Mikkah_Pickkah Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 oh pa drago mi je da sam nashla nekog placebo fana nego odakle si ti? i da li si bila na koncertu??? by the way - kazza je sranje...idi ti lepo na www.sweet-prince.com i onda na multimedia pa onda video... i tamo imash sve placebo spotove...eto enjoy my sweet placebo freak Ja iz S.Palankuuuuuuuu boga li joj poljubim, selendra na n-ti stepen Ma, nisam bila na koncertu, baš tada nisu radili vozovi, a prvi bus mi bio u 10 ujutru A nisam imala di da slipingujem Plakala sam nedelju dana bez prestanka, ubedljivo najgori dogadjaj u mom životu Don't speak to me of lovers with a broken heart, Ypu wanna know what would really tear you apart? E, pa, NEodlaženje na koncert vašeg omiljenog benda EVER!!! Quote
Placebo Girl Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 hmm pa too bad ja sam iz Subotice and bila sam na koncertu!! bilo je ochajno dobro!!! aaaaaaaaaa najbolja noc ever!!!! Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 I knooooooow, pričala (pisala) mi drugarica iz Rume, možda je i znaš, Sanja aka Dorian Molko, a koristi i josh gomilu pseudonima Nikad neću prežaliti 2.9. GOD, WHYYYYYYYY!!!!?????? Quote
Council A Posted July 16, 2004 Report Posted July 16, 2004 Nikad neću prežaliti 2.9. GOD, WHYYYYYYYY!!!!?????? Nisi bila?? Necu da ti stajem na muku, ali NEMAS POJMA sta si propustila !! Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 NE, NISAM BILA. Rekla sam negde ranije, sve se urotilo protiv mene-vozovi...prevoz uopshte, nemanje mesta za prespavati, damn it, nikad NISHTA gore nisam dozivela... Quote
Council A Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 NE, NISAM BILA. Rekla sam negde ranije, sve se urotilo protiv mene-vozovi...prevoz uopshte, nemanje mesta za prespavati, damn it, nikad NISHTA gore nisam dozivela... Izvini, meni su ovo radili za Anathemu, pa znam kako se osecas, ali... Najbolji koncert u mom zivotu . Quote
Placebo Girl Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 najbolji koncert u mom zivotu isto!!! my god! brajan je bio tako sladak...a imam i palicu sa koncerta! it was so amazing! jedva chekam da dodju opet Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 17, 2004 Report Posted July 17, 2004 najbolji koncert u mom zivotu isto!!! my god! brajan je bio tako sladak...a imam i palicu sa koncerta! it was so amazing! jedva chekam da dodju opet Samo se ti smej!!! Aaa, koga zavaravam, neće opet da dođu, stupid nepravedni život! A kako je ta palica dospela kod tebe? Logično, bacio je Stivi... što nije bacio Brajana... Našla bih ja načina da ga se dočepam iako nisam bila, pile malo. Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Ja bih samo da dodam da je onaj site sweet-prince aaaaaaaaa, najbolji site ever, 100000000000000000x thanks!!! Quote
Placebo Girl Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 (edited) ma doci ce...100 % sam sigurna moraju da dodju! ubicu se ako ih ne vidim opet...sve je vec dogovoreno sa ortakinjom... posle koncerta vijamo brajana mozesh i ti sa nama... Edited July 18, 2004 by Placebo Girl Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 18, 2004 Report Posted July 18, 2004 Ha, ha, 3 loša ubiše Miloša 3 lujke pojedoše malog Brajana Quote
Placebo Girl Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 hahahaha daaaaaaaaaaa mmm kako je yummy Quote
Council A Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 Ja sam pocela da se plasim ove teme . Nego, 'ajde, obavestajte me malo sta ima novo, jel su krenuli da rade nesto novo i tome slicno. Svi znamo koliko je 168 cm visoki klempavi Brian lep . Quote
Mikkah_Pickkah Posted July 19, 2004 Report Posted July 19, 2004 168cm?! E, majko moja što me rodi... Al', dobro, ja sam mislila da je i niži. Hehe, znate šta kažu za niske tipove... Quote
Council A Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 168cm?! E, majko moja što me rodi... Al', dobro, ja sam mislila da je i niži. Hehe, znate šta kažu za niske tipove... Ne sumnjam , no, preskocicu . Quote
Placebo Girl Posted July 20, 2004 Report Posted July 20, 2004 Nego, 'ajde, obavestajte me malo sta ima novo, jel su krenuli da rade nesto novo i tome slicno. novi album treba da izadje pochetkom 2005... a krajem godine treba da izadje kolekcija svih singlova i spotova... http://www.sweet-prince.com/news/archives/000216.php joj cant wait da izadje novi albumchic Quote
Mikkah_Pickkah Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 I mene živo zanima u kom će sada smeru da zaokrenu... Poslednji album mi se svideo, taj melanholično-nostalgični emo-trip A spot za Special Needs me rasplače SVAKI put, znam i jednog tipa koji je plakao(pored devojaka koje znam da su plakale, to se podrazumeva)kad ga je gledao 1.put. Ali ja-SVAKI PUT Quote
Placebo Girl Posted August 2, 2004 Report Posted August 2, 2004 joj to je divan spotic! imam ga na kompu...brajan je divan u njemu! posebno kada mu onako pokazu facu...mmmmmm ali najlepshi je u taste in men...ona cute frizurica...i onaj lep crni mantil! oh my god! Quote
Tatyannahhh Posted August 17, 2005 Report Posted August 17, 2005 ste culi Timo Maas feat Brian Molko - First Day? super pesmica! Quote
Vincent Hess Posted August 18, 2005 Report Posted August 18, 2005 Dobar bend. Uvek sam ih gotivio ali sam bas poceo da ih slusam kada sam cuo Sleeping With Ghost - Special Edition gde se nalaze obrade. Tu su me maximalno osvojili Quote
Nightwing Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 jel to Placebo ima nov album? 1. Meds (2:57) 2. Infra-red (3:17) 3. Drag (3:23) 4. Space monkey (3:53) 5. Follow the cops back home (4:41) 6. Post blue (3:14) 7. Because I want you (3:24) 8. Blind (4:03) 9. Pierrot the clown (4:24) 10. Broken promise (4:14) 11. One of a kind (3:22) 12. In the cold light of the morning (3:54) 13. Song to say goodbye (3:36) Brand new album from British rockers, no more info now, sorry! but there're two months for release, so enjoy this version now skinucu anyway... Quote
Mikkah_Pickkah Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 (edited) Uuuuuuuuuu.. svidja mi se tattoo, tako neshto sam planirala Da, novi single je "Because I want you" ali jos nisam cula Jedva cekam da cujem taj album, Placebo su mi prakticno fave band EVER Edit: estranged, super potpis, i Velvet, ali especially stihovi iz The ballad of Reading gaol Edited January 18, 2006 by bestia Quote
Nightwing Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 skinuo sam novi album kikikikiki...svidja mi se... Meds,Space monkey - najbolje Follow the cops back home - sjajan text @ bestia - faJa za pohvale :shy: Quote
Spleen Posted January 18, 2006 Report Posted January 18, 2006 Pesmu Meds su uradili sa pevacicom Kills-a cini mi se. Jedva cekam da cujem. Quote
Recommended Posts