Marilyn Manson Posted March 17, 2003 Report Posted March 17, 2003 PLacebo mi je definitivno favorite bend. Brian Molko je, njam, njam, za pojesti... Quote
Zen Posted March 18, 2003 Report Posted March 18, 2003 Muzika je ok. Ali je lik totalno gej! Ziveli pravi muskarci. Quote
Marilyn Manson Posted March 19, 2003 Report Posted March 19, 2003 Muzika je ok.Ali je lik totalno gej! Ziveli pravi muskarci. Cekaj, Brian Molko je biseksualac, nije gay. Steve je gay. A onaj bubrnjar je hetero...Ma koga briga! zivio Brian i njegov biseksualni image! Quote
:={MaYa}=: Posted March 21, 2003 Report Posted March 21, 2003 Odlicna je ova nova stvarcica "The Bitter End"!!! E i meni se svidja,ali ipak neka je lik bi,ima tako prijatan glas i stil pevanja,bar za moje uho..........a sta fali bisexualcima-i oni mogu da pevaju i prave muziku........ Quote
EVIL MORGAN Posted March 21, 2003 Author Report Posted March 21, 2003 Ma nema veze ko je sta po opredeljenju samo nek pravi dobru muziku. Quote
sanguinia Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 Evo, konacno sam preslusala par stvari od Placeba - generalno, dopadaju mi se, posebno pesma Pure Morning: "A friend in need is a friend indeed/a friend that bleeds is better..." - savrseno Ali bojim se da zaista nemaju skoro nikakvih dodirnih tacaka sa gothicom, ako izuzmemo dasak atmosfere ala Cure u "Every Me, Every You", stoga ovo ide u Ne-metal muziku... Quote
Gwydion Posted April 27, 2003 Report Posted April 27, 2003 >> Muzika je >>ok.>>Ali je lik totalno gej! >>Ziveli pravi muskarci. >Cekaj, Brian Molko je biseksualac, nije gay. Steve je >gay. A onaj bubrnjar je hetero...Ma koga briga! zivio >Brian i njegov biseksualni image! Meni je cim neki muskarac spava sa muskarcima on gay, te stoga ne priznajem tu "bi" kategoriju. Po toj logici ako spava sa muskarcima i ovcama onda je neki multi-bioloski seksualac, ili ako napastvuje parking satove onda je mixed-organo-technoloski seksualac? Gay je neko zato sto spava sa muskarcima. a sa kim jos spava je nebitno... no to je stvar licnog opredeljenja a muzika je muzika... a da mi se Placebo dopada kao muzika slusao bih ih ma kako pevac izgledao i ma kakve mu bile seksualne preferencije. Quote
hule Posted April 28, 2003 Report Posted April 28, 2003 sluso sam bitter end sa zadnjeg albuma.. svidja mi se. Quote
CrniBombarder Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 nisu losi. najvise mi se svidela ona pesma ... :oops: ne secam se kako se zove, ali u spotu pevac umanjen prolazi kroz necije telo Special K Quote
Zen Posted May 9, 2003 Report Posted May 9, 2003 Every you and every me.... ? Ne secam se bas spota ali mislim da je taj. Bitter end rules! a: Quote
Azizam Posted May 11, 2003 Report Posted May 11, 2003 ja sam jedino chula bitter end od njih i gledala sam pre neki dan intervju na MTVu pesmica mi je bash gotivna Quote
alice modrijan Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 hmmm...imaju odlicnu muziku,ali me malo nervira njegov glas :x (sad ce me council verovatno ubiti ...jebi ga,znam da njegov glas i cini bend,ali....treba se navici....placebo album je skroz ok..nancy boy mi je cool pesma....ma imaju super muziku,jos jednom moram reci ... a: a: Quote
Council A Posted June 4, 2003 Report Posted June 4, 2003 Kako si pogodila? Pa, znas sta, Alice, ako te njegov glas toliko iritira, mogla bi mi vratiti SVE albume, sta mislis? (e, da jos i Without you... imam na disku...) Mada, simpaticno vadjenje, dobra muzika, haha. Quote
Sinstrel Posted June 9, 2003 Report Posted June 9, 2003 Dobar im je onaj spot na satelitu... pesma je shit, i jos uvek ostajem pri tome da su bljak! Quote
:={MaYa}=: Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 Ja se ne secam gde,ali bio je citav njihov koncert negde u Aziji cini mi se,i uzivo su tdje super,ne dirajte coveku glas,bas ima neki trzaj,neku notu koja ih izdvaja,i oni ne bi bili niko i nishta da nije njega......dzaba muzika bez dobrog glasa...... Ja ih gotivim......al ne preterano..... Quote
Kakashi Posted June 11, 2003 Report Posted June 11, 2003 Apsolutno tacno - muzika im stvarno nije nesto ultra-posebno, tako da nije tako specificnog glasa, ne bi bilo nista od benda. Quote
Dark Sonja Posted June 25, 2003 Report Posted June 25, 2003 Mnogo mi se dopala pesmica-bitter end.Ali to je sve sto sam cula od njih... Quote
Sentinel Posted July 7, 2003 Report Posted July 7, 2003 Vest za sve obozavatelje da ce bend drzati cert u beogradu 2. septembra! Pozdrav! Quote
Council A Posted July 8, 2003 Report Posted July 8, 2003 Vest za sve obozavatelje da ce bend drzati cert u beogradu 2. septembra!Pozdrav! STVARNO?????? SAD CU PROVERITI I AKO JE DEZINFORMACIJA UBICU NEKOGA!!! Quote
Council A Posted July 9, 2003 Report Posted July 9, 2003 Nije, dragi moji, ili sajtovi ponovo lazu. Sava Centar (gde tu, jesu li oni normalni? :? ), drugi septembar. Bas lepo. Naravno, stiglo je u pogresno vreme, ali nista neobicno za mene. Quote
Kakashi Posted July 9, 2003 Report Posted July 9, 2003 Cekaj, malo, jer to znaci da ce STVARNO odrzati koncert? Quote
Will-O-The-Wisp Posted July 11, 2003 Report Posted July 11, 2003 Mene klavijaturska podloga na "Bitter End" podsjeca na onu sa pjesme "The Fallen" od Crematory! a: a: Quote
Council A Posted July 11, 2003 Report Posted July 11, 2003 Cekaj, malo, jer to znaci da ce STVARNO odrzati koncert? Pa, na oficijalnom sajtu pise-1. septembar , ta i ta hala, Zagreb, Croatia, 2. septembar Sava Centar, Belgrade, Serbia. Sad, ko zna... Quote
Recommended Posts