Misantrophil Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 A sta fali instrumentalima? Ja prosto obozavam instrumentale tipa Burzumovih a od Nokturnla su dosta slicni Quote
The Watchtower Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Smara me to shto je posle svake pesme instru. mogli su sve da spoje u jedan. Quote
Sandra Laureano Posted April 15, 2005 Report Posted April 15, 2005 Nešto tipa Orkblut? Ne!!! Otkud ti to? Quote
Goxy Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 malo po malo i meni poslednji album po kvalitetu odma' posle nehrista Quote
Misantrophil Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Da mnogo je kvalitetan novi album Quote
Valkyra Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Da mnogo je kvalitetan novi album Mmm, nebi se bas slozila s vama. Ja sam NM slušala još jako davno kada je Goat Horns bio njihov aktualan album. Uzasno su se pokvarili nakon Nechrista jer je Knjaz Varggoth ocito svatio da eto je bolje da politicki angazira svoju glazbu nego da tu silnu energiju koju posvecuje toj svojoj propagandi usmeri na recimo kvalitetniju glazbu. Vidim da ovde mnogi postuju NM, ali meni se cini da je u zadnje vreme previse tih NSBM bendova na sceni i sve to pocinje zvucati isto... Quote
RokateLi Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Mmm, nebi se bas slozila s vama. Ja sam NM slušala još jako davno kada je Goat Horns bio njihov aktualan album. Uzasno su se pokvarili nakon Nechrista jer je Knjaz Varggoth ocito svatio da eto je bolje da politicki angazira svoju glazbu nego da tu silnu energiju koju posvecuje toj svojoj propagandi usmeri na recimo kvalitetniju glazbu. Vidim da ovde mnogi postuju NM, ali meni se cini da je u zadnje vreme previse tih NSBM bendova na sceni i sve to pocinje zvucati isto... Vise podrzavam NSBM bendove od satanistickih, ali jednostavno satanisti imaju bolju muziku. Sto rece Bart Simpson: "Svi strava bendovi saradjuju sa Satanom" Quote
Valkyra Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Vise podrzavam NSBM bendove od satanistickih, ali jednostavno satanisti imaju bolju muziku. Sto rece Bart Simpson: "Svi strava bendovi saradjuju sa Satanom" Ja podrzavam dobru glazbu Quote
Misantrophil Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Meni stvarno nije bitna ideologija nekog benda meni je muzika bitna. Meni jesu najbolji Lunar Poetry i Goat Horns ali i novi mi se svidja Quote
RokateLi Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Meni stvarno nije bitna ideologija nekog benda meni je muzika bitna. Naravno, ali ipak treba negde da se povuce crta. Evo, graficki to ovako izgleda: 1. muzika . . .hiljadu praznih mesta . . 1000. ideolodija Quote
Valkyra Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Meni stvarno nije bitna ideologija nekog benda meni je muzika bitna. Meni jesu najbolji Lunar Poetry i Goat Horns ali i novi mi se svidja Jesi li primetio koliko Knjaz ima side projekata? Njemu jako dobro ide, ima i svoj label. Covjek mlati pare. Slucajno mi je bila udjeljena snimka njihovog koncerta iz moskve iz 98 godine, i sve sto mogu reci je ''Thank you, but no thank you'' Mozda sam prije nego sto sam to dobila zelila da ih vidim live, ali posve te snimke, svaka zelja se izgubila. I naravno da nije bitna ideologija, iako dosta dece u danasnje vreme slusa NM bas zbog toga. A i tekstovi NM-a su s vremenom postali vise nacisticki nastrojeni. Quote
RokateLi Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 I naravno da nije bitna ideologija, iako dosta dece u danasnje vreme slusa NM bas zbog toga. A i tekstovi NM-a su s vremenom postali vise nacisticki nastrojeni. Pa recimo, ja nikad ne bih slusao pank ili nesto slicno. Ali takodjeR ne bih slusao neko sranje od NS black metala samo zato sto je NS. Eto to je ta crta o kojoj sam govorio. Sto se tice tekstova Nocturnal mortuma, primecujem da i nisu nesto posebno NS osim Weltanschauunga, mada su i oni vremenom postali podosta nacisticki nastrojeni. To si u pravu. Quote
