Narsil Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Mrzi me da gledam prethodne strane,ne znam da li je neko vec napisao cenu karte za koncert.U pretprodaji 650 dinara,na dan svirke 700.Dzhabe! jbt kakva jeftinoca! Quote
VANDALICUM Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Prilicno sam se obradovao jutros kada videh cenu karte... Put ce da me malo vise iskosta, ali za Nokturnal - vredi!!! Quote
VANDALICUM Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Prilicno sam se obradovao jutros kada videh cenu karte... Put ce da me malo vise iskosta, ali za Nokturnal - vredi!!! Quote
kuruz Posted August 8, 2006 Report Posted August 8, 2006 Da,i mene ce vishe izaci put nego karta. Quote
Throne Of Evil Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Sta da vam kazem! Divno je sto sam odavle Quote
djuk Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 u kojoj sali je koncert, jel zna neko Quote
Grobodan Posted August 12, 2006 Report Posted August 12, 2006 u kojoj sali je koncert, jel zna neko U maloj sali Doma. Quote
Azaralena Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 UZELA SAM PRVU KARTU!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAJJJJJJJJJJIIIIIIIIIIIIII A gde ste svi vi? Moj ortak je uzeo drugu oko 6-7 uvece! Gde ste svi vi bili bre? A za one koji ne znaju - od danas su u prodaji u Mordoru Quote
Black desire Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Svakako, svakako, takvi koncerti se ne propustaju... Quote
StarbreakeR Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 A sto me ti podlagujes da je nesto kad je Folk...pa da si mi odma reko da je folk ja bih vec bio u BG-u Quote
MEDIEVAL Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Sto bre niko ne pise o koncertu?! Meni je bilo vrh,i pored krs ozvucenja su pokidali,sve vreme sam kuvao u prvim redovima Najvise sam otkinuo za Cernii Voron i Perun's Celestial Silver hejaaa! Quote
Goxy Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Meni se najvise svidela pesma sa nastupajuceg albuma-"Ukraina". I pored losijeg zvuka,koncert je bio fenimenalan. Quote
Grobodan Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Odlicna je bila svirka stvarno,super setlista i atmosfera,sve na nivou. Nabavio se i original poslednjeg albuma Quote
ГРОМ Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 jel ima neko lyric od kolyade? nigde se nemože naci Quote
Azaralena Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 jel ima neko lyric od kolyade? nigde se nemože naci A ja pitam da li neko uopste ima lyrics za Goat Horns? I gde nestadose postovi za ova dva-tri dana? Quote
Black desire Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Ok, nek neko napise set listu koja je bila na koncertu...please Quote
Grobodan Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 evo ga moj komentar sa metalserbie Elem,lepo bese.Kasnilo je u picku materinu,oko 2 sata,pa je glava pocela da me boli strasno.Izadjose May Result,posvetise svirku pokojnom Jonu,steta sto i nisu zvucali na tom nivou.MLogo im je bio los zvuk,ja jednu gitaru nisam uopste cuo,ali su svirali samo 4 pesme,pa 'ajde.U pauzi pustise Dissection - Night's Blood,Starless Aeon...PRODJE MENE MOMENTALNO GLAVA!Lepo me to dize za NMortum..Pre svirke se dozivao NMortum uz ojkanje one melodije iz Perun's Celestial Silver.Elem,njima bese dosta bolji zvuk,udarise za pocetak sa Crnim Gavranom,u prvim redovima gde sam ja bio,odma pakao(i tako i ostade do kraja),ali ja nisam nesto zeleo da ucestvujem,no sam bas lepo saslusao svirku i uzivao u mjuzi,uz koji sporadicni headbang.Usledi odmah zatim Weltanschauung,Hail to Heroes,Koljada,onda nova pesma Ukraina momci idu dalje u folk smeru,bas vesela pesmica,onda malo przenja uz In the Shadow of Wooden Churches,pa Forgotten ages of Victories i...kraj.Normalno,urlanje,i oni izlaze i tu nastade havarija uz Perunovo Nebesko Srebro.Zavrsi se to,oni odose,ljudi krenuse da izlaze,a mi u prvim redovima se ne damo,urlamo "We want more"!!!Izlazi gitarista i kaze da nema vise vremena,dodje i Knjaz(ne Milos,no Varggoth),tu se malo pozdravise sa nama i..kraj.Jedna lepe svirke. Quote
StarbreakeR Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Pa manje vise si rekao ono sto sam ja hteo da kazem...bilo mi je drago da vidim May Result cak iako po nekima to nije bio njihov vrh...ali zato je Nokturnal sprzio...super svirka...mnogo mi se uz to svidja nova pesma "Ukraina"...overall bio bi mi utisak mnogo bolji da nije bilo onih 1 ipo - 2 sata kasnjenja! Quote
Recommended Posts