delay Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Jebiga,zivimo gde zivimo >-) Koncert je iskidao,vrtim opet Weltanschauung,razbija! Quote
Feniks . Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Bio je to jedan od boljih koncerata na kojima sam bio(a gledao sam brdo bendova) Svaka cast NS/Pagan braci iz Ukrajine! Quote
Azaralena Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Strahinja, da li si ti bio onaj sto je stalno skakao na binu pa je gitarista pokusao da te gurne (baci) sa nje? Quote
Azaralena Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Pa zar niko od vas 300 prokletinja sto ste bili na koncertu nema lyrics za Goat Horns? Nemoguce da bas niko nema original. Da li su ih oni uopste i dali Quote
Goxy Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Zar je toliko vazno procitati te proklete tekstove!Kapiram da su u stilu drugog albuma,gde i nisu nesto specijalno.Dok je na poslednja dva sasvim druga prica. Na Oriana izdanju nema,a na ranijim ne znam. Quote
VANDALICUM Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Koncert je zaista bio odlican... Ukraina je stvarno odlicna pesma al kolyada si je kolyada Quote
Goxy Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Ukraina je stvarno odlicna pesma al kolyada si je kolyada Slucajno sam bas prvi minut te pesme(Ukraina) snimio digitalcem i cesto se uzelim ponovo cuti tu stvar.Najveci narodnjak od svega sto su do sada snimili.Cekam samo da izadje "Voices of Steel",i odmah narucujem od No Colours. Quote
delay Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Isto.To i josh par narudžbina,ima tako da prsnem novchano da se necu sakrpiti do nove. Hailed Be Thy Heroes! Quote
Feniks . Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Strahinja, da li si ti bio onaj sto je stalno skakao na binu pa je gitarista pokusao da te gurne (baci) sa nje? Taj sam! Hm, nesto se ne secam da me neko gurao Quote
Goxy Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Isto.To i josh par narudžbina,ima tako da prsnem novchano da se necu sakrpiti do nove. Ja posrcem novcano vec pola godine kupujuci diskove.Od No Coloursa planiram i novi Inquisition da kupim. Quote
Grobodan Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Kad izlzai taj novi NMortum?Hocu i ja da se ukljucim u narudzbinu...Moze? Quote
Goxy Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Nadam se do kraja godine.E a novi Inquisition ce se zvati Nefarious dismal orations. To ce mi biti prioriteti sto se tice black metala. Quote
VANDALICUM Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Taj sam! Hm, nesto se ne secam da me neko gurao A ti li si taj.... Ma, da, gurnuo te jer si hteo da mu nagazis papucicu... Quote
Feniks . Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 A ti li si taj.... Ma, da, gurnuo te jer si hteo da mu nagazis papucicu... Da,ja sam onaj demokrata Hm, pa ja hteo da mu pomognem, da covek ima bolji zvuk a on tako Quote
Goxy Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 "Voices of Steel" Ovde mora jedna mala ispravka THE VOICE OF STEEL Quote
Throne Of Evil Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Goat Horns je specifican album. Ako pazljivo posusate intro a zatim i ostale pesme, shvaticete da se svaki delic intra nalazi u po jednoj pesmi. Vrlo lepo zamisljeno. Svaka cast Ukraincima! Quote
Black desire Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Goat Horns je specifican album. Ako pazljivo posusate intro a zatim i ostale pesme, shvaticete da se svaki delic intra nalazi u po jednoj pesmi. Vrlo lepo zamisljeno. Svaka cast Ukraincima! Ma fenomenalan bend...nema sta Quote
Guest Pirate Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 pozdrav ljudi Jer ima neko nekakve slike sa koncerta NM. Bilo je nekoliko likova koji su imali digitalce, pa ako je neko dobre volje neka podeli fotke sa vecinom Moze i neki avi Quote
Eric Adams Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Имам ја пар комада што сам сликао телефоном (немој да шиштите унапред добре су слике), али сам био мало даље тако да нисам све баш најбоље уватио. Ево слика 1 2 3 4 5 6 7 8 Quote
Guest Pirate Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 Super!!! Hvala. Ako ima jos neko .... pozdrav Quote
All_Destroyer Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Pa bar vam nije bilo dosadno... Ali shto je najgore od svega, tu su se pojavili neki ljudi koje nisam video 134684346464 milenijuma. Shteta, da sam znao da ce oni biti tu, izorganizovao bih se nekako Quote
VANDALICUM Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Super slicke... I ja se pojavljujem na nekima {kad sam jedini u beloj majci otiso}. Quote
Feniks . Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 {kad sam jedini u beloj majci otiso}. Ti si jos dobar, ja sam bio u svetlo zelenoj fensi majici Nego, imam ja jednu lepu sliku sa koncerta ali ne znam kako da je postavim, jedino da nekom posaljem na mail pa da je on postavi Quote
Guest Pirate Posted October 17, 2006 Report Posted October 17, 2006 Ajde baci na [email protected] Quote
Recommended Posts