Mikkah_Pickkah Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 Meni su bash bajni-sjajni kao pojava a i Brajanov kastrirani glasic je bash sweet, ako ne to, barem originalan Quote
Council A Posted May 27, 2004 Report Posted May 27, 2004 ... ne samo zbog Velvet Goldmine(inache NAJBOLJI FILM EVER!!!!!!!!) ... Ovo moram da citiram . Join the club . Quote
Kakashi Posted May 28, 2004 Report Posted May 28, 2004 (edited) ali Brajanov glas Glas mu je konza . Ne svidja mi se preterano spot za English Summer Rain... Edited May 28, 2004 by Hérétique Quote
Mjaua Posted May 29, 2004 Report Posted May 29, 2004 Je l neko gledao koncert u Francuskoj 2003? Cesto se pusta deo sa tog koncerta na metropolisu kada Brian peva na francuskom Protect me from what I want... uf, to je fenomenenalno... bas me odusevljava... Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 E, ja sam gledala!!! Protege-moi, protege-moi... Ja se neshto nisam ni iznenadila, chesto oni sviraju po Francuskoj, a Brian parla franse... Moram da se slozim sa Heretique-om po pitanju spota za English summer rain, razocharali su me, a one lutkice i ne liche na njih... Quote
Mjaua Posted May 30, 2004 Report Posted May 30, 2004 E, ja sam gledala!!! Protege-moi, protege-moi... Ja se neshto nisam ni iznenadila, chesto oni sviraju po Francuskoj, a Brian parla franse... Ma jeste, ali niko to nije gledao - sem na metropolisu taj malecni deo Bas je odlican taj koncert ispao... :balavim: Quote
Mikkah_Pickkah Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Dunno, ja gledala na nemachkom MTV-u. Jebeno dobar koncert, ali malo mnogo pesama sa novog albuma... Quote
Mjaua Posted May 31, 2004 Report Posted May 31, 2004 Dunno, ja gledala na nemachkom MTV-u. Jebeno dobar koncert, ali malo mnogo pesama sa novog albuma... Pa dobro, nije to toliko strasno... moraju malo da popale sveziju publiku... Stvarno je koncert genijalan..ima li to mozda neko na disku ili vhs -u ili cemu god? Bas me zanima... volela bih to posedovati. Bas je super sto si i ti ceo gledala !!! bar necu pricati sama sa sobom ! Quote
Mjaua Posted June 1, 2004 Report Posted June 1, 2004 maja balavi nad placebom???? novosti... Ma otkud ti to? Gotivila sam ja njih i ranije, pa znas ti za to zaboga... Sad sam se posebno ensto naprzila na njih, neko raspolozenje doslo ko stvoreno za Black market... Quote
Placebo Girl Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 ma jedino je bedak shto nema dvd kod nas... ja idem u grchku da ga kupim! dont care dont care Placebo su najbolji! Quote
Mjaua Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Placebo su najbolji!Pa dobro, svakom svoje. Da li su najbolji ne znam, ali svakako opustaju. Quote
Mr. Smarty Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 Bas recito! Kao i uvek ...slika govori vise od reci Quote
Dolly Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Ma otkud ti to? Gotivila sam ja njih i ranije, pa znas ti za to zaboga... Sad sam se posebno ensto naprzila na njih, neko raspolozenje doslo ko stvoreno za Black market... ma znam provociram! Quote
Kakashi Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 Special K je i dalje najjaca pesma (kad smo vec kod BMM ). Quote
Mjaua Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 ma znam provociram! A je li? ja taman pomislila kako te je zlikovac Borro okrenuo protiv mene... Ali dobro je, i dalje si ona stara... Quote
Dolly Posted June 5, 2004 Report Posted June 5, 2004 A je li? ja taman pomislila kako te je zlikovac Borro okrenuo protiv mene... Ali dobro je, i dalje si ona stara... a lacebo..dosadio mi se I KNOW-je super stvar... a sa BMM-najdraza mi je Blue American Quote
Mjaua Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 a lacebo..dosadio mi se I KNOW-je super stvar... a sa BMM-najdraza mi je Blue American Uf gde me nadje..prva stvar koju sam ja cula sa BMM-a je Commercial For Levi te sam sentimentalno vezana za nju sad sam nabavila neke spotove od Placebo -a... nisu losi... ma meni j esve zivo dosadilo... slusam sta mi padne pod ruku... evo sad mi je na Playlisti Malchik Gay Quote
Mikkah_Pickkah Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 Jel beshe neko od vas ima neke Placebo spotove? GIMME GIMME GIMME GIMMEEEEEE!!!!!!!!! Quote
Placebo Girl Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Ja imam neke mmmmmm Brajan je tako lep u Taste in Men!!!!! aaaaaaaaaa *in loooooooooooooove* Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 3, 2004 Report Posted July 3, 2004 Ja sam pola mladosti provela na kazi skidajući spotove Placebo i nisam skinula skoro ništa a napunila sam komp virusima, daaaaaaaarn!!!!!!! Imam neko live izvođenje Nancy boy ( Brian u 'aljinčetu....mmmmm...hhhh... ajde homofobici da vas čujem ), Placebo kako se glupiraju u nekoj emisiji i pevaju Dancing queen i slične stvarčice... a, da i Brian i Stefan kako se ljuuuuuubuuuuuuu... tj. Brian kao nešto lizne Stefana Quote
Placebo Girl Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 (edited) oh pa drago mi je da sam nashla nekog placebo fana nego odakle si ti? i da li si bila na koncertu??? by the way - kazza je sranje...idi ti lepo na www.sweet-prince.com i onda na multimedia pa onda video... i tamo imash sve placebo spotove...eto enjoy my sweet placebo freak Edited July 5, 2004 by Placebo Girl Quote
Vlaja Buraz Posted July 5, 2004 Report Posted July 5, 2004 a napunila sam komp virusima, Placebo su prava zaraza! Quote
Recommended Posts