Denethor Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Auuuuuuuuuuuu, to bi trebalo nabaviti, nemam ni ja judove, ima sad da puknem na ovolike svirke, eeeeeeeeeeeeeeeee. Quote
Stolet Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Za NM mi uvek vredi dati pare Ja imam u mp3 pakovanju,hahhahaha Quote
Denethor Posted September 26, 2004 Report Posted September 26, 2004 Nego bre oce li oni da izdaju novi full-lenght album, dosta je proshlo od nehrista. Quote
Stolet Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Ma neka je sad brooka ispala od navodnog full-lengtha pod nazivom Weltanschauung,za koji je kao najava bio Taste Of Victory,a TOV pochinje pesmom Wel...,iliti Mirrovozzrenie,iliti World View...Taj novi album kao ima samo 3 pesme reche mi chovek,a TOV ima 4(?!),hmmm,e sad ne znam kakva je to sprdnja,zajebana situacija Quote
Veles Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Ma neka je sad brooka ispala od navodnog full-lengtha pod nazivom Weltanschauung,za koji je kao najava bio Taste Of Victory,a TOV pochinje pesmom Wel...,iliti Mirrovozzrenie,iliti World View...Taj novi album kao ima samo 3 pesme reche mi chovek,a TOV ima 4(?!),hmmm,e sad ne znam kakva je to sprdnja,zajebana situacija Weltanschauung je izdanje koje najavljuje TOV i po pravilu je rezervisano samo za novinare, fanzinase, metal kriticare, izdavacke kuce i slicno. Quote
Stolet Posted October 3, 2004 Report Posted October 3, 2004 Da,eto,meni je recheno obrnuto,da je Wel... izashao 2004.,a ja nikako da skontam...Hehehehe,hvala na informaciji Ako novi NM bude slichan TOV,ja tjem biti zadovoljan,dobar je TOV jako... Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 4, 2004 Report Posted October 4, 2004 To mi je omiljena grupa!!! U subotu im je koncert! Daako ne otkazu! Sataroth 90 % nece doci... Quote
Stolet Posted October 8, 2004 Report Posted October 8, 2004 Poseduje li neko neki bozhe sachuvaj potpuno ilegalni neobjavljeni u nekoj rupi snimljeni NM koncert?Hhhehehehe,bash bih voleo da vidim neki snimak uzhivo Quote
dark_lilith Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 ha ha ha mnogo trazis! ali i ja bih volela to da vidim nocturnal je nesto zaista posebno Quote
Stolet Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Hmmmmmm,neko mi je rekao da neko drugi koga taj neko poznaje ima snimak uzhivo,dobiJo od nekog lika,iz Rusije valjda,ili tako neshto,prebacheno s kameritze,hmmmm,hmmmmm...Hmmmmm...A to bih bash voleo da vidim Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Hmmmmmm,neko mi je rekao da neko drugi koga taj neko poznaje ima snimak uzhivo,dobiJo od nekog lika,iz Rusije valjda,ili tako neshto,prebacheno s kameritze,hmmmm,hmmmmm...Hmmmmm...A to bih bash voleo da vidim Ne moze imati snimak jer Za ono 1997 kazu da je bio u Ukraini 1999 godine je konzert bio otkazan Na ovaj sad je prije koncerta upala hrpa policije i jebala nam mater. Okruzili su teritoriju na stotinjak metara okolo Quote
Frankenchrist Posted October 18, 2004 Author Report Posted October 18, 2004 Pa nisu to jedina tri koncerta koje su oni odrzali. Inace cuo sam da NM stvarno vredi videti uzivo, da stvarno mocno zvuce i imaju dobar performans, ne mogu da sudim koliko je to tacno jer ih nisam video live, ali ipak bi voleo kad bi postojao makar neki snimak. Quote
D.E.B.I.L., the true grinder Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 Pa nisu to jedina tri koncerta koje su oni odrzali. Inace cuo sam da NM stvarno vredi videti uzivo, da stvarno mocno zvuce i imaju dobar performans, ne mogu da sudim koliko je to tacno jer ih nisam video live, ali ipak bi voleo kad bi postojao makar neki snimak. Prijatelji su mi bili na puno njihovih koncerata u Ukraini i kazu da je super. Mislis da se od toga osijecam bolje? Quote
