Jump to content

Recommended Posts

Posted
Ko tvrdi da je fancy Sirenia bolji bend od Theatres des Vampires, prs'o je. No, pošto je ovo tema o Therion-u, reći ću da bih svakako više voleo da vidim TdV bez Therion-a, nego sa njim.

Sirenia je meni lichno mnogo bolji bend od TdV!

A ako zelish da vidish TdV bez Theriona to napishi na temi na TdV,ili onda postuj na temi o svakom bendu kako ne volish da vidish taj bend sa TdV!

Posted
Ocekujem porciju tr00osti...da me vrati u normalu....:)

u prevodu.....trazi anal !! :) :) :) :)

DOVEDITE OPET THERION, BRE !!

Posted

Jok...tad se prvo kuka na cenu karte,pa na predgrupe,pa na prostor,pa se onda sete da bash TOG decembra uveche moraju u shoping pa necje mocji na cert i tako to...

No,iskreno,bolee me kita,ja sam se naoshtrio da ih gledam opet,pa makar i na Wackenu!

Posted
Ma ti sve znas....

Pa to mu pos'o! :)

Nego, znam i ja, ali neću da vam kažem! :razz:

Tj, evo malo da se zagolica mašta, sviraće jedan album u celosti. :da:

(e ako je sad negde već objavljeno na netu, propade mi ekskluziva :lol: )

Posted
After Forever sam gotivio pre, al iskreno nisam ih slushao "100 godina"...a sve to u odnosu na Grave Digger, meni licno, je 'jadno'...

rekao sam jednom, reci cu sto puta: ja bas zbog diggera nisam ni isao na koncert. smaraci. therion sa sireniom ili after foreverom, pa cak i within temptationom bi bio za nepropustanje.

ako se ispostavi da je ovo sve sranje, ima sami da brisete ove tri strane spama !