dark-soul Posted September 16, 2003 Report Posted September 16, 2003 smorilo me da citam svih 6 strana pa ne znam da li je ovo neko vec napisao ali svi znamo da je placebo svirao 02.09.2003 u hali sportova da ne skrecem sa teme koncert je bio fenomenalan i bio sam pod utiskom 3-4 dana ali ono bitno je sledece oni koji su bili na njihovom saitu ( www.placeboworld.co.uk ) verovatno su primetili MALU gresku u sekciji tour naime umesto da pise da sviraju u hali sportova pise sledece 02.09.03 Belgrade Tasmajalan Serbia ovo verovatno treba da znaci da ce svirati na tasmajdanu ali hihihihihihihih mali nepismeni englezi sta oni znaju toliko od mene pozdrav, dark soul Quote
Lady in Black Posted September 22, 2003 Report Posted September 22, 2003 Zao mi je sto nisam bila na koncertu. Ne gotivim preterano Placebo ali svakako bi bilo vredno otici i pogledati ih. Nazalost, ja sam skroz zaboravila kad je koncert pa sam se setila nedelju dana posto je koncert prosao Svakako bih volela da sam videla "onog" pevaca... Ah... a: Quote
HIValicious Posted September 26, 2003 Report Posted September 26, 2003 Drago mi je sto nisam bio na koncertu jer mislim da mi se kita vise ne bi dizala od velikog broja fegeta vidjenih za jedno vece!! Quote
Council A Posted September 27, 2003 Report Posted September 27, 2003 Sta, previse bi se izforsirala za jedno vece, pa bi ostala trajno neupotrebljiva? Quote
Chlan 787 Posted September 29, 2003 Report Posted September 29, 2003 Drago mi je sto nisam bio na koncertu jer mislim da mi se kita vise ne bi dizala od velikog broja fegeta vidjenih za jedno vece!! A slusas ispovesti iskompleksiranog tipa koji je izgledao upravo kao ti fegeti na koncertu (mislim na Jonathan-a)... Quote
HIValicious Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 Tebi stvarno nije dobro ako si se usudila da poredis Jonathana i njega... Quote
_CenTeR_ Posted October 4, 2003 Report Posted October 4, 2003 kada su se pojavili,pre nego sto sam videla prvi spot.....smatrala sam da je pevacica grupe placibo ima predivan glas i zaljubila sam se tako jako da nisam bila icega svesna...medjutim..... otkrila sam da je doticna musko i razocarala sam se u ljude i od sada uvek gledam ka dole... ali ipak bez obzira na sve....i dalje ih smatram odlicnim bendom sto su mi i pokazali na certu. hehe deca.....desetogodisnja deca....hehe jos malo ce meni i 26godina...... Quote
Placebo Girl Posted October 21, 2003 Report Posted October 21, 2003 jel ste ljudi videli one klinke shto su se bacale za palicu?! Quote
BodyRemover Posted October 22, 2003 Report Posted October 22, 2003 Za cijom palicom? Moju nisu dirale. Da kucnem u drvo Quote
Placebo Girl Posted October 23, 2003 Report Posted October 23, 2003 za palicama bubnjara,bacio ih je posle koncerta u publiku Quote
Mjaua Posted November 2, 2003 Report Posted November 2, 2003 Ma moja sestra i par jako dobrih drugarica slusa Placebo. Nista posebno. Ima jedna pesma za koju sam sentimentalno vezana jaer sam je cula u Madjarskoj dok sam bila okruzena divnim ljudima. I zato mi ona znaci dosta jer me podseca na te genijalne trenutke. Mislim da se zove Commercial for levi ili tako nesto. A pevac je smesan do jada - kao neki zakrzljali patuljak mi izgleda. a: Quote
Vlada Jet Posted November 5, 2003 Report Posted November 5, 2003 PA da lichi na mene samo shto nema bradu i ne smrdi na viski... Quote
Placebo Girl Posted November 11, 2003 Report Posted November 11, 2003 ne dirajte mi Brian-a,bash je sladak Quote
Vlada Jet Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Pa dobro ako se lozhish na gayeve? Quote
Placebo Girl Posted December 22, 2003 Report Posted December 22, 2003 pa lozim se evo juche sam bash gledala neki film sa nekim pederom 8) Gay guys su jako cute a: Quote
Council A Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 pa lozim se evo juche sam bash gledala neki film sa nekim pederom 8) Gay guys su jako cute Corava li posla... No, dobro, sa Brianom se i isplati, on je bar bi. I dalje najbolji koncert u mom dosadasnjem zivotu-2. septembar; Hala sportova... Quote
Placebo Girl Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 awwww koncert je bio ODLICHAN a: Nadam se da ce doci again Quote
Dark Princess Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Ma Placebo su zakon.... A primetila sam da ih muska publika bas i ne voli...ali zato ih zenska obozava Nije on gay,mislim ako Ville Valo nije nije ni on Quote
tovar Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 videh ja villeovu verenicu, a brianovu ne. uostalom, brian za sebe kaze da je bi. mada ga jos niko nije video sa zenom Quote
Vlada Jet Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Ne morash biti gay da bi slushao Placebo i ne morash biti narkoman da bi slushao techno... Quote
azal Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Placebo je vrlo dobar bend i mnogo mi se svidjaju. mada mi se vise dopadaju raniji radovi, kad su bili pravi indie bend, pre nego sto su podpisali ugovor za veliku izdavacku kucu... mada i nove stvari su odlicne....komercijalno...ali u isto vreme nije bljuzga...interesantan, kreativan, i dinamican pop rock totalno. Quote
Recommended Posts