greenenn Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 Al ja najvise volim >>> "Without You I'm Nothing" Strange infatuation seems to grace the evening tide. I'll take it by your side. Such imagination seems to help the feeling slide. I'll take it by your side. Instant correlation sucks and breeds a pack of lies. I'll take it by your side. Oversaturation curls the skin and tans the hide. I'll take it by your side. tick - tock [x3] tick - tick - tick - tick - tick - tock I'm unclean, a libertine And every time you vent your spleen, I seem to lose the power of speech, Your slipping slowly from my reach. You grow me like an evergreen, You never see the lonely me at all I... Take the plan, spin it sideways. I... Fall. Without you, I'm Nothing. Without you, I'm nothing. Without you, I'm nothing. Take the plan, spin it sideways. Without you, I'm nothing at all. Sta kazete?? zzop Ana Quote
шмизла Posted March 17, 2006 Report Posted March 17, 2006 meni je hang on to your IQ #1 i I know... i special K... iiii this picture a omiljeni lyric - In the cold light of morning! In the cold light of morning You're drunk sick from whoring and high Staring back from the mirrors A face that you don't recognise Quote
CrniBombarder Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Кад се грудвамо песмама: PEEPING TOM I'm careful not to fall I have to climb your wall 'Cause you're the one Who makes me feel much taller than you are I'm just a peeping tom On my own for far too long Problems with the booze Nothing left to lose I'm weightless... I'm bare I'm faithless... I'm scared The face that fills the hole That stole my broken soul The one that makes me seem to feel much taller than you are I'm just a peeping tom On my own for far too long Troubles with the gear Nothing left to fear I'm weightless... I'm bare I'm faithless... I'm scared I'm weightless... I'm bare I'm faithless... I'm scared With every bet I lost And every trick I tossed You're still the one who makes me feel much taller than you are I'm just a peeping tom On my own for far too long Problems with the booze Nothing left to lose I'm weightless... I'm bare I'm faithless... I'm scared I'm weightless... I'm bare I'm faithless... I'm scared I'm weightless... I'm bare I'm faithless... I'm scared I'm scared I'm scared I'm scared I'm scared (Није омиљена,али је уз већ помињани хемоглобин једна од највећих сеча вена,барем мени.) Quote
шмизла Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 joooj da, sa onim scenama iz Engel & Joe Quote
Council A Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Jebem ti zivot.. Dobila najzad album i - ne radi! Quote
Siouxsie Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 e,bash sam htela da te pitam jel ga imash i kakav je? ovaj novi spot je fantastican,iako mi malo ne lici na njih.. samo...malo mi se ponavljaju,a? sta znam....nisam pametna... Quote
greenenn Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Peeping Tom je stvarno prelepa pesma!!A sto se tice spotova ja znam samo ove sa Sleeping with Ghost.... Fist day je extra pesma i spot npr.. Zzop Ana Quote
Nightwing Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 da...Timo Maas kralj..idem u NS u subotu na Timov cert... Brian je otpevao 3 pesme za njegov album Pictures Quote
Council A Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 Da, vec sam negde pominjala..prvi put kad sam cula za Timo Massa je kad mi je drugar u busu pustio njegovu obradu Placeba.. Special K.. Strasno mi bese da priznam, ali Special K u toj varijanti ima fenomenalnu atmosferu.. Quote
Mjaua Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Da, vec sam negde pominjala..prvi put kad sam cula za Timo Massa je kad mi je drugar u busu pustio njegovu obradu Placeba.. Special K.. Strasno mi bese da priznam, ali Special K u toj varijanti ima fenomenalnu atmosferu.. Sto strasno? Timo ima kul stvari ali iskreno konkretno ta obrada koja je tebe odusevila je meni smor nekako Placebo mi je Placebo a Timo timo, a nisam neki zagrizeni fan koji je protiv obrada i tako to, samo mi se ne svidja Quote
