solicitor Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Moze se diskutovati o tome koliko je album dobar, naravno. Ima albuma Theriona koji se meni ne svidjaju. Na primer Crowning Of Atlantis i Deggial, ali nikad ne bih mogao da kazem da je takav bend govno. Muzicki su svi albumi jako kvalitetni, kao i produkcijski. Meshavina stilova je po meni sasvim OK stvar i doprinosi kvalitu benda i kompleksnosti zvuka. Ako neko vise voli Bad Religion ili Sex Pistols, ne moze reci da je Therion govno....jednostavno se kaze da mu se ne svidja. Ne mozemo svi da slusamo isto. Ja recimo prog metal ne mogu da slusam jer mi je dosadan al nikad necu reci da ti ljudi ne znaju da sviraju...zato mislim da postoje adekvatnije reci za kvalitetne bendove nego sto je rec GOVNO. Quote
Kent Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 never have I said da je Therion govno... samo da je poslednji sranje... Quote
Zagrivuk Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 therion je pored sodom jedino sto mogu da slusam od metal muzike hm Quote
solicitor Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 never have I said da je Therion govno... samo da je poslednji sranje... Naravno da nisi ... nisam ni mislio na tebe Da je album sranje ... moze tako valjda da se kaze za nesto sto se coveku ne svidja OK Quote
fiction Posted May 15, 2004 Report Posted May 15, 2004 Vovin i Theli su remek djela Lepaca K. je blizu ali je nesto falilo valjda iskustvo Deggial,Secret Of The Runes,Ho drakon Ho Megas i Aarab zaraq... su dobri albumi Of Darkness i Beyond sanctorum su prosjek ali samo zato sto mi se ne svidja stil Nova dva jos nisam slusao.Ali vjerujem da ce biti bar u rangu ovih dobrih a i ako ne budu,nista,slusacu stare.jednostavno.Zasluzili su malo vise respekta,to sigurno Quote
solicitor Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 Ma neces se razocarati sigurno. Albumi su sasvim dobri. Nisu u rangu remek dela ali su skroz u Therion fazonu i ako ti se svidja taj fazon svirke neces biti razocaran. Jedina zamerka je sto je ovako nesto vec vidjeno...ako je neko ocekivao malo inovacija i sl ... onda se sigurno razocarao. Meni je bolja 1 odlicna kopija nego 5 losih originala. Quote
Gwydion Posted May 21, 2004 Report Posted May 21, 2004 Cisto da ozivimo malo temu evo ga jedan kratak intervju sa Therion: http://thelemicmusick.net/interviews.htm Quote
Supergalactic Lover Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 i? sta bi na kraju? dolazi li therion? Quote
Kakashi Posted May 23, 2004 Author Report Posted May 23, 2004 Prema zvanicnom sajtu ne, mada tamo naglasavaju da se ne zna jos uvek gde ce sve Therion svirati. Quote
Dreadful_Glare Posted May 23, 2004 Report Posted May 23, 2004 therion je pored sodom jedino sto mogu da slusam od metal muzike hm Mora da je Eminem zakon za Therion... Svidja mi se sto su dosta simfonicni, i imaju jake textove pored toga. Quote
Gwydion Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 (edited) Stigao je novi Therion i danas sam i Sirijus i Lemuriju snimio Lestateu. Ako dobije diskove pre nego sto ode u ZG da znate da ce on to u BGD imati mozda vec sutra, a po svemu sudeci najkasnije u petak. Dakle Lestate za Gothic i Love metal, nadam se, postaje zesci Baja u BGD a trgovci tipa Surovi i sl Edited June 2, 2004 by Gwydion Quote
Kent Posted June 2, 2004 Report Posted June 2, 2004 tako je trgovcima odbijam da pravim katalog zbog toga! stigao i ovde therion poz Quote
Elbereth Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Sve ukupno, Therion je jedna od najboljih grupa koje sam ikada imala prilike da cujem! Ne posedujem sve albume, ali od ovoga sto imam mogu da kazem da su THELI i VOVIN definitivno ZAKON!!! Tu su negde i svi ostali, otprilike, mada mi se na pocetku nisu toliko svidjali, nije bilo dovoljno melodije.... Novi album nabaviti sto pre.... Quote
Elbereth Posted June 6, 2004 Report Posted June 6, 2004 Znam, znam.... Zajebah se... Ali, ne zvuci li pre svega JEFTINIJE kada kazes ALBUM(i ostanes u Singularu)..? Quote
NecroGrim Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 i? sta bi na kraju? dolazi li therion? Therion najverovatnije dolazi. Pregovori su stigli skoro do kraja i treba jos samo da se potvrdi. Ako budu dolazili, bice to 9. novembra i jedino sto moze da sjebe celu stvar su pare, posto Therion trazi 6000 evra. Ali najverovatnije ce se sve srediti. A sa njima na turneji su jos Finntroll i Tristania, tako da bi i oni svirali. Quote
Elbereth Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 NE MOGU DA VERUJEM!!!!!! Kako za ovo ne cuh? E, ako nije istina, nemojte dzabe da dobijem srcku....... Quote
marcoman Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Necro, molim te reci ko ih dovodi, imam neodoljivu zelju da ga castim vecerom Quote
Supergalactic Lover Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Therion najverovatnije dolazi. Pregovori su stigli skoro do kraja i treba jos samo da se potvrdi. Ako budu dolazili, bice to 9. novembra i jedino sto moze da sjebe celu stvar su pare, posto Therion trazi 6000 evra. Ali najverovatnije ce se sve srediti. A sa njima na turneji su jos Finntroll i Tristania, tako da bi i oni svirali. pa ako trze 6000e onda super. mislim da to ne bi trebalo da bude problem, jos plus bi dosli ljudi da gledaju tristaniu i finntroll... ma secer! ako je ovo istina..... QL. pokusaj da update-ujes ovu informaciju sto cesce! Quote
Kakashi Posted June 12, 2004 Author Report Posted June 12, 2004 Ma i oni su slatki, ali Tristania! Therion! Quote
ABIGAIL Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Bas tako- Tristania-Therion, Tristania-Therion, Tristania-Therion... Uh, strava... Quote
Recommended Posts