Jump to content

Recommended Posts

Posted
verovatno se skratilo ime u winampu pa covek pogresio... icon_smile.gif tako je meni bilo za Borknagar.

Verovatno...Iz toga se izvlaci pouka:SMRT MP3-JU!!!!!!!!

Sinoc (jutros) sam u cik zore,oko 5 sati ujutru slusao Goat Horns,bas je legao na svanuce. icon_mrgreen.gif

Posted (edited)

svakako, bolji je audio (original)...ali mp3 dodje vrlo koristan neki put.

Meni je legao Weltanschauung juce dok sam se izlezavao na krevetu...folk/black je najjaca kombinacija.

mislim da se majce ne mogu nigde naci...

Edited by Stribog
Posted

Ajd mi razjasnite nedoumicu - u cemu je fora sa albumima Weltanschauung i Taste of Victory?Ja sam cuo da je Weltanschauung neka vrsta promoa za Taste of Victory i da ima manje pesama.Koji da nabavljam?

Posted

Imam ja,ali nemam Weltaschaaung,jbg...Dobar je Taste Of Victory jako...Ima 4 pesme,a najkraca traje 7:38.I na kraju ispadne veliki,valjda EP,haha...Ma Folk Black je prava stvar...Pa skoro ceo opus Mortuma se na tome zasniva icon_mad.gif Hah...Neko je pitao,Twilightfall bi trebalo da je neko re-izdanje,zar ne?

Posted

E,Abbath,mozhda na sajtu evils-darkland.de???Pogledaj...Imaju veliki izbor majica...Ljudi,da li neko ima da preporuchi neki dobar bend u NM stilu?Onako,da poslusham neshto novo...Dakle?

Posted

E hvala...Uh,a Varggothov Darkestra,uh...Ni Finist nije losh,to je valjda neki Munruthelov projekat?I Saturious valjda tu uchestvuje,hmmm...

• 1 month later...
Posted

Nehrist je savrshen mada su svi odlichni, jedna od boljih grupa inache obozavam onu pesmu sa nehrista V odnje derev cerkvej(ruska latinica ehehe) pogotovu kad pocnu da pevaju one babushke-savrsheno. icon_da.gif

Posted

Pa,na sajtu kazhe da su "c" promenili u "k" s prelaskom iz Deatha u Black Metal...E sad,ja to nisam bash skontao,ali "k" mi se vishe svidja icon_da.gif Pa da,re-izdanje Dema,zato je loshiji od ostalih...Mada pesma The Dark Flower Of Temptation rula icon_smile.gif Neko je prichao o novom NM...Ja imam albume Marble Moon,Twilightfall,Goat Horns,NeChrist,Taste Of Victory,To The Gates Of Blasphemous Fire,Lunar Poetry i Return Of The Vampire Lord.Shta mi josh fali?Koga god pitam za novi NM,kazhe da je najnoviji The Taste Of Victory,iz 2003.,pa jel' imaju josh neshto???Sajt im je dosta zaostao,hihihi...

PS:babe rulaju biggrin.gif

• 1 month later...