Nightwing Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 (edited) wow koji artwork izvini sto nisu korisceni svi moguci PS efekti da bi se postigao efekat... google-uj malo Warhola.. Edited January 31, 2006 by estranged Quote
Tatyannahhh Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 ne kazem da treba ne znam ni ja sta ali nekako mi je prazno... Quote
Sinstrel Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 google-uj malo Warhola.. Precenjen! A ovo nema veze sa Ratnomrupom! Quote
Nightwing Posted January 31, 2006 Report Posted January 31, 2006 prodji gradom i pogledaj bilo koji izlog... tu je....bilo koji omot bilo kog proizvoda..opet ces ga naci.... Vorhol je svuda najuticajniji umetnik ikada... ============================== sorry za spam.... Quote
Sinstrel Posted February 1, 2006 Report Posted February 1, 2006 Ha ha nemas pojma! Pop art? Da! Ali glupa crna linija na beloj povrsini nije Warhol! Quote
Nightwing Posted February 2, 2006 Report Posted February 2, 2006 nisam ni rekao da je warhol..vec da ga dodjavola googluje... Quote
Nightwing Posted February 4, 2006 Report Posted February 4, 2006 Placebo-Because I Want You-(Promo CDS)-2006 ARTiST : Placebo TiTLE : Because I Want You GENRE : Rock RELEASE : Jan-31-2006 SOURCE : CDDA 01. Because I Want You 03:25 02. Because I Want You (Instrumental) 03:23 _http://rapidshare.de/files/12446768/Placebo-Because_I_Want_You-_Promo_CDS_-2006-VOiCE.zip.html Quote
Nightwing Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Uhvatio sam sinoc spot za Song To Say Goodbuy... ne svidja mi se... Quote
шмизла Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 meni se svidja, skroz je freaky... a sad ga konacno i imam jel ima neko koncerte? i koje? ja imam rock am ring '03... ako hocete da se menjamo Quote
greenenn Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Song to say goodbuy je prelepa pesma uvek zapadnem u neki trance kad je slusham!!! Quote
CrniBombarder Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 Песма стварно изува,а и спот је добар с` оним мусавим клинцем.... Quote
Nightwing Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 jel ima neko koncerte? i koje? ja imam rock am ring '03... ako hocete da se menjamo ja jurim onaj zvanicni DVD ali niko nema Quote
Mikkah_Pickkah Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Aa. I ja. Bedak. Meni je spot za Song to say.. fenomenalan, mada sam ja imala nesto potpuno drugacije na umu, ali ko sta mene pita Quote
шмизла Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 hm... mislite na once more with a feeling? Quote
Nightwing Posted March 14, 2006 Report Posted March 14, 2006 Aa. I ja. Bedak. Meni je spot za Song to say.. fenomenalan, mada sam ja imala nesto potpuno drugacije na umu, ali ko sta mene pita ali aj zelim njiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih u spotu hm... mislite na once more with a feeling? jok bre mislimo na = Soulmates Never Die - Live In Paris Quote
шмизла Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 a da, ima i taj pa ako nabavite let me know Quote
greenenn Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 "Haemoglobin" I was hanging from a tree Unaccustomed to such violence Jesus looking down on me I'm prepared for one big silence How'd I ever end up here Must be through some lack of kindness And it seemed to dawn on me Haemoglobin is the key Haemoglobin is the key To a healthy heart beat Haemoglobin is the key To a healthy heart beat At the time they cut me free I was brimming with defiance Doctors looking down on me Breaking every law of science How'd I ever end up here? A latent strain of color blindness Then it seemed to dawn on me Haemoglobin is the key Haemoglobin is the key To a healthy heart beat [x4] Now my feet don't touch the ground Now my feet don't touch the ground Now my feet don't touch the ground Now my feet don't touch the ground As they drag me to my feet I was filled with incoherence Theories of conspiracy The whole world wants my disappearance I'll go fighting nail and teeth You've never seen such perseverance Gonna make you scared of me Cause haemoglobin is the key Haemoglobin is the key To a healthy heart beat [x4] Now my feet don't touch the ground [x8] Quote
Mikkah_Pickkah Posted March 15, 2006 Report Posted March 15, 2006 Samo oni neka dodju opet kod nas jer sam ih propustila kad su dolazili.. bese to cela nedelja kukanja & plakanja.. Eto, nek' dodju na Exit.. Quote
Council A Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Hmm, mozda cu poceti da gledam TV (ma da ), nisam videla nijedan spot koji je izasao u poslednje dve godine, hahaha.. I jos uvek nemam Meds .. Jebes druga sa genijalnim protokom kad on to uvek zaturi na kompu kad ja dodjem, pa onda ponovo skida pa ja ponovo cekam itd.. Narucila sam mu album pre mesec dana.. A mrzi me da deinstaliram DAP zbog rapidshare-a (mozda postoji drugi nacin, ali i to me mrzi) itd.. Ahhhh.. Ljudi se uglavnom zale da je novi album dosadan.. Cucu ga valjda uskoro.. Quote
Mikkah_Pickkah Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Pazi sad to.. ja nisam ni od koga cula tu kritiku... tj nisam cula ni jednu jedinu. Meni je Meds fenomenalan, mozda cak i najbolji do sada.. u textualnom smislu definitivno.. Quote
Nightwing Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Ahhhh.. Ljudi se uglavnom zale da je novi album dosadan.. Cucu ga valjda uskoro.. novi album je Quote
The Watchtower Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 (edited) dajte link za album.. mrzi me da ga trazim preko p2p.. Edited March 16, 2006 by The Watchtower Quote
BodyRemover Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 koji bandit. nema tu cile-mile! "i'm bossy" Quote
Nightwing Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 dajte link za album.. mrzi me da ga trazim preko p2p.. evo torrent MEDS Quote
Recommended Posts