Vampyr Poet Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Okey... odoh sada da kopam i da vidim ko sta i kako prica Pa jesam ti lepo rekao da je bio nadrogiran. I zhelim ta 2 CDa, baj d vej. Quote
Midnight Madness Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Heh zelis ti mnogo toga okey, donecu ti sledeci put kad budem dosla kod tebe, zajedno sa praznim cd's da i ja sebi nesto nasnimim Quote
Vampyr Poet Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Potrudi se da "sledecji put" ne bude za 79 dana, hvala Quote
Midnight Madness Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Ajde bre nece... mozda doletim i ove nedelje Quote
Vampyr Poet Posted April 4, 2004 Report Posted April 4, 2004 Okej, izglancacju mesto za tvoju cenjenu metlu Quote
miss Penny Lane Posted April 23, 2004 Report Posted April 23, 2004 hm...da li neko ima neki zanimljiv link za london..ovi moji su Quote
Woodcutter Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 Najbolji predstavnici modernog gothic-rocka!Bas je gotivno sto se oblace kao zene!Poz. Quote
PanzerGoth Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 ja jos ne videh muskarca u gothic fasahion da ne lici na zensko imalo... i to je jaaaaaaaaaaaaaaaako privlacno... Quote
Gwydion Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 ja jos ne videh muskarca u gothic fasahion da ne lici na zensko imalo... i to je jaaaaaaaaaaaaaaaako privlacno... Ma gde ce to biti privlacno? Mislim, musko treba da bude musko ...a ti st ose oblace kao zene?! Ma ne valja to nikako!! Quote
Woodcutter Posted June 20, 2004 Report Posted June 20, 2004 ja jos ne videh muskarca u gothic fasahion da ne lici na zensko imalo... i to je jaaaaaaaaaaaaaaaako privlacno... Dobro je da ima bar neko ko tako misli!Ne mora da znaci da muskarc koji se oblaci kao zensko,nije pravi muskarac!Mene svi ogovaraju ako se ``slucajno`` tako obucem.Ali,sta da se radi!?Ljudi nemaju bas sirok spektar shvatanja! Quote
m. Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 da bar ima takvih muskaraca kod nas..ovdje vam svi glume neke metal muskarcine a pizde su za popizditi..goticara bas i nema,i eto..zalost Quote
BeLi-TiGaR Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Gledajuci komentare za stanje scena i ljudi shto se tiche gotika u okolnim zemljama, mogu samo da zamislim kako je tamo, kad je ovde ovako. Chak i bugari koji ne znaju srpski jure ljude ovde A bash i nije smeshno... Quote
Mr. Smarty Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Cekaj zar nije Living After Midnight Quote
Woodcutter Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Cekaj zar nije Living After Midnight Ha,ha,....!Nije! Quote
PanzerGoth Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 nazalost takvog necega nema dole. ovde je prava uzivancija izaci uvece na neku zurku. kakvih ih sve ima... htela sam da idem na WGT ove godine...ali prokleti ispiti mi ne dadose. Quote
Mary Joe Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Cisto da ucinimo ''stranice'' manje dosadnim : i moja omiljena slika : Quote
Woodcutter Posted June 22, 2004 Report Posted June 22, 2004 Eto.Vidite kako Sean izgleda dobro! Quote
BeLi-TiGaR Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Ok, ja ne razumem tu maniju kod devojaka koje se loze na tipove koji liche na devojke. Dajte mu sise i svaki tip bi ga izveo na vecheru. Bilo bi sjajno kada bi mi neko pomogao da shvatim... To shto liche na devojke, da li to treba automatski da znachi da se redovno kupaju i da mirishu, a ne k'o nashi balkanci? Ili da su nezni i da umeju da plachu? Ili da bi mogli da prichaju sa svojim devojkama o depilaciji i farbanju kose? Ili da idu s njima u kupovinu? Quote
Fatal Eror Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 (edited) Ahem... khm... *kah kah* Shta je bilo? Ti ne prichash o depilacijama i farbanju kose??? Btw. Ja se pridruzhujem TiGrU u molbi... Bilo bi bash lepo ako bi neko kompetentan mogao da razjasni tu misteriju... Edited June 23, 2004 by Fatal Eror Quote
Dawngreeter Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Jok bre. Stavise, ne mislim da se ponasam kao zensko u opste (ili bar u velikoj meri ) Al ono... vec su me u vise navrata na forumu proglasavali za zensko. A i uzivo se desilo par puta. Do duse, ti isti koji su me uzivo proglasili za zensko su posle bezali jer su mislili da znam dzudo... Quote
michelle Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Dobro je da ima bar neko ko tako misli!Ne mora da znaci da muskarc koji se oblaci kao zensko,nije pravi muskarac!Mene svi ogovaraju ako se ``slucajno`` tako obucem.Ali,sta da se radi!?Ljudi nemaju bas sirok spektar shvatanja! Cekaj, ti si musko, i onda se "slucajno" obuces kao zensko. Zbog cega? Uvek me zanimalo sta ljude nagoni na tako nesto. Quote
Ater Angelus Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Btw. Ja se pridruzhujem TiGrU u molbi... Bilo bi bash lepo ako bi neko kompetentan mogao da razjasni tu misteriju... e, Kume, to je jedna od onih stvari koje je bolje ne znati znas ono :sto manje znam to lepshe i duze zivim Quote
BeLi-TiGaR Posted June 23, 2004 Report Posted June 23, 2004 Ne,ozbiljno, mene stvarno zanima... I kad sam pisao prethodni post nisam mislio na Marka Quote
Recommended Posts