Frankenchrist Posted March 3, 2003 Author Report Posted March 3, 2003 Moze li mi neko reci celu diskografiju ovog benda jer nisam siguran da sam sve pohvato!? Quote
Baja Car Posted March 3, 2003 Report Posted March 3, 2003 1. Lunar poetry 2. Goat horns 3. To the gates of blasphemous fire 4. NeChrist Quote
Frankenchrist Posted April 9, 2003 Author Report Posted April 9, 2003 Da li neko zna koji je ovo album: NOKTURNAL MORTUM "Return Of The Vampire Lord" Ja sad prvi put cujem za ovo. Quote
Svarog Posted April 9, 2003 Report Posted April 9, 2003 Genijalan bend! Prava stvar za prave ljude! Ziveo NSBM! Quote
Demonic_Alliance Posted April 10, 2003 Report Posted April 10, 2003 Heh trebalo bi da dobijem i ostale albume... Inache sam samo malo navratio da balavim , posto upravo to slusam ... Po ko zna koji put zaredom Eto dokaza da se i od onog beznadeznog slovenskog folka (kako sam mislio raqnije) moze napraviti dobra metalchuga.... A ne ono sto nama stalno predstavljaju kao "izvornu" muziku... I ne smeta ШЧЋЖЂЧШПЂЧЋШЧЋЧШЖЋЧ Now Playing : Небесное серебро Перуна Quote
All_Destroyer Posted April 13, 2003 Report Posted April 13, 2003 "Ja se pokoraaaaavam Bezumnoj straaaaaasti..." E samo sam taj deo uhvatio onako da je upechatljiv do bola! a: Inache, NSBM je jebeno iskrena cepachina, i nadam se da ih ima josh - sem onih koje znam! Quote
Ravendark Posted May 9, 2003 Report Posted May 9, 2003 Neverovatno,potpuno neverovatno! Nechrist je jedan od najboljih/najgenijalnijih/najludjih(u pozitivnom smislu) albuma koji sam ikada cuo!Pri prvom slusanju sam ostao bez reci,a sada ga i ne vadim iz plejera(figurativno). Goat Horns je takodje izvanredan album,mada me nije odmah odusevio kao Nechrist. Hvala jos jednom kanibale. E i jos nesto:zivite u zabludi!Previse vezujete N.M. i NSBM.Ja nigde nisam ,sem na ovom forumu,procitao da su oni NS blekeri.Procitao sam samo izjave koje se vezuju za Nechrist album kao:"Despite their moronic politics,this album is fantastic..."itd.Cak i na sajtu www.nsbm.org njih niko ne pominje.Mada mozda vlada takvo mislenje o bendu zbog raznoraznih projekata clanova grupe sa uticajnim NS blekerima iz Evrope(Poljske). Quote
Veles Posted May 10, 2003 Report Posted May 10, 2003 "]znate li za josh neki bend koji je slichan njima? Probaj češki Adultery. Ravendark pođi samo na paganfront pa ćeš vidjeti da ipak nisu tako zlatni Mislim meni je ok, ali ti samo vidi. Quote
Ravendark Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Bio sam im na sajtu(www.thepaganfront.com/oriana/nm) i zakljucio nekoliko stvari: 1) Clanovi benda su debili,IQ im je verovatno 30 2)Njihova glupost ih ne sprecava da stvaraju neverovatnu i neponovljivu muziku 3)Rekao bih da poziraju sa nacizmom,jer su se odjednom pretvorili u "arijevski" black bend,da su iskreni nacisti propagirali bi takve ideje od pocetka svoje karijere 4)Trebalo bi ispitati koliko su iskreni svi ti NS blekeri,posebno onu poljsku gomilu jer ili su poljaci fasisticki narod ili se svaki black bend odlucuje za nacizam pod uticajem kultnih bendova kao sto su Graveland,Infernum... 5)Pohvalio bih to sto je na sajtu stavljeno dosta recenija za "NeChrist" album koje pljuju njihovu ideologiju,a muziku "dizu u nebesa".Drago mi je da se dosta kriticara slaze sa mnom u vidu ovog benda 2 Quote
Svarog Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Pa, ne bih ja rekao da oni samo poziraju sa NS-om. Koliko ja znam oni su jako ozbiljni u vezi toga. Mislim da su clanovi Blood & Honour Ukrajna, a provereno znam da su svirali na dosta njihovih svetkovina. U svakom slucaju niti su pozeri niti su debili, nego pravi ljudi. Quote
