militant Posted February 25, 2004 Report Posted February 25, 2004 Pa kod koga cu drugog... Pena si ti mudo jedno stekarsko... i kada ces narezati onaj disk? Quote
kasapin Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 izasao je novi album od NM - Twilightfall 1. The Unnothingles from Beyond (Siseneg) 02:32 2. Autumn Opposition 09:55 3. The Crying of Ukraine (Cry of Ukraina) 07:12 4. Where Rivers Flow into the Seas 03:10 5. Glass Coffin 07:06 6. On the Wings of Scarlet Sunset 08:15 7. Oriana (Waterfall of Twilight) 01:06 8. Dark Flower of Temptation 08:10 9. Tnematset Wen: Nocturnal Mortum 03:18 Total playing time 50:44 i to je valjda reizdanje njihovog demoa iz '95 Quote
Angra Manyu Posted March 26, 2004 Report Posted March 26, 2004 Preslushao sam samo onaj album gde su "Call of the Aryan Spirt" i "Nebesnoe Srebro Peruna"... Kvalitetan NS Black Metal... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 dobri su za djusku,pogotovo the forgotten ages of victory...tra la la la la ... Quote
en-a-dva-es-o-4 Posted March 27, 2004 Report Posted March 27, 2004 a shto se tiche onoga da li djavoli igraju ili je to neka pijana budala svratila do studija,zar je bitno?!!!!! Quote
militant Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 Ma Varggoth je car...covece u koliko bendova je on umesan, ono je nemoguce!! Quote
Abbath Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 volim osobe kao sto je on,koji djeluju jako ali sa strane... ne eksponira se toliko Quote
Stolet Posted June 25, 2004 Report Posted June 25, 2004 Moj omiljeni bend...Stvarno neverovatno...Imam sve albume Varggoth je ubedljivo najveca lichnost BM-a.Kakve ljudi pesme prave,fascinantno.Fantastichne melodije,klavijature...Kad chujem Perun's Celestial Silver,aaa...Nego,kako da nabavim njihovu majicu? Quote
Kai Hansen Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Slusao sam..i nije da nisu losi..ali samo mi se svidja po koja pesma...ali zato "Perun's Celestial Silver" stvaaarno jebe sve zivo i polumrtvo!!! Quote
Veles Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Samo nekoliko zamjerki na prethodne albume - rodukcja, mada su sada to ispravili. I da Knjaz više ne pjeva onako visoki scream jer je ono užas. Nema boju uopšte. Quote
Stolet Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Hm,hm...Istina,NeChrist ima jak zvuk...Slabo se raspoznaju instrumenti...Pa nije tako visok scream ni na jednom albumu,sasvim je dobar vokal,bar po meni...Ali melodije su josh bolje Pa dobro,stvar ukusa... Quote
Frankenchrist Posted June 26, 2004 Author Report Posted June 26, 2004 Ja sam imao To The Gates Of Blasphemous Fire, narezan na nekom No Name disku, toliko sam ga slusao da mi se raspao disk odlepio se onaj prvi sloj sa gornje strane... sad sam ostao samo sa Nechristom. Quote
Stolet Posted June 26, 2004 Report Posted June 26, 2004 Hmmm,jako dobar album.Narochito mi se svidja The Forgotten Ages Of Victories.Ali ipak,kad se gledaju albumi u celini,nekako mi je najbolje ispao Goat Horns,jednostavno nema prosechnu pesmu Ali i svi ostali albumi imaju svoju trenutke...Taste Of Victory je takodje u celini jako dobar album,ima 4 jako dobre pesme,od kojih su mozhda za nijansu od prve dve bolja 3. i 4.,ali to je opet stvar ukusa...Mozhda su popustili na Marble Moon,ali dobro,a Twilightfall ima dosta losh zvuk,pa i vokal...Hehe... Quote
