Josif Visarionovič Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 koliko ce biti karta,jel zna neko? Quote
solicitor Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Pa ne znam da li je moguce da bude manje od 25 jevreja ako budu dosli sa svim pevaljkama, baritonima, i kurcima palcima, a tu je i Grave Digger za koji svi znamo ko su i sta su ... ovo nije jeftin koncert, ali mislim da ce da vredi svake pare Quote
gavrosaurus Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 U, jebote .... 25 jevreja? JOJ! Ali - Therion ... Kako da ne vredi ...? Ali opetH ... Jebi ga, kako ovo da propustim, majku mu ... Quote
PlanetHell Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 ma mislim da ce povesti samo 2-3 pevacice, a horovi ce icji na matricu.. Quote
Wise Owl Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Ajte da ne nagadjamo dok ne budu prave informacije... Jbg. jednom se zivi, pa kol'ko bude Quote
gavrosaurus Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 Pa, koliko znam, retko kad bude manje od 7-8 pevaca/pevacica ... Nismo valjda te srece da dodje samo Kristofer i da svira akustaru glumeci Bob Dilana ... Quote
Josif Visarionovič Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 tad cu ionako biti na faxu,moram da nadjem pare za njih.to ne sme da se propusti.propustio sam slayer e pa therion necu Quote
Novaliis Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 tad cu ionako biti na faxu,moram da nadjem pare za njih.to ne sme da se propusti.propustio sam slayer e pa therion necu Propustio si Slayer? Quote
Josif Visarionovič Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 a jebiga nisam mogao da odem,nikad necu to da prezalim.nadam se da cu uspeti da ih posetim u bliskoj buducnosti ako dolaze negde u komsiluk... Quote
PlanetHell Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 na onom snimku koji ja imam iz Portugalije posle Vovina koncert... 2 soprana, 1 pevaljka za clean + pevach/gitarista Quote
solicitor Posted August 2, 2006 Report Posted August 2, 2006 Ajde da kazemo da hor ide sa matrice, hor nisam ni spomenuo U nekoj iole standardnijoj postavi bi trebalo da budu pored metal vokala jos i 1 lead soprano zenski, 2 back zenska i 2 back baritona ... po meni to je neki minimum vokala, no dobro, kako god bude, tesko da ce biti lose Quote
Kali Agna Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 ima li nekih vesti o novom albumu? i can't wait anymore... Quote
The Watchtower Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Friday, 29th of September, 2006 We're happy to announce that the recordings have been finished and that the mix of the album is in progress. We estimate to have the album done by the end of the month and the release is scheduled for January 12. Quote
fiction Posted October 12, 2006 Report Posted October 12, 2006 Brzo ce taj album... Nego samo da napomenem koliko je Celebrators DVD fenomenalan.Koncert iz Mexica je neopisiv. Quote
PlanetHell Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 ja sam uspeo da svuchem samo koncert sa Wackena 2001 i meni je ono neverovatno dobro mogu misliti kakav je taj iz Mehica Quote
Grobodan Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 U, jebote .... 25 jevreja? JOJ! Ali - Therion ... Kako da ne vredi ...? Ali opetH ... Jebi ga, kako ovo da propustim, majku mu ... gavro,jes da quote-ujem post od pre 2,5 meseci,ali stvarno bi valjalo doci,nemo' se zajebavas Quote
Black desire Posted October 13, 2006 Report Posted October 13, 2006 Ovo se nikako ne propusta... Quote
StarbreakeR Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 ima li nekih vesti o novom albumu? i can't wait anymore... Your wish is my command : Sweden's THERION has set "Gothic Kabbalah" as the title of its new album, due on January 16, 2007 via Nuclear Blast Records. A omot : Meni je omot mnogo bezvezan a vi kako hocete... Quote
gavrosaurus Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Album izasao? Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Quote
Angelystor Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 Nije josh aman. a ja bre omot ne mogu da vidim!! Quote
StarbreakeR Posted October 21, 2006 Report Posted October 21, 2006 (edited) Meni je ovo najruzniji omot od Theriona do sada... Edited October 21, 2006 by StarbreakeR Quote
Nisko_Se_Mazim Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Prilicno dobar bend zakljucno sa LP ili bese EP Ho Dracon Megas... Sto se ostatka tice-neka hvala,sladunjava limunadica napravljena tako da se svidi masi i gomili decurlije za koju je u principu i namenjena.... Moje misljenje-no offense.... Quote
Angelystor Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Swedish multi-instrumentalist Snowy Shaw (MERCYFUL FATE, KING DIAMOND, DREAM EVIL) has been named the new singer in THERION. The group's new album, "Gothic Kabbalah", was recorded and mixed in Stockholm by Stefan Glaumann (RAMMSTEIN, EVERGREY, EUROPE) will be released in January 2007 via Nuclear Blast Records. Snowy shares the vocal duties with Mats Levén (YNGWIE MALMSTEEN, KRUX, AT VANCE) and two female singers. A full-blown European tour with GRAVE DIGGER and SABATON kicks off mid-January. Da li ovo znachi da ce Snowy da izvodi grublje vokale ili sta? I od kada to Snowy peva bre jebo oca!?!?! Quote
gavrosaurus Posted October 22, 2006 Report Posted October 22, 2006 Hm, to znaci da Piotr nece pevati na novom albumu ... Eh, majku mu, steta ... Quote
Recommended Posts