Veles Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 Jesu članovi Blood and Honor ali prave paganske. a: a: a: Nisu pozeri, kao što kažeš. Njihovi stavovi su mi poznati odavno, čudno da nisi primijetio prije Ravendark. Quote
Ravendark Posted May 12, 2003 Report Posted May 12, 2003 Mozda su oduvek nacisti ali su tek na Nehristu to javno iskazali. Pa sta i neka su B&H clanovi to ih ne sprecava da budu pozeri. Quote
All_Destroyer Posted May 13, 2003 Report Posted May 13, 2003 E koliko god da se meni svidjala ova polemika, mislim da bismo ipak trebali da prichamo o Nokturnal Mortum-u, pa zato ajde lepo nazad na diskusiju o njima. Imam jedno pitanje: u pesmi "Nebesnoe Srebro Peruna", da li su ono dvojnice shto se chuje na pochetku pesme? Quote
Baal Posted September 20, 2003 Report Posted September 20, 2003 Nokturnal Mortum rulaju!!!!!!!!!!Najjachi album je Nechrist i najludji!!!88 pesama!!! Quote
solicitor Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 E, ajd ako neko ima spisak pesama sa albuma NECHRIST nek ovde izlista. Naravno 80 pesama sa cvrkutom 'tica me ne zanimaju, nego samo imena onih "normalnih" ... malo sam kopao po netu i nisam uspeo da nadjem ... Quote
Frankenchrist Posted October 29, 2003 Author Report Posted October 29, 2003 1. The Funeral Wind Born In Oriana 2. Night Before The Fight 3. Black Raven 4. The Call Of Aryan Spirit 5. The Child Of Swamps And Full Moon 6. Death Damnation 7. In The Fire Of The Wooden churches 8. jesus' blood 9. Nechrist: The Dance Of Swords 10. Perun's Celestial Silver Pesme napisane italic fazonom su prevodi sa ruskog. http://www.thepaganfront.com/oriana/nm/# Quote
solicitor Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 frankenchrist, dabogda ti ziveo 300 godina Hvala a: Quote
Denethor Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Mnogo mi se svidja u ovom bendu sto se provlace one babuske(babe) koje pevaju po ruski. Nekako je atmosfericno. Quote
Cryfemal Posted January 8, 2004 Report Posted January 8, 2004 Da, ovaj je bend jedan od onih koji jos uvek imaju sta reci novim ostvarenjima. Ukoliko neko zeli znati kako zvuci njihov najnoviji "Weltanschauung" neka pita slobodno. "Goat Horns" je u isto vreme, po mom misljenju, nesto neponovljivo. 'Aj Slava im. Quote
Frankenchrist Posted January 21, 2004 Author Report Posted January 21, 2004 Odavde sam takodje obrisao neke postove jer je tema davno skrenula s puta. Ako nekog zanima slobodno nek otvori temu o Aryan Terrorism, a ovo nek ostane tema o Nokturnal Mortum. Btw, kad je izasao taj album(Weltanschauung)? Quote
DJEVOJKA OD BRONCE Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 1. Lunar poetry2. Goat horns 3. To the gates of blasphemous fire 4. NeChrist to bi trebala da bude diskografija NM??? mislim da si ponesto propustio.. a to me vrijeda, jer su meni kao true nsbm metalki NM jedan od najdrazih nsbm metal bendova. Quote
Lungworm Posted January 21, 2004 Report Posted January 21, 2004 Btw, kad je izasao taj album(Weltanschauung)? E ovo i mene zanima...najnoviju vijest koju mogu pronaci na net-u je iz augusta prosle godine. Quote
Veles Posted January 22, 2004 Report Posted January 22, 2004 Mnogo je dobar Weltanschauung album, usvati to je pred album za Taste if Victory. Izuzetan spoj ukrajinskog folklora i black emtala. Paganski album godine. Quote
Recommended Posts