Toksa Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Pa, net mi istice sutra, jos sam u nekoj guzvi, tako da od upload-a nista za sad, jedino da ti narezem tamo negde posle 27.. Inace, koncert je bas za fanove, ima i intervju na kraju, cuvam ga k'o oci u glavi, mislim da sam ga do sada samo slao za Banja Luku. Quote
Divlji Tigar Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Da nije možda to koncert iz Holandije? Quote
hypnos Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 prije mjesec dana sam skinuo prvi album i preslusao ga po preporuci druga. ovo je savrsenstvo! Quote
Toksa Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 (edited) Pravo da ti kažem, stvarno ne znam. Sećam se da, kada sam ga nabavio, da sam se ubio pokušavajući da saznam odakle je, ali nisam uspeo. Na kraju sam ja nesto zaključio da je iz Edinburga, ali nisam siguran. Intervju je zanimljiv na kraju, pogotovo kad im kaže novinar da će možda i oni jednog dana postati veliki kao Queensryche. Edited June 19, 2008 by Toksa Quote
crusader84 Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Jel to onaj što si trebao da mi baciš na onaj DVD koji je godinu dana kod tebe? Quote
RNA Posted June 20, 2008 Author Report Posted June 20, 2008 Pa, net mi istice sutra, jos sam u nekoj guzvi, tako da od upload-a nista za sad, jedino da ti narezem tamo negde posle 27.. Inace, koncert je bas za fanove, ima i intervju na kraju, cuvam ga k'o oci u glavi, mislim da sam ga do sada samo slao za Banja Luku. Да га окачиш негде не би ми ништа значило, јер би ми требало 2 године да га скинем са модемском конекцијом. Quote
Toksa Posted June 20, 2008 Report Posted June 20, 2008 Nista narezacu ti, javi se za nedelju dana na pp, pa cemo se dogovoriti. Quote
Vangelis Posted July 8, 2008 Report Posted July 8, 2008 Hear no evil see no evil speak no EEEEvil. Mogao bih i ja nabaviti taj koncert ,vidis. Quote
azal Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 haha Midnight svirao sa novim "bendom" na prog poweru u americi. poludeo potpuno, neka avantgarde prica skroz. http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseacti...ideoid=43718903 Quote
Vangelis Posted September 29, 2008 Report Posted September 29, 2008 znaci tako izgleda midnajt...al je gadan. hahaha Quote
RNA Posted September 29, 2008 Author Report Posted September 29, 2008 Тако ће изгледати кад зађе у Џетове године. Quote
Tempus Posted October 6, 2008 Report Posted October 6, 2008 (edited) znao sam da je lud ALI DA JE OVOLIKO LUD nisam znao Edited October 6, 2008 by Tempus Quote
Bata Trokrilni Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Meni je prvi album jači od drugog. Drugi je već malo više progressive, prvi je čist heavy. Quote
hypnos Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Meni je prvi album jači od drugog. Drugi je već malo više progressive, prvi je čist heavy. tako je.i ja vise volim prvi album i ona balada heart of steel,nesto sto se ne cuje svaki dan Quote
Apeiron Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 Nemoguce je reci koji je bolji. Jednostavno nemoguce. Quote
Apeiron Posted October 25, 2008 Report Posted October 25, 2008 A nego, jel ima taj novi Midnight da se skine negde??? Dobar mu je glas i na ovoj novoj Lost Reflection, a Painted Skies takodje cool zvuci. Quote
Bata Trokrilni Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Album Strange and Beautiful je teško sranje. Odustali su od svog zvuka, pokušali da kopiraju Guns n' Roses i verovatno se zato i raspali. Na Astronomica ima poneka pesma koja vredi, ipak je zvuk nešto pristojniji. Ali, samo prva dva albuma su pravi Crimson Glory. Quote
Bata Trokrilni Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 Pa da, s obzirom da ih aktivno slušam tek nekoliko meseci, iako znam za njih par godina. Ali bolje i to, nego da uopšte nisam počeo da ih slušam, a takvih koji nemaju pojma o njima i dalje ima puno među našom metal publikom. Quote
Recommended Posts