Angelystor Posted October 7 Report Posted October 7 Meni bilo kul Podne vokal uglavnom vrši posao, sve je to lepše kad si okružen ljudima koji pevaju sa tobom. Meni veća tragedija što je 0 kao frontmen i baš dosadan. Doduše, sad gledam ovaj Red Sharks snimak, dosta mi gore kad ga čujem ovako izolovano Quote
azal Posted October 7 Report Posted October 7 da, vokal i nekako da oprostis posto je jedan Midnight, ali nije bas morao ovoliko aura-less schlub da bude. verujem da je dosta bolje kad si pijan i u klubu ali neka hvala, onaj 89 bootleg iz floride sto imam na VHSu mi je urezan u mozak za sva vremena, bolje da ne kvarim sa ovim 😄 Quote
Angelystor Posted October 7 Report Posted October 7 (edited) Razmišljao sam tokom nastupa, i Midnight da je živ pa verovatno ne bi zvučalo nešto toliko dobro. Nostalgia trip je kako god da ga obrneš. A još i nemaju svi sreće kao Riot npr. da nađu zamensku zver od frontmena. Zabavnije je svakako za gledati uživo nego za analizirati kući. Edited October 7 by Angelystor Quote
azal Posted October 7 Report Posted October 7 Midnight bi sigurno bio ocajan, da. ali zato neke velicine netreba skrnaviti. Riot je druga prica, vazda aktivan bend koji je menjao pevaca brdo puta i ubo odlicnog mladica na kraju no homo. ovo je samo money grab. cak i Wade Black's Astronomica ima vise smisla od ovog Quote
Angelystor Posted October 7 Report Posted October 7 Ništa manji grabbing nego onaj prošli reunion sa drugim pevačem isto. Meni je gore što su ovo kao snimili za live album, a izgleda da se sprema i regularni album nekad u budućnosti. Quote
azal Posted October 7 Report Posted October 7 (edited) 32 minutes ago, Angelystor said: Ništa manji grabbing nego onaj prošli reunion sa drugim pevačem isto Jon Drenning je bio u bendu tad i Todd je za ovog lika bogotac. Meni Todd cak bolje skida Midnighta nego sto skida Tejta. realno ne moze da se uporedi. Edited October 7 by azal Quote
Angelystor Posted October 8 Report Posted October 8 Zvuči bolje, nije da nije. A 3/5 originalnih članova je svakako i dalje debelo iznad KIT proseka. Quote
Najtmerinjo Najgori Posted October 8 Report Posted October 8 (edited) Katastrofa kako ovaj vokal zvuci uzivo,da li zbog samog snimka... Edited October 8 by Najtmerinjo Najgori Quote
azal Posted October 9 Report Posted October 9 najiskrenija inkarnacija je ipak bila na progpower usa kad su svirali sa brdo pevaca i uradili tribute Midnightu Nils is Pagans Mind je bio sjajan Quote
Angelystor Posted October 9 Report Posted October 9 1 hour ago, Divlji Tigar said: Na koliko je beše osuđen Jon Drenning ? Na dva albuma Quote
Recommended Posts