Sandra Laureano Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 A bre kakvo razocarenje je ovaj poslednj album"Twilightfall".Kakva je ono muzika,kakav je ono vokal!?Najlosiji Nokturnal mortum album i to posle onakvog albuma. To im je drugi album, '94 godina... Quote
Goxy Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 (edited) Можда зато што није блек метал? ma jok,zasto mislis ? jednostavno je dosadno izdanje,a volim ja npr.goat horns i ... Edited March 2, 2005 by Goxy Quote
militant Posted March 2, 2005 Report Posted March 2, 2005 ma jok,zasto mislis ? Ма зајебавам се, видим да више волиш чист блек... "Goat Horns" је много добар, ту се слажемо. Ovaj zadnji je narodnjak. И зар није закон? Никоме мало трад. фолка није шкодило... Quote
Goxy Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 .. za Goxyja ... ne verujem ... Goxy, kao sto rekoh svrni s diskom ako budes u kraju da srezemo ono sto nismo prosli put Bre Soli stalno me nesto prozivas u vezi te melodike.Volim ja pagan black i bendove:nokturnal mortum,gontyna kry,dub buk iiii...nista vise,mozda sam i zaboravio neki. Mozda navratim u petak,ali nista sigurno. Quote
ZYKLON_B Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 NAJBOLJI SLOVENSKI NS BLACK >>> Tvorac naš Svarog, ovako kaza ocu Oru: Stvoreni ste vi rukama mojim i sinovi ste tvorca i kao takvi deca moja, a Dajbog će biti otac vaš. NJemu budite poslušni i što vam on kaže tako činite i tako radite. I bićete narod veliki, pobedićete sve rodove tuđe koji iz kamena snagu crpu i čuda tvore-kola bez konja i druga čudesa mimo Quote
Goxy Posted March 3, 2005 Report Posted March 3, 2005 omot novog albuma je mnogo dobar,ali mi se ne dopada novi logo,kojeg sam prvi put video na reizdanju "to the gates of..."albuma,bolji je bio onaj sa svastikama,ali opet prednja slika je ko bombona Quote
Goxy Posted March 5, 2005 Report Posted March 5, 2005 s obzirom da se bolje od nehrista nije moglo,niti ce moci, ovo nije lose jedina veca zamerka je vokal i nedostatak agresivnosti predhodnog Quote
Sandra Laureano Posted March 9, 2005 Report Posted March 9, 2005 Ovaj zadnji je narodnjak. Da je barem to! No je ciganska pop-soul sprdacina! Quote
Grobodan Posted March 10, 2005 Report Posted March 10, 2005 s obzirom da se bolje od nehrista nije moglo,niti ce moci, ovo nije lose jedina veca zamerka je vokal i nedostatak agresivnosti predhodnog Po meni,pametno su uradili sto su krenuli novim putem.Kao sto si rekao,od Nechrista bolje ne moze.Mada mi se vise svidja predhodni stil,ne mogu poreci da je ovaj album dobar. Quote
Misantrophil Posted March 30, 2005 Report Posted March 30, 2005 Ova grupa je fenomenalna. Najbolji albumi su Goat Horns i Lunar Poetry mada nije ni los ovaj novi Weltanschauung album je odlican. Jedino mi se ne svidja onaje njihov re izdati demo Twilightfall stvarno mi nekako jadno zvuci. Quote
Misantrophil Posted April 1, 2005 Report Posted April 1, 2005 Promenio sam misljenje i o Twilightfall albumu. Jeste da je produkcija na tom albumu ocajna i na prvo slusanje mi se zbog toga nije svidelo ali onda sam opet pazljivo odsluso i shvatio da i taj album je sasvim solidan Quote
Abbath_pakleni_povratak Posted April 2, 2005 Report Posted April 2, 2005 Hmmm,Knjaz je dobro odradio posao sa tim bendom,dobar black metal,shto pokazuje kako istochno evropska black metal,i uopshte metal, scena jacha... Nek se neshto deshava Quote
Svarogvas Mažuranić Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Promenio sam misljenje i o Twilightfall albumu. Jeste da je produkcija na tom albumu ocajna i na prvo slusanje mi se zbog toga nije svidelo ali onda sam opet pazljivo odsluso i shvatio da i taj album je sasvim solidan Crying of Ukraine je stvar na razini Nechrista (ako ćemo uzet Nechrist kao mjerilo kvalitete) Inače, genijalan bend, ponajbolje što majka Ukrajina može izroditi, uz Temnozor ponajbolji slavenski ns bend. Jel valja Weltanschaung? Quote
The Watchtower Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 koje su dobre pesme sa novog?mrzi me da slkusham ceo pa onda nek mi neko rekne! Quote
Misantrophil Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 Dobre su ti Hailed Be the heroes,I feel the breath of Ragnarok i Weltanschauung. Ma sve su ti dobre a pogotovu instrumentali ima ih dosta.Sve u svemu fantastican album Quote
The Watchtower Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 dugachak je po pitanju trajanja! Quote
Abbath_pakleni_povratak Posted April 5, 2005 Report Posted April 5, 2005 nego po chemu ce biti dugachak alvum? gragragragragragragragra Jelde da je Knjaz jebozovan?njihihihih Dobri su im svi albumi ali na nekim se predrkava Quote
Misantrophil Posted April 6, 2005 Report Posted April 6, 2005 Po meni novi album uopste nije preterano dugacak Quote
Goxy Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Kakve sad ima to veze da li je album dugacak ili ne.Ako je neki mnogo dobar slusacu ga i sat i po ako toliko traje.Ja vise preferiram kratko ali jebitacno,ali ako je jebitacno nije problem i da traje duze. Quote
VANDALICUM Posted April 7, 2005 Report Posted April 7, 2005 Promenio sam misljenje i o Twilightfall albumu. Jeste da je produkcija na tom albumu ocajna i na prvo slusanje mi se zbog toga nije svidelo ali onda sam opet pazljivo odsluso i shvatio da i taj album je sasvim solidan Kako se misljenje promeni za sat vremena, to je cudo jedno Super bend Quote
The Watchtower Posted April 12, 2005 Report Posted April 12, 2005 Preslushao sam novi album i dobar je mada me nervira shto je posle svake pesme instrumental. Quote
Recommended Posts