Azaralena Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 E da, preslušah, lep je. Onako... vrcav. Malo me podseća na Arkonu. Quote
Feniks . Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Onako... vrcav. Sad to prevedi na zemaljski jezik, da i mi zemljani shvatimo sta to znaci Quote
Grobodan Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Kao kad mi ti pušiš, samo još bolje. Quote
Azaralena Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Vi se zajebavate... Sad će ceo dan da mi iskače pred oči slika kako se Feniks spušta pa sve lete iskre. I da, Іntro počinje kao i The Funeral Wind Born In Oriana. Quote
Brynhildr Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 To sam i ja skontala. A i na Mirovozzreniu (kako god se dekliniralo ) neka pesma počinje time, stao mi mozak, ne mogu se setiti koja. Quote
Talvi Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 U pitanju je bucium odnosno trambita, rumunski instrument koji se svira i u Moldaviji i zapadnoj Ukrajini: I stvarno vi mogli makar da nekad promene melodiju ako vec hoce da ga toliko forsiraju. Quote
Brynhildr Posted January 16, 2010 Report Posted January 16, 2010 Ja sam se setila još nečega... http://www.youtube.com/watch?v=TXgaOTOCSuU (početak, je l' te) Quote
Александар Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 Što više preslušavam album, sve mi se više čini da je ovo najbolje NM izdanje. Istina, nedostaje brzina kao na To The Gates... ili NeChristu ali ambijent koji stvara tokom slušanja je odličan. Quote
Goxy Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 the voice of steel ne da je najbolji NM album,nego je najbolje ostvarenje ikada u domenu pagan/folk black metala.za klasu su iznad bilo kog drugog benda ovog zanra. Quote
Grobodan Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 E jebo ga ja, meni jos nije bolji od prethodnog, ali ostalo stoji, stvarno su vrhunska skupina. 1 Quote
Feniks . Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 Posto je prosli koncert uspeo u svakom pogledu(i finansijksom, sto je bitno) treba Rakica da nateram da ih opet dovede, inace cu ga kazniti Quote
Goxy Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 E jebo ga ja, meni jos nije bolji od prethodnog, ali ostalo stoji, stvarno su vrhunska skupina. brate,za klasu je bolji od prethodnog,visetruko ga prejebao. Quote
Александар Posted January 18, 2010 Report Posted January 18, 2010 the voice of steel ne da je najbolji NM album,nego je najbolje ostvarenje ikada u domenu pagan/folk black metala.za klasu su iznad bilo kog drugog benda ovog zanra. Istina, ali uzmi da su albumi koje sam prije spomenuo dosta žešći i brži tako da iako su uvek imali folklornih elemenata, na spomenutim albumima je to zasenjeno agresivnim tempom, dok je kod ovoga atmosfera življa i isprepletena svakojakim ambijentalnim elementima. Ukratko, ne mogu da uspoređujem ovaj album sa nekim starijim, jednostavno on je priča za sebe. A to da je najbolje folk/pagan ostvarenje, slažem se, isplatilo se čekati. Quote
Masha Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Odlican ovaj novi album!! Slazem se sa Feniksom da natera Rakica da ih opet dovede, pa da i ja odem ovaj put na koncert. Quote
Feniks . Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 (edited) Odlican ovaj novi album!! Slazem se sa Feniksom da natera Rakica da ih opet dovede, pa da i ja odem ovaj put na koncert. Nisi bila prosli put? Stidi se Propustila si odlicnu zabavu... Ma moram otici kod Rakica, lepo se napijemo i ima odmah da ga ubedim Edited January 19, 2010 by Feniks . Quote
Masha Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 Nisi bila prosli put? Stidi se Propustila si odlicnu zabavu... Ma moram otici kod Rakica, lepo se napijemo i ima odmah da ga ubedim Pa eto, sramota me je da priznam, ali nisam. Stidim se. Ajde, trk kod Rakica na pijanku, pa sto pre da sredis nesto za koncert! Quote
Feniks . Posted January 19, 2010 Report Posted January 19, 2010 (edited) Dobro da se stidis, sad ti je oprosteno...ali ne skroz Imam i zanimljivu sliku sa koncerta(jos kad bi znao da je postavim ) Bas je bilo veselo Dajem se na napijanje Rakica sto pre Edited January 19, 2010 by Feniks . Quote
Goxy Posted January 20, 2010 Report Posted January 20, 2010 Istina, ali uzmi da su albumi koje sam prije spomenuo dosta žešći i brži tako da iako su uvek imali folklornih elemenata, na spomenutim albumima je to zasenjeno agresivnim tempom, dok je kod ovoga atmosfera življa i isprepletena svakojakim ambijentalnim elementima. Ukratko, ne mogu da uspoređujem ovaj album sa nekim starijim, jednostavno on je priča za sebe. A to da je najbolje folk/pagan ostvarenje, slažem se, isplatilo se čekati. najslicniji je prethodnom i tu poredjenje stoji.muzicki gledano je bolji,raznovrsniji,pesme su savrsenije,bolje ideje...a i ima i klasicnih black metal elemenata vise. meni je svaki NM album savrsen, Nehrist Quote
Александар Posted January 21, 2010 Report Posted January 21, 2010 najslicniji je prethodnom i tu poredjenje stoji.muzicki gledano je bolji,raznovrsniji,pesme su savrsenije,bolje ideje...a i ima i klasicnih black metal elemenata vise. meni je svaki NM album savrsen, Nehrist Naravno, slažem se, iako nisam očekivao da će usprkos napuštanju agresivnosti tamo negde oko The Taste of Victory to potrajati a kamoli da će da objave ovako odličan album. Quote
Little Butcher Posted January 26, 2010 Report Posted January 26, 2010 Smara ovaj poslednji album, dosadan u picku materinu... Mirovozzrenie 10x bolje. Quote
Feniks . Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Evo, konacno sam i ja dao poslednji album na skidanje, videcemo na sta lici... Quote
Oak Posted February 10, 2010 Report Posted February 10, 2010 Голос Сталі je po meni vanvremenski album, zasluzuje 10/10. 1 Quote
Recommended Posts