Krv i Cast Posted October 21, 2004 Report Posted October 21, 2004 Sto neko ne dovde NM u Srbiju??Ja evo mogu da vas spojims a njima narvno nekog koga zanima da im organizuje koncert kod nas u Srbiji.Moj odlican prijatelj svira sa Egunijem ili Knjazom Vargotom kako ga vi zovete, pa ne vidim sto ih neko ne bi doveo da sviraju kod nas. Postoje snimici NM na video i na DVD samo treba naci pravkog coveka ko ih ima Quote
Stolet Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 Eeeeee,to je problem...Javi se,oooo,ti koji imash snimak uzhivo A verujem da bi doshli u Srbiju...Stvarno,niko ih nije zvao...Nikada nisam chuo makar glasine da tje dotji...A bilo bi bash lepo od njih...Ma za Slavonic brotherhood sve,dotji tje oni Quote
Frankenchrist Posted October 30, 2004 Author Report Posted October 30, 2004 Pricalo se kako su mogli da dodju na Hellhammer festival u Pancevu, ali je na kraju to ostala samo ideja... Quote
dark_lilith Posted October 30, 2004 Report Posted October 30, 2004 ma drago mi je sto nisu dosli jer sam taj festival propustila! Quote
Goxy Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 A bre kakvo razocarenje je ovaj poslednj album"Twilightfall".Kakva je ono muzika,kakav je ono vokal!?Najlosiji Nokturnal mortum album i to posle onakvog albuma. Quote
Denethor Posted December 1, 2004 Report Posted December 1, 2004 Pa to je reizdanje dema, nije to novi album. Quote
Goxy Posted December 2, 2004 Report Posted December 2, 2004 Pa to je reizdanje dema, nije to novi album. pa to nisam znao Quote
kuruz Posted February 2, 2005 Report Posted February 2, 2005 Evo je tema... Fantastichni su bre,NeChrist mi je jedan od omiljenih black albuma.Odlichno uklopljeni brzina,melodichnost i fol elementi. Quote
Denethor Posted February 5, 2005 Report Posted February 5, 2005 Evo NM izdaje nesto novo, kaze limited edition pod nazivom Weltanschauung. Quote
militant Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 (edited) То би требало бити одлично, само што је вероватно много кеша. Иначе, зна ли неко да ли је на том издању песма Тhe New Era Od Swords? A bre kakvo razocarenje je ovaj poslednj album"Twilightfall".Kakva je ono muzika,kakav je ono vokal!?Najlosiji Nokturnal mortum album i to posle onakvog albuma. По мени солидан и слушљив албум.Мислим да је овај нови стил НМ много добар, а и стари није запостављен. Можда зато што није блек метал? Edited February 28, 2005 by Stribog Quote
The Watchtower Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 (edited) NeXrsit je nikad jachi album !!! Night Before The Fight , Ditya Bolot I Polnoluniya (The Child Of Swamps And Fullmoon) i josh mnoge druge zakon !!! Edited February 28, 2005 by Evil Spirit Quote
solicitor Posted February 28, 2005 Report Posted February 28, 2005 То би требало бити одлично, само што је вероватно много кеша. Иначе, зна ли неко да ли је на том издању песма Тhe New Era Od Swords? The New Era Of Swords je osma pesma na albumu od ukupno 14 pola pesama su kao neki instrumentali introi a pola su pesme koje malo duze traju. Album je za mene veoma slusljiv i dobar. Nisam slusao ranije radove, a ovaj sam samo par puta pustio, ali za moj ukus je odlicno. Budzena produkcija, odlicna pagan atmosfera, mnostvo nekih instrumenata, frula, cega sve ne .... za ljubitelje melodicnijeg pagan zvuka bice odlicno .. za Goxyja ... ne verujem ... Goxy, kao sto rekoh svrni s diskom ako budes u kraju da srezemo ono sto nismo prosli put Quote
Recommended Posts