Council A Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Ma jok i nisu ... Kakve to veze, uostalom, , i ima... Postali su pitkiji sa novim albumima, prva dva su zakon a: . Quote
Placebo Girl Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 oh well.... placebo rulezzzz a: Quote
Placebo Girl Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 @azal: istog dana smo rodjeni samo sam ja 9 godina posle tebe Quote
Kakashi Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Ne vidim zasto bi -- = -- uvek stajalo izmedju komercijala i losa muzika :roll:. Valjda zato sto to nije tro0. E pa da, onda su Placebo definitivno gay . :roll: Quote
Dolly Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Ma jok i nisu ... Kakve to veze, uostalom, , i ima... Postali su pitkiji sa novim albumima, prva dva su zakon a: . I agreeeeeeeeeeeeee Quote
azal Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 istina....... @azal:istog dana smo rodjeni samo sam ja 9 godina posle tebe kupicu ti lizalicu kad stigne sledeca penzija. Quote
Vlada Jet Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Znate li koju stranku Brian najvishe gotivi? PA Gay 17 PLUS...? Quote
Placebo Girl Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 hahaha :roll: brian je bisex.... Quote
BodyRemover Posted December 29, 2003 Report Posted December 29, 2003 Keva njegova bisex. :roll: Potpuno su bedni sto se toga tiche. U fazonu jedan je gay, jedan str8, jedan bi. Pokusavaju da budu "everyone's cup of tea", mega_licemerno! Jos znam da se neke ortakinje kunu u to, pojma nemam zasto, valjda sto su lameri... U fazonu ova dvojica se na turnejama trte a ovaj trecji gleda TV ili tako nesto. Jedan prezir za poneti, molim. Quote
Placebo Girl Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 pa slatko je bilo ono "kurchenje" Stefana Quote
Dolly Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 Znate li koju stranku Brian najvishe gotivi?PA Gay 17 PLUS...? Quote
Dolly Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 hahaha :roll: brian je bisex.... ko nije??? Quote
white_devil Posted December 30, 2003 Report Posted December 30, 2003 Placebo je totalno strasan bend! Muzika im je jako dobra, i ne mogu da ih svrsam u neki zanr. Ali definitivno me izludjuje kad u kritici na netu ili novinama procitam da su brit-pop!!! Po meni su oni neka alternativa sa malo gotha... I jos samo kakve veze ima sto je on bi sa muzikom koju prave??? Quote
Марија П : Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 E pa da, onda su Placebo definitivno gay . :roll: Definitivno a: a: Quote
Dolly Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Placebo je totalno strasan bend! Muzika im je jako dobra, i ne mogu da ih svrsam u neki zanr. Ali definitivno me izludjuje kad u kritici na netu ili novinama procitam da su brit-pop!!! Po meni su oni neka alternativa sa malo gotha...I jos samo kakve veze ima sto je on bi sa muzikom koju prave??? ma kakav gothic... da, strasan su bend, moj cale ga obozava Quote
tovar Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 placebo je glam rock. glam rock je gay. placebo je gay. Quote
Марија П : Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 Pa po tvom mishljenju ako je sve shto je glam rock gay, onda je i Kiss gay.. a ja se sa time ne bih slozila :ne: Quote
Placebo Girl Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 placebo je pre bio glam rock :roll: biti gay je sweet Quote
Марија П : Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 placebo je pre bio glam rock :roll: biti gay je sweet 'bote 8O Shta si ti pila kog djavola?!?? Quote
Dolly Posted January 1, 2004 Report Posted January 1, 2004 sto??? gay is o.k. a: pogotovo kad je povezano sam glam rock-om ... Quote
tovar Posted January 4, 2004 Report Posted January 4, 2004 Pa po tvom mishljenju ako je sve shto je glam rock gay, onda je i Kiss gay.. a ja se sa time ne bih slozila :ne: kiss je glam po stilu oblacenja, a muzika im vuce na hard. placebo je suvise mlitav da bi se nadovezivao na kiss. meni je glam sve ono sto se dalo viseti na "velvet goldmine", a nista nalik kissu se nije pojavilo tamo. ps: u jebote, ja branim kiss, a uopste ih ne volim. Quote
Recommended Posts