Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da, i posljednja dobra postava. Te turneje oko Gothic i ona Anniversary iz 2007. kad su svirali cijeli Theli su i posljednje odlične turneje.

Inače, ova postava iz posljednjih nekoliko godina je smeće teško. Sad kad je i Lori otišla, jedino još Vikstrom vrijedi nešto, ostale sve bukvalno ne mogu da gledam.

Posted

Imao sam priliku da upoznam Kristofera pre nekoliko godina, zablejali smo 2 puta po nekoliko sati i dan danas se stvarno rado setim toga jer je čovek neverovatan, inteligentan, duhovit, na svaku temu ima šta reći, ma prosto ne mogu da ga dovoljno nahvalim - jednom rečju faca. Tad mi je rekao za Fleurs da ne sme da mi kaže šta je u pitanju jer sprema nešto neviđeno, što niko nikad nije uradio, ja sam maštao o nekim nadoperama i svetom Savi na back vokalima... i dobijem Fleurs. Iskreno ne sviđa mi se ali nemam i dan danas srca da ga pljunem jer je očigledno imao neku svoju ludu viziju koja je u raskoraku sa realnošću ali bar je stvarno originalna ako ništa :haha: . I dalje verujem u njega i bend iz sve snage, neka istera ova čuda iz sebe i da nam još neki masterpiece.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Meni se Les Fleurs mnogo dopao kad je izasao i dosta sam ga slusao te jeseni. Kako volim da kazem, "osvjezavajuci" album :) Melodican, lak za slusanje, sve hit do hita na francuskom, a opet provucen kroz Therion radionicu i ofarban na njihov nacin. Ova stvar "Initials B.B." mi je omiljena sa tog albuma. Spot je onako, na prvu loptu primamljiv, ali u sirem kontekstu bezveze. :haha:

• 2 weeks later...