oʞɾoƃ Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 Negura za siromašne poyy P.S. S druge strane, bili bi odličan ukrajinski kandidat za Evroviziju Quote
kuruz Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 meni ovo onako nema nikakve zlobe, baš je veseo album podseća na Ancient Rites, ali nije tako dobro Quote
Мајор Гашпар Posted May 8, 2017 Report Posted May 8, 2017 Ја сам га управо обрнуо јер ме ухватио неиздрж. Шта знам, мекано ми је, у пизду материну. Очекивао сам већа муда да покажу. Овако ми је тралала-тралали, једнолично, као успаванка. Можда грешим, обрнућу још који пут. Quote
Kumodraski Vo Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Predugacko i premalo rifova a previse svega ostalog. Mada lep je na uho.. Quote
Descender Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 I moji prvi utisci, ukratko: nema nikakve zlobe Очекивао сам већа муда да покажу. Quote
Grobodan Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Ne znam kakvu zlobu ocekujete od pagan metal benda, ti dani su ostali iza njih. Nisam jos obrnuo. Quote
Descender Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Jebem li ga, ja sam nešto baš očekivao i zlobe i muda poslije pauze i svih događaja u međuvremenu... Quote
Grobodan Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 Pa ja i ne, promenili su logo, jasno je da se distanciraju od prošlosti svoje. Doduše još sviraju festivale sa Graveland. Quote
obsessed by cruelty Posted May 9, 2017 Report Posted May 9, 2017 i izdali su split prosle godine sa njima i ja sam ocekivao smirenije, s obzirom na to da su postepeno meksali posle nehrista + pesme sa tog splita su prilicno fin uvid dale u to sta ce da se nadje na albumu Quote
Сале Posted May 10, 2017 Report Posted May 10, 2017 Нећу много да серендам али мени је албум тотално ок и мислим да сам баш нешто овако и очекивао. Мени је тотално супер што су мало спустили лопту у односу на почетке њихове. И барем ми је дупло бољи него претходни. 1 Quote
Sinjor_Fogi Posted May 13, 2017 Report Posted May 13, 2017 Do sada im je ovo najmelodičniji album. Nema žestine kao na prethodnim albumima ali zato ima najviše etno elemenata koje su najbolje utkali u metal. Nije na prvo slušanje kao Golos Stali jer je otišao dosta u "širinu" i to ga čini bogatijim od svih prethodnih. Mnogi folk blek metal bendovi pokušavaju a samo pojedini prilično uspevaju da sklope etno i blek metal u savršenu celinu. Sada je NM pokazao kako to rade pravi majstori. Slušaće se ovo još mnogo, mnogo puta. Quote
Grobodan Posted June 7, 2017 Report Posted June 7, 2017 U trenutnoj konstelaciji stvari ovo mi je najbolji album godine ali videćemo još, ima svašta da izađe. Čekanje se isplatilo i radije bih da dobijem po jedan ovakav album na osam godina nego neke polupečene proizvode svako malo. Što reče čovek iznad, predivno je kako su uspeli organski da upletu folk u svoj zvuk, Golos Stali uopšte nije bilo lako ispratiti ali eto, uspelo se i to. 1 Quote
HeLLsarma Posted March 21, 2018 Report Posted March 21, 2018 Since our ex-drummer and one of the founding members of Nokturnal Mortum Munruthel announced it in his recent interview to Daily Metalzine, we just officially confirm that one of the releases we have in our plans is new, re-recorded version of our perhaps most underrated and overlooked work - "Twilightfall", which saw the light of day so long time ago, in 1995. Munruthel was kind enough to record the drum parts for this very special project. Our goal is high quality sound production with authentic spirit of original record. Don't expect this to be done soon, but once the day will come and we all shall hear the "Twilightfall" of a new century. Quote
Сале Posted February 16, 2022 Report Posted February 16, 2022 Пих, ништа посебно. Демо из `96 за 10 дужина бољи. А и омот глупав скроз. Quote
[Nocturno] Posted February 17, 2022 Report Posted February 17, 2022 Apsolutno se ne slazem sa Saletom i misljenje mi je dijagonalno suprotno i po pitanju muzike i artworka (pogotovo ova slika za YT video) :) Quote
Сале Posted February 17, 2022 Report Posted February 17, 2022 Ај преслушаћу га још једаред па да видим онда. Можда је то био зајеб на прву лопту. Quote
Сале Posted February 17, 2022 Report Posted February 17, 2022 Не вреди. Обрнух га још једном и опет исто. Доста провидан и пластичан албум. "Истина" још увек ненадјебив опус што се тиче тих новијих радова. Quote
Vlladimir Posted February 25, 2022 Report Posted February 25, 2022 On 2/17/2022 at 7:37 PM, Сале said: Не вреди. Обрнух га још једном и опет исто. Доста провидан и пластичан албум. "Истина" још увек ненадјебив опус што се тиче тих новијих радова. Istina, Glas i Svetonazor su nenadmašni. Ovo recikliranje uopšte ne pozdravljam. Plastično i previše, slažem se. Za 6 godina koliko je prošlo od Istine, očekivao sam više od ovog benda. Quote
Recommended Posts