Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vi se zajebavate... Sad će ceo dan da mi iskače pred oči slika kako se Feniks spušta pa sve lete iskre. :udri:

I da, Іntro počinje kao i The Funeral Wind Born In Oriana. :wub:

Posted

U pitanju je bucium odnosno trambita, rumunski instrument koji se svira i u Moldaviji i zapadnoj Ukrajini:

bucium.jpg

I stvarno vi mogli makar da nekad promene melodiju ako vec hoce da ga toliko forsiraju. :D

Posted

the voice of steel ne da je najbolji NM album,nego je najbolje ostvarenje ikada u domenu pagan/folk black metala.za klasu su iznad bilo kog drugog benda ovog zanra.

Posted

the voice of steel ne da je najbolji NM album,nego je najbolje ostvarenje ikada u domenu pagan/folk black metala.za klasu su iznad bilo kog drugog benda ovog zanra.

Istina, ali uzmi da su albumi koje sam prije spomenuo dosta žešći i brži tako da iako su uvek imali folklornih elemenata, na spomenutim albumima je to zasenjeno agresivnim tempom, dok je kod ovoga atmosfera življa i isprepletena svakojakim ambijentalnim elementima. Ukratko, ne mogu da uspoređujem ovaj album sa nekim starijim, jednostavno on je priča za sebe. A to da je najbolje folk/pagan ostvarenje, slažem se, isplatilo se čekati.

Posted (edited)

Odlican ovaj novi album!! Slazem se sa Feniksom da natera Rakica da ih opet dovede, pa da i ja odem ovaj put na koncert. :razz:

Nisi bila prosli put? Stidi se :razz:

Propustila si odlicnu zabavu...

Ma moram otici kod Rakica, lepo se napijemo i ima odmah da ga ubedim :D

Edited by Feniks .
Posted

Nisi bila prosli put? Stidi se :razz:

Propustila si odlicnu zabavu...

Ma moram otici kod Rakica, lepo se napijemo i ima odmah da ga ubedim :D

Pa eto, sramota me je da priznam, ali nisam. Stidim se. :redface::bigblue:

Ajde, trk kod Rakica na pijanku, pa sto pre da sredis nesto za koncert! :mrgreen:

Posted (edited)

Dobro da se stidis, sad ti je oprosteno...ali ne skroz :D

Imam i zanimljivu sliku sa koncerta(jos kad bi znao da je postavim :D ) Bas je bilo veselo :D

Dajem se na napijanje Rakica sto pre :D

Edited by Feniks .
Posted

Istina, ali uzmi da su albumi koje sam prije spomenuo dosta žešći i brži tako da iako su uvek imali folklornih elemenata, na spomenutim albumima je to zasenjeno agresivnim tempom, dok je kod ovoga atmosfera življa i isprepletena svakojakim ambijentalnim elementima. Ukratko, ne mogu da uspoređujem ovaj album sa nekim starijim, jednostavno on je priča za sebe. A to da je najbolje folk/pagan ostvarenje, slažem se, isplatilo se čekati.

najslicniji je prethodnom i tu poredjenje stoji.muzicki gledano je bolji,raznovrsniji,pesme su savrsenije,bolje ideje...a i ima i klasicnih black metal elemenata vise.

meni je svaki NM album savrsen, Nehrist :wub:

Posted

najslicniji je prethodnom i tu poredjenje stoji.muzicki gledano je bolji,raznovrsniji,pesme su savrsenije,bolje ideje...a i ima i klasicnih black metal elemenata vise.

meni je svaki NM album savrsen, Nehrist :wub:

Naravno, slažem se, iako nisam očekivao da će usprkos napuštanju agresivnosti tamo negde oko The Taste of Victory to potrajati a kamoli da će da objave ovako odličan album.

• 2 weeks later...