Talvi Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Polako mi se slažu kockice zašto NB nije hteo da izda ovo Quote
Lou Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Meni ne, izdaju ovakvo smeće kada su u pitanju drugi bendovi. Quote
Descender Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Kakva katastrofa! Ne mogu da vjerujem da su dozvolili da ovoliko padnu, Christofer je ocigledno izgubio razum... Nije ni cudo sto kaze da ni u bendu nije bilo slaganja oko ovoga, a Snowy je cak i otisao... A evo ga i (jos jedan) novi spot: Quote
Berliner Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 a evo nam i ozbiljna pesma. kakva havarija jebaulteth Quote
marcoman Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 mascara running down his little bambi eyes Quote
Berliner Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 breaking news: statua andjela pronadjena medju zbunjem u obliznjem parku sklupcana u fetalnom polozaju Quote
chess Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 ovo verovatno objasnjava izdali su tri spota odjednom ako kapiram Quote
Berliner Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 uf kako zajeban rif na 0:53 Quote
Talvi Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 (edited) Elem, uzeh da preslušam album jer je Therion ipak preveliki kult da me jedna govnjiva pesma odbije od celog albuma. I: Ovo je album koji je u potpunosti sastavljen od najgorih leftovera i od kreativnog otpada kakvog Kris pre 10 godina (pa čak i manje) ne bi objavio na albumu ni sa pištoljem na slepoočnici. A da li se objavljivanje ovoga dešava usled kakve gadne kreativne blokade vezane sa potrebom za parama ili nečega desetog - veze nemam, ali niko me na svetu neće ubediti da nije tako. I sva ova pompa i proseravanje oko njega nisu ništa drugo nego pokušaj da vam se govno proda uvijeno u lep, šareni papir. Nije čak ni toliko urnebesno, kičasto loše kao što mi je spot sugerisao nego je ovo naprosto bezidejno, prazno, mrtvo, klišeizirano smeće od albuma dok spotovi ostaju u toj svojoj zasebnoj dimenziji jada. Čak je i "Alabama pesma" smeće Ajde sad na tu planiranu pauzu koja je očigledno više nego potrebna, pa da za tih pominjanih 5-10 godina doživimo i taj najavljivani spektakl koji može biti samo veliki povratak ili najurnebesnije smeće ikada, nema trećeg scenarija. Edited September 29, 2012 by Talvi Quote
hello Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Dragi moji Srbi... sve ove pesme su cover-i francuskih pevacica iz 40ih, 60ih itd Tako da ne serite sa time da je Therion spao "u beznadje" ili sta vec 1 1 Quote
Angelystor Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Dragi moj mustafa je, izgleda, u pravu, ova Poop de son je neka evrovizijska pesma iz '60ih...mrzi me da proveravam za ostale, ali eto, ovo mu izgleda ispada cover album. Sto ga ne izvlaci cinjenice da zvuci lose. Mind you, tek sam video ova tri spota i jos tri sa albuma, al' blah. Quote
Lou Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Meni su od ove tri pesme, dve zvučale kao da imaju delove drugih pesama, ali nisam tome pridavao značaj, pošto Krisu ne bi bio prvi put da mažnjava muziku. Quote
kuruz Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 čuo sam da ovaj jebe neku našu je l' valja ta? kapiram da bi se jedino tako moglo opravdati ovo Quote
Black desire Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Ali jadno je da precutis da ces izdati cover album, osecam se nekako prevareno. Quote
Talvi Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Ne samo da nisu rekli da će biti obrade, nego ga u onom podugačkom tekstu od pre koju stranu poredi sa trenutkom kad je "Theli" izašao No svejedno, govno je govno, bilo ono obrada ili autorska. Quote
Black desire Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Jos "cudo nevidjeno, nikad neodsvirano, bogovi su ostali bez teksta kad su culi album", i poredjenje sa Thelijem je najjadnija marketinska fora koju je mogo da uvali. Mislim da je i Kursadzije sramota od ovog kica i sunda. Quote
marcoman Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 previse blama je vec sruceno na temi, ali sam upravo nasao na gajbi ovo: jeste da je bilo pre 12 godina ali sad se bas posebno jadno osecam 1 Quote
Black desire Posted September 29, 2012 Report Posted September 29, 2012 Mozda je ostatak sveta upravu, mozda su metalci stvarno seljaci, a mi zivimo u zabludi. 2 Quote
Captain Spaulding Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Sada me je sramota da kazem da slusam The Rion..... Posle Gotik Kabale koja ima par kvalitetnih pesama ostalo vise i ne zelim da vidim, cujem Quote
hello Posted September 30, 2012 Report Posted September 30, 2012 Ne znam, ja sam pre oko godinu dana poceo da slusam francusku muziku ( itd :PPP ) i batalio sinfonijski metal posto su svi skoriji albumi u tom zanru bili sranje (osim <3 ) i eto sada Therion izbaci francuski album tako da je ovo za mene savrsenstvo Svakako najbolji album i skorije vreme A vi sto se sramotite pop-a ili opere ili cega vec, ne znam, resavajte sta imate da resite u svojoj glavi 3 Quote
Recommended Posts