Fiery Posted May 10, 2005 Report Posted May 10, 2005 on je više nego fenomenalan!! ne postoje reči.. ono što sam hteo da kažem je da je sa ta 2 albuma sve rečeno.. i tu je priča trebalo da se završi A onda je Krang otkrio Enslaved... Quote
gavrosaurus Posted May 21, 2006 Report Posted May 21, 2006 Kako je moguce da vise od godinu dana nije pisano na Ulveru ...? Definitivno postavio neke standarde, prvim albumom narocito. Mada, meni se extra svidja i "Nattens Madrigal". Treba se navici na njega ali kad se jednom to desilo meni - slusao sam ga bar jedanput dnevno za 10-15 dana, sto je za mene uspeh ... Quote
gavrosaurus Posted July 3, 2006 Report Posted July 3, 2006 Опет морам да чупам тему из бунара ... Слушајући овај "Blood Inside" морам да признам да је ово највећа халуцинација до које сам икада дошао ... Феноменалан албум али тако тежак за слушање ... Шта се овде све догађа ... Аух, човече ... Гарм је стварно геније. Али и јебено луд. Quote
Kveld Posted July 4, 2006 Author Report Posted July 4, 2006 uh , meni je Nattens madrigal malo tezi za slushanje.ima finih momenata chak i kad su agresivni , Ulver znaju da naprave dobar koljachki riff koji ce istovremeno biti i melodichan...chak mislim da nisu trebali da unose one akustichne delove , zvuchi kao da je Paco de Lucia upao medju gomilu PIJANIH berserkera ...no shto se tiche meni omiljenog Bergtatta , moram da priznam da mi se taj album svidja vishe i od Kveldsanger-a ..u principu to je jedan od mojih Top 5 albuma Quote
gavrosaurus Posted May 27, 2007 Report Posted May 27, 2007 Е, ово је стварно грехота, да нико не слуша Ulver ... Quote
Novaliis Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 sluša, sluša.. Jedino da još podrobnije preslušam ovu elektroniku. Quote
Buddha Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 slusa, slusa.. bila je tema od vise strana na avangardi.. verovatno je obrisana sa onom vel'kom cistkom.. Quote
Grobodan Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 slusa, slusa... ali sta da kazem kad nema nista novo? Quote
Misantrophil Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 Jedino da još podrobnije preslušam ovu elektroniku. Obavezno preslusaj Perdition city moj omiljeni Ulverov album. Quote
morbid god Posted June 1, 2007 Report Posted June 1, 2007 bas preslusavam perdition stvarno genijalan bend, ovolika progresija u stilu je bas nekako legla. mocno, ovaj elekto ambient bas fino ide u kasne ljetnje sate. Quote
gavrosaurus Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Па, шта да кажем сем да ми је "Blood Inside" поново у mp3 player-u ... Мислим, кад сам се једном срео са њим - више ми је немогуће да се, на дуже, раставим од њега. Мени ово екстра, екстра одговара. Quote
Novaliis Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Ali ja opet, kao pravi tr00 lik slusam starije albume.. Mada "Perdition" jos nisam nabavio. Quote
SS Satana Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 uh , meni je Nattens madrigal malo tezi za slushanje.ima finih momenata chak i kad su agresivni , Ulver znaju da naprave dobar koljachki riff koji ce istovremeno biti i melodichan...chak mislim da nisu trebali da unose one akustichne delove , zvuchi kao da je Paco de Lucia upao medju gomilu PIJANIH berserkera ...no shto se tiche meni omiljenog Bergtatta , moram da priznam da mi se taj album svidja vishe i od Kveldsanger-a ..u principu to je jedan od mojih Top 5 albuma Infidel! Nattens je br. 1! Uhhh,kad sam ga cuo... Quote
gavrosaurus Posted June 8, 2007 Report Posted June 8, 2007 Nattens Madrigal - Aatte Hymne til Ulven i Manden (The Madrigal of the Night - Eight Hymns to the Wolf in Man) је савршенство над савршенствима! Без икаквог двоумљења га стављам међу 5 нај-блек албума икада! Ствар са овим бендом је да врло лако постанем опседнут њима и да ми се стално слушају, то ми се збива са Nattens Madrigal, то ми се догоди и са Blood Inside. Гарм је геније, ту нема дилеме. Quote
gavrosaurus Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Many of you have been waiting for sound, and we are sorry for the silence. We needed to be alone, without the hustle and bustle of the living. We are uncomfortable with the world, the industry and our place. We have been working, sluggishly, well aware we could end up with nothing. Nonetheless we believe we have succeeded in giving our fears some kind of form. SHADOWS OF THE SUN, our 7th full-length album, is finished and will be released October 1st. We feel it is our most personal record to date. Low-key, dark, and tragic. As we are. ULVER, Oslo, July Friday 13th 2007. :rockdevil: :wub: Quote
Novaliis Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 Mada sam ja više fan ''Bergtatt'' a posebno ''Kveldssanger'' perioda.. Quote
Sugar Overdose Posted September 30, 2007 Report Posted September 30, 2007 bergtatt je upravo sam skinula najnoviji album za koji mi kazhu da je savrshen,jedva chekam da preslusham wiiiiii Quote
Sugar Overdose Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 novi album je beyond perfection! ima cele pesme da se preslushaju ovde : http://www.last.fm/music/Ulver moja preporuka:like music Quote
Lord Aggronor Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 ^^^^nevena zar moras na svakom forumu da hvalis novi ulver? :PPPPP salim......jako dobar album........kao sto se moglo i ocekivati........ Quote
Sugar Overdose Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 naravno! to je moja civil duty! a i savrshen je Quote
Sugar Overdose Posted October 6, 2007 Report Posted October 6, 2007 nemanjo,osh ti batina?!?!? ne,nije. taTJka xP Quote
Recommended Posts