Sinstrel Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Jel zna neko mozda da li ovi "dripci" snimaju nesto novo... bio bi red stvarno... Quote
(Z)arkhon Posted October 7, 2004 Report Posted October 7, 2004 Valjda Violent acts Of Beauty album Quote
m. Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 (edited) e pa bio bi red..u intervjuima to najavljuju ima vec pun kurac..ja imam dva albuma (originala ),ali ne mozes uvijek po tome. Edited October 19, 2004 by m. Quote
mor+icia Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 bas me zanima kako ce to zvucati... Quote
lunja Posted November 4, 2004 Report Posted November 4, 2004 dobro...so kaze publika na your best nightmare - jel bolje kada zenska stenje ili bez toga? meni je bolja atmosfera kada stenje naravno, ja sam za stenjanje chisto unosi neku novinu u pesmu... Quote
miss Penny Lane Posted November 17, 2004 Report Posted November 17, 2004 imaju odlicne akusticne verzije pesama. kupila sam ih prosle godine. Quote
ObiHobit Posted December 20, 2004 Report Posted December 20, 2004 Akustične su su stvarno odlične, neke čak i bolje od orginala. The spider and the fly... na primer Quote
clytie Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 meni je ipak najbolja claire's horrors: I am thunder I am rain I am pleasure I am pain ... Quote
Woodcutter Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Sean sada izgleda bolje nego ikada!!!Ali,i on ce nestati polako...,mozda...... Quote
Mikkah_Pickkah Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Ja videh neku skoriju slicicu, nesto mi propalo izgleda... Sacrifice - (ali Nightmare je definitivamente moj favorit) Quote
Woodcutter Posted January 12, 2005 Report Posted January 12, 2005 Ja videh neku skoriju slicicu, nesto mi propalo izgleda... Sacrifice - (ali Nightmare je definitivamente moj favorit) Pa,malo je ostario.Ali se drzi!!!Gledao sam na Gavrinom Zillo DVD-u.Samo,nisu bas toliko tacni kada sviraju uzivo...Poz. Quote
miss Penny Lane Posted January 15, 2005 Report Posted January 15, 2005 Akustične su su stvarno odlične, neke čak i bolje od orginala. The spider and the fly... na primer odlicna je... Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 27, 2005 Report Posted June 27, 2005 Sve je u strukicu - Oh, yeah... Quote
mina. Posted August 1, 2005 Report Posted August 1, 2005 hehehe... kao sto rece moj ortak - povalio bih ga... Quote
Wise Owl Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 Dokle vise? Samo jos da se Ville Valo slika sa zvezdama Granda... Kad smo kod London After Midnight, pesma "Kiss" mi je bila ljubav na prvi pogled... Kad kazem pesma - mislim pesma Quote
+Abigail+ Posted July 24, 2006 Report Posted July 24, 2006 (edited) Ovi novi samplovi su sranje samo takvo. (Milsim da ima na njihovom space.u) Da covjek ne povjeruje da su isti ljudi snimali Selected Scenes... Psycho Magnet je fenomenalan u usporedbi s novim materijalom. Edited July 24, 2006 by ~Abigail~ Quote
Inuria Malkava Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Sve je u strukicu - Oh, yeah... Zaista, taj stomak... Quote
Aurora Calerva Posted July 25, 2006 Report Posted July 25, 2006 Ovi novi samplovi su sranje samo takvo. (Milsim da ima na njihovom space.u) Da covjek ne povjeruje da su isti ljudi snimali Selected Scenes... Psycho Magnet je fenomenalan u usporedbi s novim materijalom. Ok, ne bih rekla sranje ali zvučni zapis nedostatka ideje - definitivno... Quote
Little Angel Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 Dokle vise? Samo jos da se Ville Valo slika sa zvezdama Granda... Kad smo kod London After Midnight, pesma "Kiss" mi je bila ljubav na prvi pogled... Kad kazem pesma - mislim pesma Ajoj! This must be jedna fotomontazha...poruzni mi Villea nacisto. I'd sacrifise, I'd sacrifise myself for him... Quote
Misantrophil Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 kao sto rece moj ortak - povalio bih ga... uh da znas i ja bi ga sala mala Quote
Cayca Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Umoljena sam da priupitam da li su LAM izdali novi album. Da li su? Quote
Recommended Posts