Grobodan Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Ma stvarno su fenomenalni.Imam mp3, unholy orat je isto mnogo jaka pesma Unholy Orathania. Quote
militant Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 verovatno se skratilo ime u winampu pa covek pogresio... tako je meni bilo za Borknagar. Quote
Ol' Scratch Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 Savrshen bend samo ovaj zadnji Twilightfall nikako da svarim... Shta cju, nikad' mi nije lezheo folk-black... Quote
Grobodan Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 verovatno se skratilo ime u winampu pa covek pogresio... tako je meni bilo za Borknagar. Verovatno...Iz toga se izvlaci pouka:SMRT MP3-JU!!!!!!!! Sinoc (jutros) sam u cik zore,oko 5 sati ujutru slusao Goat Horns,bas je legao na svanuce. Quote
militant Posted June 30, 2004 Report Posted June 30, 2004 (edited) svakako, bolji je audio (original)...ali mp3 dodje vrlo koristan neki put. Meni je legao Weltanschauung juce dok sam se izlezavao na krevetu...folk/black je najjaca kombinacija. mislim da se majce ne mogu nigde naci... Edited June 30, 2004 by Stribog Quote
Grobodan Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 Ajd mi razjasnite nedoumicu - u cemu je fora sa albumima Weltanschauung i Taste of Victory?Ja sam cuo da je Weltanschauung neka vrsta promoa za Taste of Victory i da ima manje pesama.Koji da nabavljam? Quote
militant Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 (edited) cuo si Velesa...i ja ti kazem isto. damn, jos uvek nisam slusao ovaj novi N.M... Edited July 1, 2004 by Stribog Quote
militant Posted July 1, 2004 Report Posted July 1, 2004 mogu ja Weltanschauung...nemam Taste of Victory. Quote
Stolet Posted July 2, 2004 Report Posted July 2, 2004 Imam ja,ali nemam Weltaschaaung,jbg...Dobar je Taste Of Victory jako...Ima 4 pesme,a najkraca traje 7:38.I na kraju ispadne veliki,valjda EP,haha...Ma Folk Black je prava stvar...Pa skoro ceo opus Mortuma se na tome zasniva Hah...Neko je pitao,Twilightfall bi trebalo da je neko re-izdanje,zar ne? Quote
Stolet Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 E,Abbath,mozhda na sajtu evils-darkland.de???Pogledaj...Imaju veliki izbor majica...Ljudi,da li neko ima da preporuchi neki dobar bend u NM stilu?Onako,da poslusham neshto novo...Dakle? Quote
Lungworm Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 Poslusaj Rodovest, Svarga, Branikald ili Znich. Quote
Stolet Posted July 4, 2004 Report Posted July 4, 2004 E hvala...Uh,a Varggothov Darkestra,uh...Ni Finist nije losh,to je valjda neki Munruthelov projekat?I Saturious valjda tu uchestvuje,hmmm... Quote
Guest nymbus Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 zadnji album nije sranje neko malo spor onako !!!!!11111 Quote
Stolet Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 Hehe,pa da,nemaju oni loshih albuma,kad pogledash...Samo neka nastave u tom stilu Quote
dijaz Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Twilightfall bi trebalo da je neko re-izdanje,zar ne? Da,to je re-izdanje demo snimka.Ne znam zašto su promenili C u K? Quote
Hamsun Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Ima li ko raspolozen da mi nareze Twilightfall, Taste Of Victory, i At The Gates Of Blasphemous Fire? Bio bih mu zahvalan. . . Quote
Denethor Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Nehrist je savrshen mada su svi odlichni, jedna od boljih grupa inache obozavam onu pesmu sa nehrista V odnje derev cerkvej(ruska latinica ehehe) pogotovu kad pocnu da pevaju one babushke-savrsheno. Quote
Lungworm Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Babuške sa Satarial-ovog Heidenlarm-a su neprevaziđene. Quote
Stolet Posted August 10, 2004 Report Posted August 10, 2004 Pa,na sajtu kazhe da su "c" promenili u "k" s prelaskom iz Deatha u Black Metal...E sad,ja to nisam bash skontao,ali "k" mi se vishe svidja Pa da,re-izdanje Dema,zato je loshiji od ostalih...Mada pesma The Dark Flower Of Temptation rula Neko je prichao o novom NM...Ja imam albume Marble Moon,Twilightfall,Goat Horns,NeChrist,Taste Of Victory,To The Gates Of Blasphemous Fire,Lunar Poetry i Return Of The Vampire Lord.Shta mi josh fali?Koga god pitam za novi NM,kazhe da je najnoviji The Taste Of Victory,iz 2003.,pa jel' imaju josh neshto???Sajt im je dosta zaostao,hihihi... PS:babe rulaju Quote
Hamsun Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Neka mi neko fino objasni - sta ova tema radi na dnu druge stranice ovog foruMa? Quote
Stolet Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Objasniti je nemogutje...Ali sad je na pochetku prve Quote
Grobodan Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Uh,Rakic mi poslao mail,ima Taste of Victory u DVD pakovanju,super izgleda,kosta 10 jevreja,a ja nemam pare trenutno... Quote
Recommended Posts