Philosophem Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Mrzim jebeni Placebo! Totalno su pederi. ...Ali nekako uvek nadjem devojku koja ja luda za njima... BAKSUZZ!!! Quote
шмизла Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 jebeno mrzim jebene ljude koji jebeno mrze jebeni placebo jer su jebeni gejevi Quote
greenenn Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Ha!!!Tooooo!!!! za one koji mrze Placebo!! Rekli smo bez hate a na forumima na kojima necemo nista pametno da kazemo!!!Zar ne??? PLacebo je nesto iznad svega razumes jebeni hateru!!!! Cak i iznad mene!!! Protège Moi" C'est le malaise du moment L'épidémie qui s'étend La fête est finie on descend Les pensées qui glacent la raison Paupières baissées, visage gris Surgissent les fantomes de notre lit On ouvre le loquet de la grille Du taudit qu'on appelle maison Zzop Ana Quote
Philosophem Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Da li sam skoro bio lud za vama??? Ne bih rekao. Opet, odgovarate opisu. I niste me ubedile. Ali to i nije bila namera zar ne? Quote
Nightwing Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Da, vec sam negde pominjala..prvi put kad sam cula za Timo Massa je kad mi je drugar u busu pustio njegovu obradu Placeba.. Special K.. Strasno mi bese da priznam, ali Special K u toj varijanti ima fenomenalnu atmosferu.. to nije obrada nego remix.... Quote
Nightwing Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Protège Moi aaaaaaaa...kakava pesma...sad cu da je pustim prevod "Protège-moi" C'est le malaise du moment L'épidémie qui s'étend La fête est finie on descend Les pensées qui glacent la raison Paupières baissées, visage gris Surgissent les fantômes de notre lit On ouvre le loquet de la grille Du taudis qu'on appelle maison ======================================== This is the malaise of the moment The epidemic that spreads itself The party is finished one brings down The thoughts that freeze the reason Eyelids lowered, gray face Arise the ghosts of our bed One opens the loquet of the gate Of The slum that one calls house ======================================== Protège-moi, protège-moi {x4} Sommes nous les jouets du destin Souviens toi des moments divins Planants, éclatés au matin Et maintenant nous sommes tout seuls Perdus les rêves de s'aimer Les temps où on avait rien fait Il nous reste toute une vie pour pleurer Et maintenant nous sommes tout seuls ======================================== Are we the toys of the destiny Remembers you of the divine moments Gliding, burst to in the morning And now we all alone Lost the dreams to like itself The times where one nothing had done It remains us all a life to cry And now we are all alone ======================================== Protège-moi, protège-moi {x4} Quote
Council A Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 to nije obrada nego remix.... Izvinjavam se na pogresno primenjenoj dj terminologiji .. @Maja Ja nista drugo nisam ni slusala od Timo Massa i nekako i ne osecam potrebu. I nije me odusevila, nego rekoh da je ok. Veeeeelika razlika. Quote
Mjaua Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Izvinjavam se na pogresno primenjenoj dj terminologiji .. @Maja Ja nista drugo nisam ni slusala od Timo Massa i nekako i ne osecam potrebu. I nije me odusevila, nego rekoh da je ok. Veeeeelika razlika. ma dobro opustencija, koja je razlika i da te jeste odusevila? kod mene nema. Ima on dobrih stvari, ali ono, ako te mrzi da cujes nesto novo, opusteno, mrzi i mene s vremena na vreme. Ono, meni su gadni ti remixi (hvala nemanja, fala lepo ) koje je napravio od pesama Placebo-a, nije lako napraviti dobar remix. noup Quote
Nightwing Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Izvinjavam se na pogresno primenjenoj dj terminologiji .. nije problem...niti sam hteo da peckam.. samo..postoji velika razlika izmedju remixa i obrade... Timo je to radio za bonus dick Once More best offa... ima jos 8 ili 9 remixa njihovih pesama.. i sve su sranje... Quote
шмизла Posted March 24, 2006 Report Posted March 24, 2006 jeeeej sad imam soulmates never die - live in paris kome treba neka se javi super je slika i zvuk isto Quote
Recommended Posts