Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Evo upravo preslušavam novi Therion pa ću za sat dva da ostavim i prve utiske.

Za sad mogu reći samo da prve pesme zvuče fantastično!

Edited by Despot!
Posted

Sve pesme u suštini jako podsećaju na dve pesme sa Kabale: "Der Mitternachtslöwe" i "Adulruna Rediviva", znači ne na album ''Deggial''...

U suštini, na prvu loptnu, mogu reći da je album izuzetno dobar i zanimljiv. jedva čekam da ih vidim u Beču!!!

Posted

Sad će i Grave da se javi sa svojim utiscima.

Ukratko ima dosta zanimljivih momenata: pesam ''Din'' je totalni black metal :meshuggah: U jednoj numeri ima i usne harmonike. U suštini album je za još jedan nivo eksperimentalniji od ''Kabale''. Ima pesma ''2012-Therion'' super je, ''Hellequin'' extra...

''Land of Caanan'' je isto dobra mada poduža itd. Ugavnom zanimljivo izdanje, ali će ovo trebati da se sluša poduže!

Posted

Drago mi je što čujem da ima još eksperimentisanja, meni je prethodni album lepo legao baš zbog raznovrsnosti.

• Upvote 1
Posted

Drago mi je što čujem da ima još eksperimentisanja, meni je prethodni album lepo legao baš zbog raznovrsnosti.

E, onada će ti se sigurno novi album veoma svideti pun je takvih ekperminetisanja i sličnih iznenađujućih momenata.

Posted

Kad pogledaš nove radove bendova kao Therion, Tristania, Moonspell, CoF... vidiš da se svi vraćaju na staro, kao da je '98 opet :rockdevil:

A Tristania se vraca svojim gypsy korenima?!

Elem, pesma je odlicna, kako da je sa Vovina ispala :meshuggah:

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

^Rasisticki bi bio samo da im je pevacica stvarno gypsy... Ovako s obzirom da se radi samo o izgledu i stilu muzike, samo ne vidim sta ti u istome iole lici na staru Tristaniju...

Posted

Evo sad nakon dan preslušavanja novog albuma mogu reći smao da sve zvuči jako čudno, za mene po malo preterali u ekperimentisanju, mada, opet, album je dobar! Therion ne može da bude loš:)!

Posted

Svidja mi se sto je album eksperimentalniji (usna 'armonika itd), razlog vise da ga skinem cim procuri. I tematika pesama je kul, inace.

Ovo je dakle treci deo trilogije?

Posted (edited)

Опааа:

1284488886_therion-sitra-ahra.jpg

1. Introduction/Sitra Ahra 05:24

2. Kings of Edom 08:51

3. Unguentum Sabbati 05:10

4. Land of Canaan 10:32

5. Hellequin 05:18

6. 2012 04:16

7. Cú Chulainn 04:16

8. Kali Yuga, Pt. 3 03:41