovo kao snimili za live album, a izgleda da se sprema i regularni album nekad u budućnosti.

Posted (edited)
32 minutes ago, Angelystor said:

Ništa manji grabbing nego onaj prošli reunion sa drugim pevačem isto

Jon Drenning je bio u bendu tad i Todd je za ovog lika bogotac. 

Meni Todd cak bolje skida Midnighta nego sto skida Tejta. 

realno ne moze da se uporedi. 

Edited by azal
Posted

najiskrenija inkarnacija je ipak bila na progpower usa kad su svirali sa brdo pevaca i uradili tribute Midnightu

Nils is Pagans Mind je bio sjajan