Valkyra Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 Pa recimo, ja nikad ne bih slusao pank ili nesto slicno. Ali takodjeR ne bih slusao neko sranje od NS black metala samo zato sto je NS. Eto to je ta crta o kojoj sam govorio. Sto se tice tekstova Nocturnal mortuma, primecujem da i nisu nesto posebno NS osim Weltanschauunga, mada su i oni vremenom postali podosta nacisticki nastrojeni. To si u pravu. Normalno, ima u tom NSBM-u(koji glup naziv) podosta dobrih bendova,ali ima i onih koji zvuce gore nego ja kad primim gitaru. Ako recimo pogledas npr metal-archives koliko ima NSBM bendova, to vec nesto govori. To je posato trend. A htio ti priznati ili ne, NM jest predvodnik te nadolazece istocne scene koja je nacistickih ''uverenja''(uvetno receno koliko oni i privatno veruju u to jer ipak sviraju za novac, zar ne?) i mnogi bendovi nalaze uzor u njima. Ali sve je to relativno novo u black metalu. U pocetku bijase sotonizam. Nacizam je dosao kasnije. Secam se davnih dana kada nam je Marduk bio bog i abtina, a eto danas vise i nije. Novi Album Nm-a ide u tom smeru da samo potvrdi njihov status, a Knjaz je Ukrajni ono sto je Rod Darken Poljskoj... Quote
Denethor Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 1. muzika . . .hiljadu praznih mesta . . 1000. ideolodija 1. muzika . . .999 praznih mesta . . 1000. ideologija Quote
Goxy Posted April 17, 2005 Report Posted April 17, 2005 nemam nista protiv ni satanistickih niti ns bendova,zato sto najbolji black oni sviraju kad bih gledao neke svoje omiljene bm bendove verovatno bi vecinu cinili oni okerili satanisticki crni metal Quote
Мајор Гашпар Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Pa recimo, ja nikad ne bih slusao pank ili nesto slicno. Ali takodjeR ne bih slusao neko sranje od NS black metala samo zato sto je NS. Eto to je ta crta o kojoj sam govorio. Stvar ukusa...jebeno sam slusao i jedno i drugo.BM u poslednje vreme sve manje i manje..sve se svodi na isto.Ideje su otisle u kurac.A kad vec navodis punk.Verovatno mislis na "nazi punk"kako ga mnogi zovu.Pazi kad na primer pojedini R.A.C.(rock protiv komunizma) imaju mnogo jace textove od BM bendova.Opet, sve je to stvar ukusa. Poslusaj na primer one balade od Skrewdrivera patriotske i sve ce ti se samo kazati. Quote
VANDALICUM Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Skrewdriver razbija. I sta fali rac- u Novi album ne cuh... Quote
Misantrophil Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Mnogo vise volim da cujem battle Flag ili Real Agression od Skrewdrivera Quote
Мајор Гашпар Posted April 19, 2005 Report Posted April 19, 2005 Mnogo vise volim da cujem battle Flag ili Real Agression od Skrewdrivera Pa, dobro sad..Battle flag se vodi kao NS metal.. RA je ok bend, ali Skrewdriver...Koreni druze, koreni Quote
VANDALICUM Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 RA je ok bend, ali Skrewdriver...Koreni druze, koreni Quote
Goxy Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 (edited) sve je to lepo,ali mislim da nas vecinu ovde pank(ili sta god da je)ipak ne zanima only real metal is real Edited April 20, 2005 by Goxy Quote
Svarogvas Mažuranić Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 To je postao trend. True, true... I eksperimentiranje s folkom je postalo trendy... Al nema veze, meni su NM dobri, i slušam ih zbog glazbe a ne ideologije. Quote
Misantrophil Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Tako je jebes ideologije vazna je muzika Quote
RokateLi Posted April 20, 2005 Report Posted April 20, 2005 Stvar ukusa...jebeno sam slusao i jedno i drugo.BM u poslednje vreme sve manje i manje..sve se svodi na isto.Ideje su otisle u kurac.A kad vec navodis punk.Verovatno mislis na "nazi punk"kako ga mnogi zovu.Pazi kad na primer pojedini R.A.C.(rock protiv komunizma) imaju mnogo jace textove od BM bendova.Opet, sve je to stvar ukusa. Poslusaj na primer one balade od Skrewdrivera patriotske i sve ce ti se samo kazati. Poslusao sam malo taj album. Kad sam rekao da ne bih slusao pank, misalio sam da ga ne bih slusao kao sto slusam black ili death, vec samo ono sto se kaze - u prolazu. A sto se tice tih obrada balada (Patriotic Ballads II), malo me nervira stvar One in a million od Gunsa, ali ostale su bas gotiva za podizanje morala razjarenim skinsima koji jurisaju na kineski supermarket. Mada za to ti je Hail Victoru ko stvoren. Quote
Recommended Posts