PanzerGoth Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 obozavam LAM....naj clan....definitivno Sean....Michaela prepustam Cypeher...imamo mi i dogovor...heheh... gde moze da se nadje Psychomagnet....izludeh trazeci ga... Tamlyn je i meni ne jedno dve slike licio na zensko....isto kao i Twiggy Ramirez..kad sam ga prvi put videla... androginija rules....obozavam takve tipove....da li je to sick? paliti se na muskarce koji lice na zene,a ne biti lezbo? ja ne mogu da pogledam twiggy-ja! :x :x :x rugoba! sean je kako tako....lepshi je gitarista. Quote
Omega Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 ma twiggy jeste bljak,ali kazem kako je na par slika i on licio na zenu Quote
PanzerGoth Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 ma twiggy jeste bljak,ali kazem kako je na par slika i on licio na zenu meni je uvek izgledao kao zena.osim onda kad sam ga videla potpuno golog u kadi....uhhhh...... Quote
Omega Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 ma twiggy jeste bljak,ali kazem kako je na par slika i on licio na zenu meni je uvek izgledao kao zena.osim onda kad sam ga videla potpuno golog u kadi....uhhhh...... kako li to izgleda.... Quote
Sinstrel Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 Bend kao bend su ok... malo pozerski mi to sve izgleda ali su pesme skroz ok! "Selected Scenes From blablabla" je odlican i definitivno jedan od omiljenih goth albuma. Sinoc (tek sinoc) sam nabavio "Psycho Magnet" sa koje sam jedino jos pre cuo "Letter To God" koja mi se mnogo svidja i malo odskace od ostatka albuma. Inace o njima nemam bas lepo misljenje! Cista travestitija (jel se tako kaze ) i to mi je odvratno! Ok kapiram ja taj pomalo feminiziran imidz,na koji se gothi i gothice loze ali ovi ga preterase... :roll: slusajuci ih i znajuci kako izgledaju samo se zapitam koji moj ja sad trosim vreme na njih! :roll: Quote
PanzerGoth Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 Bend kao bend su ok... malo pozerski mi to sve izgleda ali su pesme skroz ok! "Selected Scenes From blablabla" je odlican i definitivno jedan od omiljenih goth albuma. Sinoc (tek sinoc) sam nabavio "Psycho Circus" sa koje sam jedino jos pre cuo "Letter To God" koja mi se mnogo svidja i malo odskace od ostatka albuma. Inace o njima nemam bas lepo misljenje! Cista travestitija (jel se tako kaze ) i to mi je odvratno! Ok kapiram ja taj pomalo feminiziran imidz,na koji se gothi i gothice loze ali ovi ga preterase... :roll: slusajuci ih i znajuci kako izgledaju samo se zapitam koji moj ja sad trosim vreme na njih! :roll: zar ne bi psyho magnet?ili sam prespavala neshto? :? :? :? ne nisu tranvestiti....twiggy ramirez je bio tranvestit ali tipovi iz LAMa su jednostavno gothi a: Quote
Sinstrel Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 My mistake... Ispravio sam se! Pomesao sam sa Kiss - "Psycho Circus" A Twiggy mi je barem licio na musko i jos uvek lici i pored sminke... a oni su mi diskasting Ustvari imidz im je slican kao bendu Marilyn Manson sa albuma "Mechanical Animals" sav taj glam fazon... ni to mi se nije svidelo ali je barem smisljenije! LAM izgledaju kao big gayz gothi... oni su gori od onih gayz gotha koji su ok Quote
Cypher Posted February 19, 2003 Report Posted February 19, 2003 My mistake... Ispravio sam se! Pomesao sam sa Kiss - "Psycho Circus" A Twiggy mi je barem licio na musko i jos uvek lici i pored sminke... a oni su mi diskasting Ustvari imidz im je slican kao bendu Marilyn Manson sa albuma "Mechanical Animals" sav taj glam fazon... ni to mi se nije svidelo ali je barem smisljenije! LAM izgledaju kao big gayz gothi... oni su gori od onih gayz gotha koji su ok Koliko god uticaja na moje muzicko obrazovanje imao Manson&co,NIKADA mi ne bi palo na pamet da poredim njihov imidz sa LAM. :ne: Cak me ni najmanje ne podsecaju.Likovi iz LAM nisu umazani i barem se trude da ne odaju 'prljav' izgled,dok Manson bas tome tezi.O garderobi na ne pricam.......Ocigledno ili nisi dovoljno upucen u 'goth' izgled,ili nisi dovoljno promotrio oba benda..... Pogledaj jos koji put,pa,nadam se,uvideces veliku razliku.... A sto se tice potpunog DragQueen look-a,ni tu se ne slazem :ne: Jedino Tamlyn odaje taj utisak,ali ni on uvek. Oni idu do odredjene granice,koja izaziva mastu oba pola,kog god da su seksualnog opredeljenja,i to je veoma interesantno,veoma cesto i sexy :oops: 8) Quote
