Black desire Posted September 17, 2007 Report Posted September 17, 2007 Ja i Breaker sve napravili, samo nismo poslali, a eto 2 iz Srbije, ne mogu da verujem, kako sam zeleo tu diskografiju..... Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 Adulruna Rediviva Wisdom and the Cage Summernight City Rise of Sodom and Gomorrah Wine of Aluqah Via Nocturna Ginnungagap Asgard Midgard Blood of Kingu Kali Yuga (part 1 & 2)* Kali Yuga (part 3, not recorded yet. More information will follow!) Typhon Arrow from the sun Lemuria (acoustic version with flute!) * Not voted for, but we need it as we decided to play the third part. yuyu ) Quote
Black desire Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 ASGAAAAAAARDDDDDD!!!!!! Quote
:matija Posted September 19, 2007 Report Posted September 19, 2007 ovaj koncert ce biti za pamcenje stvarno, setlista je predobra Quote
freya Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Adulruna Rediviva Wisdom and the Cage Summernight City Rise of Sodom and Gomorrah Wine of Aluqah Via Nocturna Ginnungagap Asgard Midgard Blood of Kingu Kali Yuga (part 1 & 2)* Kali Yuga (part 3, not recorded yet. More information will follow!) Typhon Arrow from the sun Lemuria (acoustic version with flute!) * Not voted for, but we need it as we decided to play the third part. yuyu ) To je set lista??Nece se citav Theli svirati? Quote
Elldamar Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 THELI + ova setlista ... Znam da je teshko poverovati ali tako je Quote
freya Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 THELI + ova setlista ... Znam da je teshko poverovati ali tako je MOOOLIM?!To ce biti A NIGHT TO REMEMBER! Quote
Bata Trokrilni Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Dobro je što ima Typhon. A koliko će to trajati ako sviraju Theli + sve ovo? Quote
freya Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Dobro je što ima Typhon. A koliko će to trajati ako sviraju Theli + sve ovo? Ma koliko god da traje bice extra! A spot Son Of The Staves Of Time je srednja zalost!Mada i jesu malo napredovali kad su im spotovi u pitanju Quote
Black desire Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Samo Therion ce trajati oko 3 sata + Sirenia recimo sat + Vision Bleak do 45 minuta.....tako se meni bar cini.... Quote
Baki Posted September 20, 2007 Report Posted September 20, 2007 Uf...valjalo bi mi kupiti kartu u skorije vreme..... Quote
Bata Trokrilni Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Ako mi vrate pare od Saxona, kupiću kartu. Quote
FRUBI_ZMIJA_GADAFI Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Ako mi vrate pare od Saxona, kupiću kartu. Pa bre karte se vracaju od juce ?! Quote
Bata Trokrilni Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 Super. Onda u ppnedeljak u SKC-u: prodam Saxon, kupim Therion. Nabavio sam jedini album iz perioda 1996. na ovamo, koji nisam imao do sada - Sirius B. Već na prvo slušanje dopao mi se više od svih ostalih albuma. Vidim da svi pominju Son of the Sun, a ja mislim da na albumu ima boljih od nje. Recimo, Melek Taus je mrak. Quote
Милица Posted September 22, 2007 Report Posted September 22, 2007 (edited) Adulruna Rediviva Wisdom and the Cage Summernight City Rise of Sodom and Gomorrah Wine of Aluqah Via Nocturna Ginnungagap Asgard Midgard Blood of Kingu Kali Yuga (part 1 & 2)* Kali Yuga (part 3, not recorded yet. More information will follow!) Typhon Arrow from the sun Lemuria (acoustic version with flute!) * Not voted for, but we need it as we decided to play the third part. yuyu ) И опет фали остатак дискографије @DragonHeart: Хвала за линк! Edited September 22, 2007 by Милица Quote
Kali Agna Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 A spot Son Of The Staves Of Time je srednja zalost! imas mozda link za download? nesam ga videla... i khm, sta sviraju vision bleak? isto neki gothic ko sirenia? Quote
DragonHeart Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 (edited) Vision Bleak je Gothic bend. Edited September 25, 2007 by DragonHeart Quote
Black desire Posted September 25, 2007 Report Posted September 25, 2007 Nije ko Sirena, al jeste gothic, onako, nije los bend.... Quote
Angels fall first Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 (edited) Vision bleak jeprojekat Ulfa Teodora Swadorfa iz Empyriuma. Mislim da je to dovoljna preporuka... A sto se tice THERION-a to je jedan od najgenijalnijih bendova... Gledala sam skoro njivov koncert iz 2006 sa simfonijskim orkestrom, iz Bukuresta... Ljudi moji, ta muzika kao da je stvarana za simfonijski orkestar. Grandiozno, genijalno... Therion goes classic, tako se zove koncert , potrazite na netu. VREDI!!! Edited September 27, 2007 by Angels fall first Quote
Black desire Posted September 27, 2007 Report Posted September 27, 2007 GLedao, odilcno, isto preporcujem svima, ja sam se licno malo smorio, ali obavezno pogledajte.... Quote
PlanetHell Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Joj, umro sam od smeha kada sam video onu sliku na myspace-u... kakvi ludaci Quote
LordHypnos Posted October 1, 2007 Report Posted October 1, 2007 Therion goes Classic. Pa hmmm. Sam njihov nastup je okej. Potpuna orkestralizacija...ipak se vidi da muzika nije pisana sa tom namenom. U svakom slučaju je veoma zanimljivo. A ceo set novih promo slika su im lude. Te golf, te roštiljada. Odlepili su:D Šteta što im spotovi nisu tako dobri :kašljuc kašljuc: Quote
Guest Kriki Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 (edited) Prodaja karata za ovaj koncert i u Krusevcu na mail [email protected] ili na broj mob-a:064/33-53-820! [EDIT] Ubuduce bilo kakve reklame na forum berza, pa baci link na ovoj temi na temi koju si otvorio tamo Edited October 15, 2007 by B========D Quote
Recommended Posts