Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa, net mi istice sutra, jos sam u nekoj guzvi, tako da od upload-a nista za sad, jedino da ti narezem tamo negde posle 27..

Inace, koncert je bas za fanove, ima i intervju na kraju, cuvam ga k'o oci u glavi, mislim da sam ga do sada samo slao za Banja Luku.

Posted (edited)

Pravo da ti kažem, stvarno ne znam. Sećam se da, kada sam ga nabavio, da sam se ubio pokušavajući da saznam odakle je, ali nisam uspeo. Na kraju sam ja nesto zaključio da je iz Edinburga, ali nisam siguran.

Intervju je zanimljiv na kraju, pogotovo kad im kaže novinar da će možda i oni jednog dana postati veliki kao Queensryche.

Edited by Toksa
Posted
Pa, net mi istice sutra, jos sam u nekoj guzvi, tako da od upload-a nista za sad, jedino da ti narezem tamo negde posle 27..

Inace, koncert je bas za fanove, ima i intervju na kraju, cuvam ga k'o oci u glavi, mislim da sam ga do sada samo slao za Banja Luku.

Да га окачиш негде не би ми ништа значило, јер би ми требало 2 године да га скинем са модемском конекцијом.

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Posted
Meni je prvi album jači od drugog. Drugi je već malo više progressive, prvi je čist heavy.

tako je.i ja vise volim prvi album

i ona balada heart of steel,nesto sto se ne cuje svaki dan

• 3 weeks later...
Posted

Album Strange and Beautiful je teško sranje. Odustali su od svog zvuka, pokušali da kopiraju Guns n' Roses i verovatno se zato i raspali. Na Astronomica ima poneka pesma koja vredi, ipak je zvuk nešto pristojniji. Ali, samo prva dva albuma su pravi Crimson Glory.

Posted

Pa da, s obzirom da ih aktivno slušam tek nekoliko meseci, iako znam za njih par godina. Ali bolje i to, nego da uopšte nisam počeo da ih slušam, a takvih koji nemaju pojma o njima i dalje ima puno među našom metal publikom.