Sale B.C. Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Nikad, jer Crimson Glory nije prog. ti kažeš da nije svi ostali da jeste Quote
Bata Trokrilni Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 Pa ja i nisam pitala tebe, nego moderatore. OK, ali pokojni moderator ovog podforuma je sa razlogom smestio CG tu gde jeste, a imao je običaj za mnoge bendove da kaže "ne želim da ih tamo, na power/prog podforumu, zagađuju svakojakim đubretom", pa se sada i ja vodim tom logikom. Quote
Divlji Tigar Posted July 31, 2009 Report Posted July 31, 2009 (edited) Samo da pitam, kad ćete temu da preselite na prog. Nikada! Taj film nećeš gledati. Edited July 31, 2009 by Divlji Tigar Quote
Vlladimir Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Iskreno, Crimson Glory treba zaista da ide u power/prog forum, to što su bili malo smekšali s devedesetim, to je druga stvar. Ako je Crimson za heavy, onda ovde isto tako premestite i Kamelot, Stratovarius... Quote
Divlji Tigar Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) Tema ostaje na heavy forumu, ovde je već 6 godina. Edited August 2, 2009 by Divlji Tigar Quote
Sadomator Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Iskreno, Crimson Glory treba zaista da ide u power/prog forum, to što su bili malo smekšali s devedesetim, to je druga stvar. Ako je Crimson za heavy, onda ovde isto tako premestite i Kamelot, Stratovarius... Pih, Kamelot i Stratovarius? Kakve oni veze imaju sa CG? CG su cisti heavy, americki progresivni power sto je opet isti klinac, dakle americki heavy, dakle mjesto im je na ovom forumu. Quote
KinSlayer Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 zaba, americka zmija + americki guster = americka zaba Quote
Bata Trokrilni Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 Iskreno, Crimson Glory treba zaista da ide u power/prog forum, to što su bili malo smekšali s devedesetim, to je druga stvar. Ako je Crimson za heavy, onda ovde isto tako premestite i Kamelot, Stratovarius... Koji crni Stratovarius, a Kamelot je greh i pominjati uz Crimson Glory... Quote
Invictus Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Ovoj temi je sasvim dobro tu gdje je. Quote
azal Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 oni se grupisu u prog dosta zato sto su tad ljudi svrstali Queensryche i Fates Warning u neki prog metal zvuk 80ih. I ljudi koji su slusali QR i FW i Psychotic Waltz su slusali CG, a ne ljudi koji su slusali Manowar i Accept. Zato ljudi kazu da su CG prog, jer je to ta ekipa koja je prva bila u tom nekom prog ili art metal fazonu, pre nego sto se pojavio Dream Theater da nekako definise sta je prog metal. Interesantna anekdota je da su zvali Neil Kernon-a da producira Transcendence jer im se dopalo najvise na svetu kako je Rage for Order zvuceo, ali ih je odbio Kernon jer su mi zvuceli kao bleda kopija QR-a. Naravno, ja se ne slazem uopste, ali eto, to je ta prica. Quote
Ајлин Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Vidiš to nisam znala. Neverovatno koliko su i CG i Heir Apparent bili u senci Queensryche-a, i ko zna koliko još dobrih bendova... Quote
Bata Trokrilni Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 Meni je nekako najlogičnije da su Crimson Glory u ono vreme slušali ljubitelji Savatage, Metal Church, Vicious Rumors, stare Pantere, naravno i starog Queensryche, a što da ne i King Diamonda. Quote
azal Posted August 4, 2009 Report Posted August 4, 2009 pa to je ta ekipa u sustini. savatage i vicious rumors svakako. Quote
Guest HEFEST Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 Zaboravili ste na Glemere!!! Oni su uvek Svirali Glam metal dogadjajima. Quote
Sale B.C. Posted August 5, 2009 Report Posted August 5, 2009 ipak muzika na prvom mestu, o izgledu ne bih Quote
KinSlayer Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Wikipedia: Crimson Glory is an American progressive metal band that formed in 1982. I rest my case. P.S. Wiki je uvek u pravu. :) Quote
Invictus Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Na ovome forumu je moderator uvijek u pravu. Cccc... umre Midnight, a vama se glavna priča vrti oko gluposti da li ova tema spada u ovaj podforum ili ne!!! Quote
Sale B.C. Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 čovek je stvarno imao glas, stil jeste kao u geoff-a, ali, bar meni, je midnightov glas bio jači, agresivniji, bolji, zamislite da je on otpevao warning, rage ili mindcrime, kakvi bi to tek tada albumi bili??? Quote
Ајлин Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Ima drugačiju boju glasa i energičniju. Naravno Geoff ima dublji glas prirodno, meni se zato više sviđa, ali energija kojom Midnight peva... uhhh Quote
Bata Trokrilni Posted August 6, 2009 Report Posted August 6, 2009 Normalno. Tate ima prototip gej glasa, koji će kasnije kopirati mnogi power metal vokali, dok Midnight ume muški da peva. Quote
Recommended Posts