Jump to content

Recommended Posts

Posted

smorilo me da citam svih 6 strana pa ne znam da li je ovo neko vec napisao ali svi znamo da je placebo svirao 02.09.2003 u hali sportova

da ne skrecem sa teme koncert je bio fenomenalan i bio sam pod utiskom 3-4 dana

ali ono bitno je sledece oni koji su bili na njihovom saitu ( www.placeboworld.co.uk ) verovatno su primetili MALU gresku u sekciji tour

naime umesto da pise da sviraju u hali sportova pise sledece

02.09.03 Belgrade Tasmajalan Serbia

ovo verovatno treba da znaci da ce svirati na tasmajdanu ali hihihihihihihih mali nepismeni englezi sta oni znaju smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif

toliko od mene

pozdrav,

dark soul

Posted

Zao mi je sto nisam bila na koncertu. Ne gotivim preterano Placebo ali svakako bi bilo vredno otici i pogledati ih. Nazalost, ja sam skroz zaboravila kad je koncert pa sam se setila nedelju dana posto je koncert prosao :cry:

Svakako bih volela da sam videla "onog" pevaca... Ah... biggrin.gifa:

Posted

Drago mi je sto nisam bio na koncertu jer mislim da mi se kita vise ne bi dizala od velikog broja fegeta vidjenih za jedno vece!!

A slusas ispovesti iskompleksiranog tipa koji je izgledao upravo kao ti fegeti na koncertu (mislim na Jonathan-a)...

Posted

kada su se pojavili,pre nego sto sam videla prvi spot.....smatrala sam da je pevacica grupe placibo ima predivan glas i zaljubila sam se tako jako da nisam bila icega svesna...medjutim.....

otkrila sam da je doticna musko i razocarala sam se u ljude i od sada uvek gledam ka dole...

ali ipak bez obzira na sve....i dalje ih smatram odlicnim bendom sto su mi i pokazali na certu.

hehe deca.....desetogodisnja deca....hehe

jos malo ce meni i 26godina......

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Ma moja sestra i par jako dobrih drugarica slusa Placebo. Nista posebno. Ima jedna pesma za koju sam sentimentalno vezana jaer sam je cula u Madjarskoj dok sam bila okruzena divnim ljudima. I zato mi ona znaci dosta jer me podseca na te genijalne trenutke. Mislim da se zove Commercial for levi ili tako nesto. A pevac je smesan do jada - kao neki zakrzljali patuljak mi izgleda. biggrin.gifa:

• 1 month later...
Posted

pa lozim se  :)  

evo juche sam bash gledala neki film sa nekim pederom  8)  

Gay guys su jako cute  :da:

Corava li posla... No, dobro, sa Brianom se i isplati, on je bar bi.

I dalje najbolji koncert u mom dosadasnjem zivotu-2. septembar; Hala sportova... biggrin.gif

Posted

Placebo je vrlo dobar bend i mnogo mi se svidjaju.

mada mi se vise dopadaju raniji radovi, kad su bili pravi indie bend, pre nego sto su podpisali ugovor za veliku izdavacku kucu...

mada i nove stvari su odlicne....komercijalno...ali u isto vreme nije bljuzga...interesantan, kreativan, i dinamican pop rock totalno.