Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pa zar niko od vas 300 prokletinja sto ste bili na koncertu nema lyrics za Goat Horns? icon_mad.gif

Nemoguce da bas niko nema original.

Da li su ih oni uopste i dali icon_confused.gif

Posted

Zar je toliko vazno procitati te proklete tekstove!Kapiram da su u stilu drugog albuma,gde i nisu nesto specijalno.Dok je na poslednja dva sasvim druga prica.

Na Oriana izdanju nema,a na ranijim ne znam.

Posted

Ukraina je stvarno odlicna pesma al kolyada si je kolyada

Slucajno sam bas prvi minut te pesme(Ukraina) snimio digitalcem i cesto se uzelim ponovo cuti tu stvar.Najveci narodnjak od svega sto su do sada snimili.Cekam samo da izadje "Voices of Steel",i odmah narucujem od No Colours. icon_twisted.gif

Posted
Strahinja, da li si ti bio onaj sto je stalno skakao na binu pa je gitarista pokusao da te gurne (baci) sa nje?

Taj sam! icon_biggrin.gif

Hm, nesto se ne secam da me neko gurao icon_uhoh.gif

Posted
Isto.To i josh par narudžbina,ima tako da prsnem novchano da se necu sakrpiti do nove.

Ja posrcem novcano vec pola godine kupujuci diskove.Od No Coloursa planiram i novi Inquisition da kupim. icon_rockdevil.gif

Posted
A ti li si taj.... icon_biggrin.gificon_biggrin.gificon_biggrin.gif Ma, da, gurnuo te jer si hteo da mu nagazis papucicu...

Da,ja sam onaj demokrata icon_biggrin.gif

Hm, pa ja hteo da mu pomognem, da covek ima bolji zvuk a on tako icon_uhoh.gificon_smile.gif

Posted
Goat Horns je specifican album. Ako pazljivo posusate intro a zatim i ostale pesme, shvaticete da se svaki delic intra nalazi u po jednoj pesmi. Vrlo lepo zamisljeno.

Svaka cast Ukraincima!

Ma fenomenalan bend...nema sta icon_rockdevil.gif

Posted

pozdrav ljudi

Jer ima neko nekakve slike sa koncerta NM. Bilo je nekoliko likova koji su imali digitalce, pa ako je neko dobre volje neka podeli fotke sa vecinom pivopije.gif

Moze i neki avi laugh.gif

Posted

Имам ја пар комада што сам сликао телефоном (немој да шиштите унапред добре су слике), али сам био мало даље тако да нисам све баш најбоље уватио.

Ево слика

1

2

3

4

5

6

7

8

Posted

Pa bar vam nije bilo dosadno... icon_mrgreen.gif

Ali shto je najgore od svega, tu su se pojavili neki ljudi koje nisam video 134684346464 milenijuma. Shteta, da sam znao da ce oni biti tu, izorganizovao bih se nekako

Posted
{kad sam jedini u beloj majci otiso}.

Ti si jos dobar, ja sam bio u svetlo zelenoj fensi majici icon_biggrin.gif

Nego, imam ja jednu lepu sliku sa koncerta ali ne znam kako da je postavim, jedino da nekom posaljem na mail pa da je on postavi