mor+icia Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 imam sva 3 albuma i svidjaju mi se,pogotovo psycho magnet.image necu komentirati jer mislim da nije bitno kako izgledaju i slice li MM ili ne.ono sto me zanima je kad ce i da li ce uskoro izici novi album,nisam se bas informirala o njima u zadnje vrijeme pa je ovo sigurno pravo mjesto da pitam. jesu li u planu ikakvi video uratci,suradnje,mozda kakav soundtrack? help Quote
BeLi-TiGaR Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 'Is this life, this degredation, pointless game, humiliation we're born to die, we're born to lose, not much choice we make we chose' Dakle sjajno... Quote
Desmodus Rufus Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 pa gle sto se tice ovoga novoga albuma mislim da nema sumnje da ce biti jos jedan u nizu veoma kvalitetnih i nemoj da uopce pomisljas na takvo sto :x a sto se tice novog albuma mislim da tek treba uslijediti njegovo pojavljivanje,neznam tocno kad Quote
Midnight Madness Posted January 28, 2004 Report Posted January 28, 2004 Hmm... jedino sto pise na njihovom official site-u je: The Next LAM CDMembers of London After Midnight are now writing and recording music for the next release and talking with labels abou the CDs release. The CD has a working title of Violent Acts of Beauty. A tour is planned after the CD's release sometime in 2004. Dates in the USA, Canada, Europe and more should be included on this tour. Check TOUR DATES page of this website for the latest info. Before asking if LAM will play in your city, the band will hit all major cities. If you want to be updated on tours, join the mailing list. If you want to assure a stop in your city, make sure your local clubs and radio play LAM regularly and that stores in your area stock LAM merchandise. http://www.londonaftermidnight.com/new.html ko ce ga znati sta ce od svega toga da ispadne.. no jedino preostaje da cekao i cujemo a: Quote
RavenGoth Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 LAM...imam tri albuma zahvaljujuci veoma dragoj osobi s ovoga foruma (m. hvala ti jos jednom!). Ono sto sam zasad ponajvise slusao je album psycho magnet,a pjesma koja mi ostaje u pamcenju jos od ranije a i jos sada je se veoma dobro sjecam,a i ovih dana ju podosta puta pustim je Where good girls go to die.Sve u svemu su odlican bend. Kazem od ova tri albuma doista ne bih niti jedan posebno izdvajao. Quote
Vampyr Poet Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 'Is this life, this degredation, pointless game, humiliation we're born to die, we're born to lose, not much choice we make we chose' Dakle sjajno... a: Ali, bolje je: "You did it again, yes you in the mirror, you put your faith in the cruel world" a: Ma imaju oni super lyrics Quote
RavenGoth Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 ha kad smo vec kod toga evo nesto dobroga ...and here we go again- we've taken it to the end- with every waking moment we face this silent torment- I'd sacrifice, sacrifice myself to you- right here tonight- because you know that I love you- Darkness is all I want to see- I could never put in to words- what it is you mean to me- The candle is burning lower at the window to my soul- the reaper is at my door now- he's come to take me home... Quote
BeLi-TiGaR Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 Fina pesma, ali me je smorila jer Stivie samo nju vrti na najtovima... Ima boljih... Quote
mor+icia Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 kod nas Tomi zna koji put u 100g pustit Kiss i to je to... booooring *yawn* mislim pjesma je super fakat ali samo ta jedna...ocito je Tomiju slucajno pod papke dopala neka kompilacija pa vec prsti mehanicki stiscu isti broj pjesme-..- :roll: Quote
BeLi-TiGaR Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 A da mi njih udruzimo, pa dok zajedno budu pili kafu da ih smaknemo odjednom, i reshimo stvar... Quote
mor+icia Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 odlicna ideja,dvije muhe jednim udarcem. ili da im postavimo neko govno pa da kao prave muhe slete na njega i onda....cap! Quote
BeLi-TiGaR Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 sjajno!!! E, a da njih dvojca ne rade za neku tajnu organizaciju, pa nas namerno sputavaju da razvijemo gothic scenu? Hmmm... Quote
mor+icia Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 ne bi se niti tome cudila... dobro su se rasporedili bogami! da se barem malo zamijene bilo bi zabavnije i nama i njima,mozda bi cak odustali od svoje tajne misije? 8O :? :x Quote
BeLi-TiGaR Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 Ma ko zna, mozda ima josh koji takav u Sloveniji ili Makedoniji... Njushim zaveru!!!! Quote
mor+icia Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 slovenija mi se zasad cini jako ok,sve same mlade snage,Bosnu i Makedoniju trebalo bi provjeriti! :? Quote
Lagartija Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 kod nas Tomi zna koji put u 100g pustit Kiss i to je to... booooring *yawn* mislim pjesma je super fakat ali samo ta jedna...ocito je Tomiju slucajno pod papke dopala neka kompilacija pa vec prsti mehanicki stiscu isti broj pjesme-..- kad sam ja bila je pustio your best nightmare *looooooooooooooooool* Quote
Vampyr Poet Posted February 2, 2004 Report Posted February 2, 2004 "your lips on my throat, your hands on my...on my..." Quote
BeLi-TiGaR Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Kakve su to perverzije, a? Jeli jel taj novi album zvanichno izashao? Quote
Midnight Madness Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 Hmm koliko ja znam trebalo bi da ga zavrse i izdaju do pocetka turneje 2004.. a neki tour dates su odlozeni.. i trebalo bi znaci negde u martu daizdaju.. no videcemo Quote
Vampyr Poet Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 LOOOOOOOOOOOOL SRAM TE BILO! Mozhda je mislio "your hands on my night table!" (jeste da nema smisla, ali ipak!!!! ) Aman vi devojke, kakve ste....Ccccc, a onda posle mi mushki mislimo samo na "to". E, ne znam ALI JA ZHELIM TAJ NOVI ALBUM, reko sam vecj: chim ga neko dobije, DAJ 'VAMO! Quote
mor+icia Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 ocu i ja! mozda nabavim prek ebay-a ak se ne nadje nitko tko ce ga skinut s neta ako imas kablovski net skidaj,nema veceg uzitka nego skinut sam nesto tek izislo dok je jos "toplo" Quote
Fulminis Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 nema veceg uzitka nego skinut sam nesto tek izislo dok je jos "toplo" Hmmm. s ovim se moram sloziti. Quote
Vampyr Poet Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Ne, u ovoj retardiranoj zemlji nemozhesh ni kablovski da dobijesh. Vidish, tako ja pored kompjutera imam agregat zakachen za statichno biciklo, i pre nego shto se nakachim na internet, napunim taj agregat tako shto se malo "provozam", i yay! Glupe li zemlje i glupog li dialupa. Quote
mor+icia Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 nemam ni ja kablovski ali zato jer zivim u obiteljskoj kuci a provajder daje usluge samo stambenim zgradama,doduse cak ni te jos u mom kvartu nisu "opskrbljene" jer u kvartu ima vise obiteljskih kuca.prije ce valjda u neko selo doci nego ovamo sve mi se cini.but,thanx god,I have good friends who do it all for me Quote
Recommended Posts