Frankenchrist Posted June 26, 2004 Author Report Posted June 26, 2004 Najaca sa To The gates... je Under The Baner Of The Horned Knjaz. Quote
Grobodan Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Jeste mozda Nechrist najkvalitetniji,ali meni je najdrazi To the Gates of Blasphemous Fire,ima neku super atmosferu,produkcija mi je nekako bas dobra...kad cujem Cheremosh,pa kad predju u Forgotten Ages of Victories...to je vrh!! Quote
Stolet Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Da,jako je zanimljiv album...Nekako bash poziva na borbu,hehe...Ma Perun's Celestial Silver zakon bwe! Taste Of Victory ili Vkus Pobedy,kako hocete,je bash dobar album...Posebno mi se svidja pesma Stal'nym Orlom V Zlatuju Svargu Malo dugo traje,ali sredishnji deo pesme me odushevi Quote
Baal Posted June 27, 2004 Report Posted June 27, 2004 Meni se mnogo sviđa sa Goat Hornsa,pesma Veles Scroll. Jeste malo duža ali je odlična. Quote
Stolet Posted June 28, 2004 Report Posted June 28, 2004 Hehe...Ma svi su albumi dobri za majice,sem mozhda Twilightfall i jednog izdanja Goat Horns Onaj negativ,hehe...NeChrist cover je stvoren za majice,ali ja bih Lunar Poetry Hehe...Ma Nokturnal Mortum rula bwe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nego,nisam chuo,kakav je Weltanschauung??? Quote
BLACK JESUS Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Ma stvarno su fenomenalni.Imam mp3, unholy orat je isto mnogo jaka pesma Quote
Stolet Posted June 29, 2004 Report Posted June 29, 2004 Da,da,da,meni se ta posle Perun's Celestial Silver najvishe svidja Dobra je melodija,a opet,koja njihova melodija nije?Haha...Pa dobro,naruchicu majicu preko neta za 20 Evra...Hahaha!!!Ma da... Nokturnal Mortum-Perun's Celestial Silver: Сквозь Небеса и Тучи Я несусь к Луне печальной. Сквозь Туман и Холод Во Мне созрело Серебро. Где алчность вскроет Вены, И Вор дорогой неслучайно Взойдет на трон небес И от нужды возьмет его. Забрав Богов и Силу Их, Он Перуна Возвысил для Живых. Как Прометей Огонь, Он вынес Людям свет Луны. Избрав Свой Путь, Он дал Нам Смысл и Стимул для Войны. Серебро Небес - Дар Луны, понимание Веры! Серебро Небес - Перуна Гневные Стрелы! Там, где Небо и Земля Сошлись в одной безумной страсти, Стоит Гора, вершиной в Небеса, На Ней сокрыт Перуна Символ Власти. Там птица не летит, ту гору зверь обходит, А Путник-Странник там, от Смерти-Смертушки Ой, да не уходит. Взлететь в то Небо достойно только Мужу. Мечем и Силою развеет в свете стужу, Ой, да лютую. Он взойдет, да в Храм Небес. Он возьмет, да то, что Силу кроет От глаз людских, от чар земных, От воронья, от лживого вранья. Он Серебро Небес откроет свету, Он Божью Власть отпустит от запрета. Для Себя, для Вечного Огня, Из тени прочь в Пустыню, в Ночь! И Вор, и корысть, что таилась в Нем, Открыв ларец с Небесным Серебром, Увидел то, что Силою Перуновой зовут, И от богатства отказался вдруг. То Молнии Корявые, что Небо рассекают, То Гнев Перуна, что врагов карает. Прознав о краже, Перун казнил Вора, Взял жизнь его и Серебром испепелил до тла. Но Серебро Небес, Что так давно в себе все таинства таило, Открылось для Живых И Путь Ариям Славным озарило. Серебряный Народ, Благословлен Луной и Ночью. Взошел на Трон Земли Свирепостью и Кровью Волчьей. Так кто же прав? Кто Путь Серебряный Нам дал Иль Тот кто Серебром безмолвно покарал? Ako neko nema text Quote
Recommended Posts