Sinstrel Posted February 20, 2003 Report Posted February 20, 2003 Ma da ja nemam pojma... sta cu kad sam true goth poser Quote
Omega Posted February 21, 2003 Report Posted February 21, 2003 Ako su LAM isfolirani zbog imidza koji forsiraju,onda je i Manson jos vise...a ja volim Mansona i ne mislim da se folira...Inache faza iz Mech.Animals mi se uvek najvise svidjala...prosto imam utisak kao da lebdim u svemiru kad slusam taj album...atmosfera na njemu je fenomenalna kao i Mansonov imidz...u svakom slucaju izgledao je mnogo bolje nego sad...sad mi se malo gadi... Cypher je rekla za LAM-Oni idu do odredjene granice,koja izaziva mastu oba pola,kog god da su seksualnog opredeljenja,i to je veoma interesantno,veoma cesto i sexy.......i bila je potpuno u pravu... Quote
Cypher Posted February 21, 2003 Report Posted February 21, 2003 Ako su LAM isfolirani zbog imidza koji forsiraju,onda je i Manson jos vise...a ja volim Mansona i ne mislim da se folira...Inache faza iz Mech.Animals mi se uvek najvise svidjala...prosto imam utisak kao da lebdim u svemiru kad slusam taj album...atmosfera na njemu je fenomenalna kao i Mansonov imidz...u svakom slucaju izgledao je mnogo bolje nego sad...sad mi se malo gadi... Cypher je rekla za LAM-Oni idu do odredjene granice,koja izaziva mastu oba pola,kog god da su seksualnog opredeljenja,i to je veoma interesantno,veoma cesto i sexy.......i bila je potpuno u pravu... I opet se Omega i ja slazemo a: Quote
Dani Posted February 25, 2003 Report Posted February 25, 2003 E stvarno,konacno tema o njima! a: Omiljene pesme: Sacrifice, Kiss, Shatter, Demon, This Paradise, Spider and Fly, Let Me Break You, Your Best Nighmare, Carry On... Screaming(Ruins), The Black Cat... a: Odlicni su!!! Quote
Vitamin K Experience Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 ostala 2 sam videla u Plastic Noice-u ,mada ih neshto nije bilo u zadje vreme (kao ni slichnih bendova).Jel' bio neko skoro tamo?Ima li shta zanimljivo? Hm.. tamo nema neki izbor zbog malog prostora, ali u katalogu imaju preko 1200 naslova (bez metal stvari... samo gothic, ebm i slični žanrovi). Verovatno možeš da naručiš iz kataloga, mada ih nisam ni pitao ni probao da to uradim=) Quote
Cypher Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 ostala 2 sam videla u Plastic Noice-u ,mada ih neshto nije bilo u zadje vreme (kao ni slichnih bendova).Jel' bio neko skoro tamo?Ima li shta zanimljivo? Hm.. tamo nema neki izbor zbog malog prostora, ali u katalogu imaju preko 1200 naslova (bez metal stvari... samo gothic, ebm i slični žanrovi). Verovatno možeš da naručiš iz kataloga, mada ih nisam ni pitao ni probao da to uradim=) Koliko ja znam,moze da se naruci iz kataloga.Meni su cak i rekli da mogu da im javim sta me zanima(u slucaju da to ne postoji u katalogu)pa bi oni probali da nabave.Potpuno cool a: Quote
Vitamin K Experience Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 Da, super Mene uvek pitaju hoću li da preslušam disk pre nego što ga kupim (izgleda da ostavljam utisak nekoga ko ne zna šta traži...heh). Cool su skroz=)) U vezi LAM :: na DivXu imam spot Kiss i imam audio kompilaciju Oddities. Još uvek nisam nabavio "prave" albume=) Quote
Eve Guillotine Posted March 27, 2003 Report Posted March 27, 2003 Ja imam Selected Scenes,Oddities i Psycho Magnet i sve sam ih nabavila totalno lako-dosla u BG,usla u Plastic Noise i kupila...Mislim,sa razmacima Nisam se mucila da ih nabavim.Postoji jos jedno izdanje,October ili tako nesto,to je valjda singl,to nemam,moze da se naruci od Stivija(DJ),kao i ova tri albuma Quote
BeLi-TiGaR Posted March 30, 2003 Report Posted March 30, 2003 Koliko znam, trebalo je vec da im je stigla nova nabavka diskova iz Italije, tako da, ko ima pare nek trchi!!! Quote
BeLi-TiGaR Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 Da, bio sam i ja i zaprepastio sam se kada sam chuo da su im stari diskovi 200din, a novi (koje jesu nabavili u IT) su 300din! Rekoshe mi zbog skoka eura, a i zbog piraterije... Koliko sam saznao, kada ih safataju, pochece onda da prodaju samo originalne diskove... A nisam mislio na metal, dobili su dosta novih stvari, bash koje sam ja trazio, a da nisu 'metalne'... Ali 300 je mnooooooogo... Quote
Thule Posted April 7, 2003 Report Posted April 7, 2003 300 nije puno, 300 je udaranje po usima (sad da ovo pricam uzivo, onako bi se lagano udarao po desnom uhu ) Quote
EVIL MORGAN Posted April 8, 2003 Report Posted April 8, 2003 A i imao sam zent od odlaska tamo... uvek kad sam nesto uzimao raspitivao sam se za neke bendove koje nisu imali ili nisu culi za nih pa su me gledali onako bledo Rekose mi da ce nabaviti Melotron no ako su digli cene na 200/300 ne isplati mi se posto vec imam nesto sto sam skinuo s neta tako da cu verovatno i ostatak.... a i blam me vishe da ih cimam :oops: Nego da se vratim na temu... Bas malocas sam slusao 'Sacrifice' i po stoti put zakljucio kako tekst pesme ima jako znacenje za mene tj kako me savrseno opisuje. Otprilike kako i 'Alice' od Sistersa da je kojim slucajem pisana u muskom rodu ili Blutengel-ov 'Black Roses' and so on... Makes me wanna cry Quote
Vlaja Buraz Posted July 18, 2003 Report Posted July 18, 2003 Ako neko ima slobodnog vremena - London After Midnight (ali bukvalno)... http://www.uknights.photolucid.com/allplaces.html Quote
The Princess of Darkness Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Ja cu da dodam samo jednu malu stvarcicu: Niko od vas nije pomenuo obradu pesme iz "The Nightmare before Christmas"...naime oni su obradili "Sally's Song" i bas je simpaticno! Quote
Crazy Posted August 27, 2003 Report Posted August 27, 2003 Ako su LAM isfolirani zbog imidza koji forsiraju,onda je i Manson jos vise...a ja volim Mansona i ne mislim da se folira...Inache faza iz Mech.Animals mi se uvek najvise svidjala...prosto imam utisak kao da lebdim u svemiru kad slusam taj album...atmosfera na njemu je fenomenalna kao i Mansonov imidz...u svakom slucaju izgledao je mnogo bolje nego sad...sad mi se malo gadi... Cypher je rekla za LAM-Oni idu do odredjene granice,koja izaziva mastu oba pola,kog god da su seksualnog opredeljenja,i to je veoma interesantno,veoma cesto i sexy.......i bila je potpuno u pravu... I opet se Omega i ja slazemo a: Upravo tako! A mislim da se grupa ne treba ocenjivati po njihovom imidzu vec po kvalitetu njihove muzike....Ako imaju dobar imidz do je lepo ali ne i najvaznije..... Quote
Ashkevron Posted November 14, 2003 Report Posted November 14, 2003 October je super pesmica samo sto je pevac izjavio da nece da je izvodi uzivo jer mu se ni malo ne svidja,stvarno cudno :roll: Inace bendic je super,mislim da basista ima najvise stila sto se tice sminke i oblacenja mada im je klavijaturista prava bombonica On cak i bez sminke malo podseca na devojku Quote
Vampyr Poet Posted November 26, 2003 Report Posted November 26, 2003 (secja se Arsenovog komentara na klavijaturistu) Ja nemogu da se odluchim uopshte koju pesmu cju pre da slusham, mada ovih dana non-stop vrtim "Spider and the fly", i "where good girls go to die". Sve pesme im rulaju Basista je onaj (sada) cjelavi, sa onim mrezhnim charapama? OCJU JA TAKO DA SE OBUCHEM! Garant bi me spalili na lomachi...Majica bez rukava, mrezhaste charape, kozhne rukavice, kozhne lone, kozhni mantil neka "poludela" frizura(kao ono na stranu, shto meni super stoji)...shmrc. Oh well, i ovaj gay haircut mi dobro stoji Quote
Recommended Posts