Kali Agna Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 Zvucat ce cudno...ali najbolje mi pase Crazy Nights...vjerojatno zato sto je toliko izvan njihovog stila... Ne zvucis uopste cudno... zapravo, meni je ta pesma odmah iza Seawinds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black_Raven0990 Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Ne zvucis uopste cudno... zapravo, meni je ta pesma odmah iza Seawinds Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ora Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Summernight City i Crazy Nights su super, ali je dobra i Here Comes The Tears. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 27, 2005 Report Share Posted June 27, 2005 Summernight City i Crazy Nights su super, ali je dobra i Here Comes The Tears. A Children Of The Damned od Maidena? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlanetHell Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 preslushavao sam Sirius B i od svih koje sam chuo ovaj mi najbolje zvuchi... mada mi se strashno ne svidja Kali Yuga - valjda prvi deo.. nekako je veshtachki... @Kali Yuga from da forum: Volim ja tebe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 @Kali Yuga from da forum: Volim ja tebe... Ccc, kako se ukusi razlikuju... Meni je Kali Yuga jedna od najjacih pesama... znaci, onaj najsumorniji gothic koji bukvalno prelazi u black... a tek onaj drugi deo pesme... mmm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kakashi Posted June 30, 2005 Author Report Share Posted June 30, 2005 (Čini mi se da sam to već rekao) meni je drugi deo KY ubedljivo bolji . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtiel Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Mada su zadnja dva albuma nesto slabiji od prethodnog. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 Mada su zadnja dva albuma nesto slabiji od prethodnog. Pa naravno da su slabiji! Secret Of The Runes se napravi jednom u zivotu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 ej therionovci.. prodajem Therion - A' Arab Zaraq Lucid Dreaming i Therion - Deggial originale, za po 600 kinti svaki.. u odlicnom su stanju, oba su digipack izdanja s tim sto je Deggial u specijalnom somotskom pakovanju koje se vise ne proizvodi (limited edition). ako nekog zanima, neka mi posalje pp.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 A ja kad sam pre nekoliko godina trazio Deggial u digipack-u na ovom forumu, nije bilo shaje da ga zbavim sada, jebiga, interesovanje za to mi otislo u kurac Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted July 5, 2005 Report Share Posted July 5, 2005 kad smo već kod theriona i prodavanja.. i ja pokušavam da prodam therionov disk: live in midgard dupli cd iz 2002, original naravno, apsolutno savršeno očuvan.. plaćen 15 eura, prodajem za 10. pp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buddha Posted July 7, 2005 Report Share Posted July 7, 2005 nema leba od theriona.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Jane Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Typhon Kali Yuga 'nako... bolji mi je prvi deo. The Khlysti Evangelist mi se svidja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 Typhon Kali Yuga 'nako... bolji mi je prvi deo. The Khlysti Evangelist mi se svidja... Meni su dve najjace stvari sa Sirius B i Lemurie - The Blood Of Kingu & Uthark Runa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted July 11, 2005 Report Share Posted July 11, 2005 ma koga bre briga sta je vama najjace ili najslabije, kupujete te diskove ili ne Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladan Posted July 12, 2005 Report Share Posted July 12, 2005 Ej braco! Moze li mi iko nabaviti tracklist koji therion svaraji na ovogodisnjoj turneji! Poz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GolluM Posted July 13, 2005 Report Share Posted July 13, 2005 Otisli su diskovi Novi ponosni vlasnik sam ja Inace, ovo somotsko pakovanje za Deggial je perverzija. Strasno kolko je do jaja. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 da me nije mrzelo za te diskove... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kveld Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 A Children Of The Damned od Maidena? najbolja obrada...kako sam se samo przila na tu stvar Lady Jane , slikala si se sa Christopherom , svaka chast sestro.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Jane Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 To je slika iz Tolmina... Tip je sjajan, posle smo pricali nekih sat vremena... u stvari to je bio vise njegov monolog, chovek ne zatvara, ne mozes doci do reci... Posle su mi svi rekli ; "Aha, znachi smara!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 Dobro, kakvi su na bini, a i inace, provericu prekosutra. Zaista se pitam kako zvuce danas uzivo, pre i nisu bili nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted July 15, 2005 Report Share Posted July 15, 2005 najbolja obrada...kako sam se samo przila na tu stvar @Lady Jane - nemas pojma koliko si srecna... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted August 16, 2005 Report Share Posted August 16, 2005 Moze li neko da mi iskopa kog datuma je rodjen Johnsson, unapred hvala. Zelela bih takodje da se ispravim za neke stvari sto sam ranije tvrdila. Neko je ovde davno rekao da je Therion posle Theli faze postao sympho/heavy bend i bio je prokleto u pravu. Posle tri nedelje samoce i temeljnog preslusavanja Therion opusa konacno sam to shvatila. Dovoljno je videti samo na koji nacin Johnsson tretira gitaru pa da sve bude jasno. Nema ni govora o gothic-u u koji dusebriznici ocigledno vole da trpaju sve sto je simfonijsko… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valtiel Posted August 23, 2005 Report Share Posted August 23, 2005 Moze li neko da mi iskopa kog datuma je rodjen Johnsson, unapred hvala. Probaj na nekom od Therion fan siteova, ako oni nemaju onda niko nema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts