Angelystor Posted November 23, 2006 Report Posted November 23, 2006 Ja sam nesto hladnije glave danas slushao album..i zakljucio da mi nije uopste bolji od Lemurije/Sirijusa..i da mi jebeno nedostaju GROWL vokali!!! Quote
Josif Visarionovič Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 jel zna neko ko peva na ovom albumu?vokal mi ne lici na krisov,lici mi na onog iz projekta avantasia... Quote
gavrosaurus Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Izgleda da na albumu nisu pevali samo Frank Sinatra i Jimi Hendrix! Quote
WoI Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 So, time to announce the the singer that will be touring with Therion for 2007! She is called Lori Lewis and is from Minneapolis, USA. She is the singer of Aesma Daeva (a band that actually supported Therion on one of the shows on the US/Canada tour 2005). Thanx to John from the band for the recomendation and for lending her to us! eve ko je radio na ovom albumu # The band: * Christofer Johnsson: Guitar, Keyboards, Organs * Kristian Niemann: Lead and rhythm guitars, Keyboards * Johan Niemann: Bass guitar, Guitar, Acoustic guitar * Petter Karlsson: Drums, Guitar, Keyboards, Solo and choral vocals, Percussion # In close co-operation with: * Mats Levén: Solo and choral vocals, Guitar * Snowy Shaw: Solo and choral vocals * Katarina Lilja: Solo and choral vocals * Hannah Holgersson: Solo and choral vocals/soprano Quote
Black desire Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Ok, objasnite mi sta Snowy Shaw peva na albumu... Quote
Angelystor Posted November 24, 2006 Report Posted November 24, 2006 Prepoznajem Matsa...tako da svi oni delovi koji nisu Mats peva Snowy :) ok mu vokal..al nista special.. Quote
MudriPanj Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 e, pa realno, da li vam je bolji od lemuria-e/sirius-b-a? Quote
gavrosaurus Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 Uh, nije lako ni jednom albumu da bude bolji od "Lemuria/Sirius B". Mislim da je prerano dati ozbiljan sud o ovom albumu (narocito jer smo utvrdili da je "promo" nepotpun) jer treba dosta da se slusa i stekne realna slika o njemu ali gledano subjektivno, mislim da mi se, mozda, dopada i vise nego predhodna 2. Nisam narocit ljubitelj te fraze "Bolje od onoga", ne verujem u takav, komparacijski pristup, kada je muzika u pitanju; bitno je da je i ovaj album jako, jako dobar i ako nije bolji - svakako nije gori od "Lemuria/Sirius B". Quote
~~~SoulFly~~~ Posted November 25, 2006 Report Posted November 25, 2006 (edited) ovaj album treba malo duze da se slusa. sto se mene tice ima dosta bas dobrih pesama, nesto malo osrednjih i JEDNU katastrofalnu ~Son of the staves of time~... znaci povraca mi se od nje. od prethodna dva nije bolji vec drugaciji. mozda ima bolju naslovnu ovaj album treba malo duze da se slusa. sto se mene tice ima dosta bas dobrih pesama, nesto malo osrednjih i JEDNU katastrofalnu ~Son of the staves of time~... znaci povraca mi se od nje. od prethodna dva nije bolji vec drugaciji. mozda ima bolju naslovnu ...hehe ... a mozda i jeste bolji Edited November 25, 2006 by ~~~SoulFly~~~ Quote
Angelystor Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 e, pa realno, da li vam je bolji od lemuria-e/sirius-b-a? Meni lichno ne..to su IMHO najkompletniji Therion albumi... Quote
Prisoner of Dreams Posted November 26, 2006 Report Posted November 26, 2006 novi je odlican, ali su mi Lemuria i posebno Sirius B najdrazi! Quote
-Abraxas- Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 novi album mi je iz dana u dan sve bolji i bolji,stvarno rasturaju. Videcu da odem u januaru na njihov koncert. Quote
~ ت ~ Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Hajde, recite mi da će biti karata za tri nedelje. ? Quote
gavrosaurus Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Ne znam za karte ali znam da je Sitch Boe totalno u pravu. Sto vise "razlazem" album to je on sve siri i bolji. Treba ovo mnogo da se slusa (sto je, naravno, sjajno!). Ima taj feel soundtrack-a, sto mi se izuzetno dopada! Quote
Apeiron Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Dobar je ovo album... Samo ovu Gothic Kabbalah bih mogao slusati danima bez prestanka... Quote
Guest blutsauger Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Da li neko moze da iskopa informaciju ima li jos karata?Ne usudjujem se da odem,znam da cu cuti -NEE.Dajte malo nade... Quote
Милица Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Nadam se samo da ce ovo sa narucivanjem biti ozbiljno odradjeno, posto sam ja narucila, i ako se nesto zajebe... Quote
StarbreakeR Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Opcija narucivanja vise ne radi...www.legacy-promotion.net i vidi informaciju...ali ti nemas problema, pa moci ce da se nadju u NS valjda... Quote
Милица Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Ali vec sam narucila kartu Da li se to sad ne racuna...? Ako je tako, onda su nas sve lepo zajebali.... Quote
StarbreakeR Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Ali vec sam narucila kartu Da li se to sad ne racuna...? Ako je tako, onda su nas sve lepo zajebali.... Kontaktiraj lika sa nadimkom Frubi666 ovde i raspitaj se oko karata za Novi Sad Quote
Kali Agna Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 (edited) kada zvanicno izlazi ovaj album na trziste? (ako neko zna precizno datum...) ako budem pocetkom februara otputovala u inostranstvo, tesim se bar da cu tamo da kupim original ako vec budem morala da propustim koncert u bg-u edit: mislila sam kad izlazi album za evropsko trziste... Edited December 2, 2006 by Kali Yuga Quote
Recommended Posts