HelvedsUlv Posted April 3, 2004 Report Posted April 3, 2004 hm, ne mogu se bas odlucit za najdrazi album i pjesmu... ovisi o raspolozenju zapravo, al u njih sam se zaljubila kad sam cula Vine of Aluquah sa Vovina, zakonski Quote
Guest TakeTheRedPill Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 (edited) na novim albumima(lemuria i sirius B ) ce opet biti prisutni brutalni vokali i industrial uticaji nalik na ho drakon ho megas...u jednoj pjesmi je cak prisutno klasicno hopersko scratch-ovanje, bolesno oba albuma ce vise biti u power fazonu sa mnogo jacim rifovima nego na proslima albuma, ali ce biti prisutni mnogi egzoticni instrumenti, cak i neki ruski narodni... Edited April 8, 2004 by TakeTheRedPill Quote
marcoman Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 mislim da ce ta dva albuma biti zaista nesto najbolje sto su ikada uradili Quote
Agarth Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 E, oni su OK, al opet, mislim da je prvi Paradise Lost 5 puta bolji... Quote
Elldamar Posted April 8, 2004 Report Posted April 8, 2004 Uhhh...ne znam shta da kazem...oba albuma su odlichna...jednostavno po prvi put od Theriona ne postoji niti jedna pesma na ova dva albuma koja smara...F E N O M E N A L N O !!! Quote
vudun Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Ja za Therion vise ne zelim da cujem! Ovog momenta bih se ispovracao na "Theli" Sta im bi da toliko odlutaju, e dijabole Quote
Agarth Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 (edited) Ja za Therion vise ne zelim da cujem! Ovog momenta bih se ispovracao na "Theli" Sta im bi da toliko odlutaju, e dijabole Dokazivanje. Ego. Progresiva "vid te kak sviramo"... Edited April 9, 2004 by Agarth Quote
marcoman Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 Elldamar, na koju foru si uspeo vec da preslusas albume???? Quote
Tatyannahhh Posted April 9, 2004 Report Posted April 9, 2004 (edited) Meni je TO MEGA THERION zakon...... Edited April 9, 2004 by Dodjavola! Quote
Council A Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 (edited) Ovog momenta bih se ispovracao na "Theli" Jesil' ti lud?? To im je najbolji album! Edited April 10, 2004 by Council A Quote
Council A Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Pod najbolji mislim, naravno, na meni omiljeni . Quote
WS Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Najavljuju dva nova albuma koja ce izdati jedan za drugim (Opeth fazon). Zovu se Sirius B i Lumuria. Malo me obeshrabruju ovi nazivi a bogami i omoti. Uostalom, pogledajte sami: www.megatherion.com Quote
marcoman Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 WS, ne, pogledaj ti prethodnu stranu ovog topica ) Quote
nwoggy Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Seven Secrets Of The Sphinx je REMEK DELO! A najbolji album im je "Deggial" Quote
Agarth Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Jel postoji neki live album od Theriona koji se zove "Live In Isengard"??? Video sam jednom prilikom taj piratski disk, pa me zanima da li stvarno postoji taj album. Ako postoji, onda ih stvarno treba ubiti jer nisu normalni, mislim - "Live In ISENGARD"... Ej! Quote
solicitor Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Ma taj novi Therion je Elldamar vec nabavio i samo cekam da se vrne kuci da mi posalje. Za Live In Isengard nikad nisam cuo ... Live in Paris i Live At Midgard ... jesam Quote
Agarth Posted April 10, 2004 Report Posted April 10, 2004 Ma taj novi Therion je Elldamar vec nabavio i samo cekam da se vrne kuci da mi posalje. Za Live In Isengard nikad nisam cuo ... Live in Paris i Live At Midgard ... jesam Aha! Znači, ja sam to malo permutovao... Al opet, ni sa tim Midgardom nisu normalni! Quote
fiction Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Seven Secrets Of The Sphinx je REMEK DELO! A najbolji album im je "Deggial" Deggial je dobar album ali je daleko od Theli i Vovin. Jedva cekam nova dva... Quote
Council A Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Deggial je dobar album ali je daleko od Theli i Vovin. Jedva cekam nova dva... Sa prvim se slazem. A zasto li ja ne ocekujem nista spektakularno od ovih albuma? Quote
marcoman Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Council A, mozda zato sto mislis da su vec dostigli svoj vrhunac sa nekim albumom?? Quote
Grobodan Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Sudeci po nazivima pesama,bice tu zanimljivih stvarcica. SIRIUS B: Publish date: 24. 5. 2004. Tracklist: 1. Blood of Kingu 2. Son of the Sun 3. The Khlysti Evangelist 4. Dark Venus Persephone 5. Kali Yuga part 1 6. Kali Yuga part 2 7. The wonderous world of Punt 8. Melek Taus 9. Call of Dagon 10. Sirius B 11. The voyage of Gurdjieff LEMURIA: Publish date: 24. 5. 2004. Tracklist: 1. Typhon 2. Uthark Runa 3. Three ships of Berik, part 1: Calling to arms and fighting the battle 4. Three ships of Berik, part 2: Victory! 5. Lemuria 6. Quetzalcoatl 7. The dreams of Swedenborg 8. An arrow from the Sun 9. Abraxas 10. Feuer Overtüre/Prometheus entfesselt Quote
Council A Posted April 13, 2004 Report Posted April 13, 2004 Council A, mozda zato sto mislis da su vec dostigli svoj vrhunac sa nekim albumom?? Mozda . Ali mahom se oslanjam na svoj osecaj. Do sad se nisam mnogo prevarila, a najnoviji primeri su albumi MDB-a i Anatheme, za koje sam tacno znala kako ce zvucati i kakav ce utisak na mene ostaviti. Sta ces, vidovita . Za grave-a: Uvek oni imaju dobre naslove , a omot za Lemuriu je uzas, previse kompjuterski za moj ukus. Quote
marcoman Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 da, i meni se mnoogo vise svidja ovaj za Sirius B, ali osecam da ce oba stravicno dobro izgledati na nekom digi pack-u Quote
Recommended Posts